Questions and Answers 27 Aug 20.pdf
PDF 83 KB Posted
- Attached to
- Optimizing the Human Weapon System COANG
- Solicitation number
- W50S6V20Q0010
About this file
This document contains a combined synopsis and solicitation for commercial items from the Department of the Army Colorado Army National Guard. The solicitation seeks quotes for a firm fixed price, base plus four option years contract to provide Optimizing the Human Weapon System Services for the Colorado Air National Guard at Buckley Air Force Base, Colorado. Required services include occupational health and wellness services for approximately 2,535 aircrew members. Quotes are due by September 17, 2020. The contract will be set aside 100% for small businesses with a size standard of $8 million. The solicitation includes a performance work statement, wage determinations, and price schedule attachment.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Atch 3 - SCA 2015-5419 R14.pdf | ||
| Atch 4 - Price Schedule.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Atch 2 - 140FW_ OHWS PWS.pdf | ||
| Atch 1 - Combo Synopsis-Solicitation W50S6V20Q0010.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1. Is COANG currently exercising COVID‐19 related social distancing and group size limitations guidelines/regulations?
Answer: Yes we have a 100% mask policy and limited numbers of individuals at work.
2. Quote submission instructions; “ via email to the points of contact listed below” Do we need to submit Quote to all the five (5) contacts listed?
Answer: Yes. This is to ensure your quote(s) are received and prevent against possible server errors.
3. Section 3.2 Government Furnished Property: “work space currently available is slightly more than 300 sq. ft. ( see Technical Exhibit 3)” – The Technical Exhibit 10x20 ft is 200 sq. ft. Is government is intending to expand the facility to about 300 sq. ft? Is there any exercise equipment currently available in the facility?
Answer: Currently 200 sq. ft. with an option for another approximately 200 sq. ft. space in the same hallway.
4. Section 4.0 Contractor furnished Property ‐ 4.1.1 and 4.1.2 – Is Government intending to standardize preferred PII compliant software for ER and exercise equipment in the workspace?
Can you provide preferred brand, model number etc. for pricing/performance consistency.
Answer: No
5. Section 4.1.1: What secured EHR system government is currently using ?
Answer: AHLTA, but the contractor will not have access to this.
6. Attachment 4 ‐Price Schedule: For fair and equitable pricing evaluation – do you want to add separate CLINs for the Contractor provided initial software, equipment, ongoing maintenance and upgrades.
Answer: The requirement should be priced as requested in the solicitation.
7. Is there an incumbent on the current contract?
Answer: There is no current contract in place for the 140 Fighter Wing at Buckley Garrison, CO.
This is a new requirement.
8. What is the contract number and value of the current contract?
9. Is the current contract providing the same services?
10. Will the government accept more than one solution?
Answer: Yes. The Government will consider other solutions that will met our described needs within the Performance Work Statement
11. Will the government allow labor and equipment to be priced and evaluated separately?
Answer: The requirement should be priced as requested in the solicitation.
12. Do the monthly Regularly Scheduled Drills (PWS 1.6) on weekends occur on two days, both Saturday and Sunday, or are the RSDs on one day, either Saturday or Sunday?
Answer: Both days will be required.
13. Are weekly duty hours shorter during weeks with RSDs? Or do the RSDs add days to the workweek?
Answer: No, We work Tues – Friday the entire month. RSD’s add days to the work week.
14. Can the lead be any of the practitioners (Evaluation Factor One ‐ Technical Capability)?
Answer: Yes, but must meet the requirements mentioned within the Performance Work Statement to fulfil the Lead position.
15. Can the Contract Manager (PWS 1.11) work remotely?
Answer: Yes
16. If the contractor provides a trailer (PWS 3.2.1) equipped with HVAC, does the government have requirements for the trailer?
Answer: Sufficient to provide services IAW PWS.
17. Does the government have any requirements for equipment in the trailer?
Answer: Sufficient to provide services IAW PWS.
18. Please clarify how many aircrew members will require OHWS service – 25‐35 (PWS 7.0) or 35‐42
(PWS 1.7)?
Answer: 25‐35
19. Will practitioners have access to government systems (e.g., AHLTA) to enter encounter information?
20. Will practitioners have access to program participants’ medical records?
21. Will contractor’s PII‐compliant software (PWS 4.1.1) run on the government system?
Answer: Unknown
22. Will the government provide equipment/access to approved software for video‐ teleconferenced appointments (PWS 5.4)?
Answer: No, the individuals will use their own devices when video‐teleconferencing.
23. What are the preferred performance hours and days of the week for the contract employees?
Answer: Normal duty hours for rated pilots are between the hours of 6:15AM ‐ 5:00PM Tuesday through Friday during the week, and from 7:00AM ‐ 4:30PM on Saturday and 7:00AM ‐ 2:30PM on Sunday during Regularly Scheduled Drills (RSDs). On scheduled night flying weeks, which typically occur 10 times throughout the year, work hours will fluctuate based on the flying schedule, but will not be in excess of a 10 hour day. During the summer months the night flying schedule could be as late as 3:00PM ‐ 12:00AM. We would require services that accommodate treatment before and after flying.
24. How many hours a week would the government prefer services?
Answer: We want the contractor to do their best to provide services in accordance with the answer to question 23. We would require services that accommodate treatment before and after flying.
Equipment for use in our Gym:
‐Normatec Pro Recovery system Pules Pro 2.0 ‐Game Ready cold and compression therapy ‐Harrison Inversion table x 2 ‐Master Massage 31” Santana w/therma top ‐Air Assault Bike ‐Rally Fitness Ski Erg ‐Rally Fitness Commercial Air Rower ‐Rally Fitness Yoga Blocks ‐Rally Fitness 55cm Fitness/Stability Ball ‐7 in Vodoo floss ‐Dumbbells 5‐55lbs 10 lb increments ‐Spud Neck Harness ‐Foam Rollers 36” ‐Barbells/weights ‐weighted vests ‐Voodoo Floss ‐2x Portland Stall Bars ‐Crossover Symmetry Bands (deluxe package) ‐Keiser M3i Indoor Bike
File details come from the government source that posted it. Updated .