Q and A as of 16Aug24 10am.pdf
PDF 82 KB Posted
- Attached to
- Long Term Lodging
- Solicitation number
- W50S9C-24-Q-A003
About this file
This document is a set of Questions and Answers related to a federal contract opportunity for Long Term Lodging services. The key details are:
The contract opportunity is a renewal of existing services under Solicitation Number W50S9C-24-Q-A003, issued by the Department of the Army Vermont Army National Guard. The requirement is for 5 units, either studio or one-bedroom with a minimum of one full bathroom located in the unit, within a 10-mile radius of the VTANG facility in South Burlington, Vermont. The estimated period of performance is for 1,820 days with an anticipated one turnover of personnel during that time. There is an incumbent contractor, MDR Services, currently performing under Contract W50S9C-21-C-0004. No Standard Form 1449 or SF 18 will be provided for this requirement. Proposal submission instructions are provided in the attachment.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| QnA W50S9C24QA003 19 Aug.pdf | ||
| W50S9C-24-Q-A003 Revised 16Aug.pdf | ||
| TFI FY24 Pricing Workbook revised 16Aug.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| W50S9C-24-Q-A003 15Aug.pdf | ||
| TFI FY24 Pricing Workbook.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Q&A as of 16 Aug 24, 10:00 EDT:
1) Is there an incumbent? If so, what is their name and the contract number?
Answer: Yes. MDR Services, W50S9C-21-C-0004
2) If there is no incumbent, what is the budget for this solicitation? There is an incumbent.
Answer: There is an incumbent
3) Is there a Standard Form 1449 or Standard Form 18 to sign and submit? If so, please can you attach it?
Answer: No. There is no SF 1449 or SF 18 forthcoming for the requirement.
4) Will a 5-bedroom single-family property (detached or townhome) meet the requirement for this solicitation, or is the requirement only asking for 5 units of one-bedroom apartments/studios?
Answer: A 5-bedroom, single-family property will not meet the requirement. Requirement is for 5 units; Studio or 1 bedroom with a minimum of one (1) full bathroom located in the unit.
5) Will it be the same 5 people the entire time? If not, what will be the turnover?
Answer: The government estimates one turnover during the period of performance.
6) Between 1 September 2024 and 31 August 2025, there are 364 days, which means for 5 people, there are 1820 days, but the SOW and spreadsheet ask for 1825 days. Is this correct, or is it a typo?
Answer: Estimated quantity is for 1,820 days.
7. We would like to know if this is a brand new contract OR if there is (was) an incumbent performing these services.
Answer: W50S9C24QA003 represents a renewal of services.
8. If not brand new, could you please provide the current / previous contract number?
Answer: W50S9C-21-C-0004
9. Does the hotel location selected need to be within a specific mileage from a certain address?
Yes. Paragraph 1.4.1 Place and Performance of Services within the PWS. “The lodging facility shall be within a 10-mile radius of the VTANG, 30 Falcon St. South Burlington, VT 05403”
10. Can you please advise how you would like to receive proposal?
Answer: Submission information for quote package starts on page 7 of the W50S9C24QA003 attachment, under “Comparative Evaluation (Experience-Risk and Price) Quote Preparation Instructions, General.
File details come from the government source that posted it. Updated .