SP330018B0005A0001_TO_FBO.pdf

PDF 341 KB Posted

Attached to
Z2--Other Warehouse Buildings, REPAIR OR
Solicitation number
SP330018B0005
Issued by

About this file

SP330018B0005 AMENDMENT 0001 - ANSWERS TO VENDOR'S QUESTIONS

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE

2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicble)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

FACILITY CODE

9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

10B. DATED (SEE ITEM 11)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15C. DATE SIGNED

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

PAGE OF PAGES

6. ISSUED BY CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)

CODE

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

SP3300-18-B-0005

Amendment 0001

Amendment 0001 is hereby incorporated into Invitation For Bid SP3300-18-B-0005.

Amendment 0001 is being issued to answer vendor’s questions.

Question 1: I had a question regarding one of your line items in the SOW. Under section 2 (g):

Supply and Install one 500 gallon above ground fuel day tank, the last line mentions "Refer fuel day tank specifications". Are there any other specifications from the ones already listed in the line item?

Answer 1: Refer to Specifications Division 33 section 33 56 10 for specifications for above ground 500 Gallon tank.

Question 2: Building 115 – (E) ATS Start/Stop control wiring is currently run in the same 3" conduit as the emergency feeders to the ATS. Please advise as this is not to electrical code.

Answer 2: ATS start/stop wire to stay in the same conduit.

Question 3: Building 115 – (E) parallel emergency feeders from the generator to the ATS are run in a single 3" conduit. Please advise as this is not to electrical code.

Answer 3: Parallel emergency feeders to stay in the same conduit.

Question 4: Building 115 – (E) parallel feeders from ATS load side are also run in a single 3" conduit. Please advise as this is not to electrical code.

Answer 4: Parallel feeders to stay in the same conduit.

Question 5: Building 115 – E) B115 ATS is currently out of operation due to (E) damage.

Please confirm replacement of this ATS will be performed by others. Please also confirm that replacement of this ATS will be completed prior to start of construction for this project.

Answer 5: ATS will be repaired before construction starts.

Question 6: Building 115 – Please provide the (N) B115 ATS start/stop control wiring voltage.

Answer 6: Not available.

Question 7: Building 115 – Please confirm no remote annunciation is required for the B115 generator.

Answer 7: No remote annunciation is required.

Question 8: Building 115 – Please confirm no permitting is required for the B115 aboveground storage tank.

Answer 8: Contractor to confirm with SJVAPCD

Question 9: Building 115 – Please confirm no active leak monitoring is required for the B115 aboveground storage tank.

Answer 9: No active leak monitoring is required

Question 10: Building 246 - (E) bollards provide only impact protection at corners of (E) generator and not from the sides. Please confirm no additional bollards will be necessary to provide side impact protection for the (N) generator.

Answer 10: No additional bollards required.

Question 11: According to SOW and specifications, Contractor is to coordinate with DLA

Environmental to obtain the SJVAPCD ATC and PTO permits. Please clarify whether DLA Environmental or the Contractor will be responsible for coordinating directly with SJVAPCD to obtain permitting. Please also confirm who is responsible for permitting fees.

Answer 11: Contractor will be responsible to obtain any permit required from SJVAPCD.

Question 12 The drawings of building site 115 do not match actual dimensions. The fencing around the generator (400kw) is actually 14’6” in depth where the drawings show

16’ depth. The new generator proposed will not fit within the existing fence. I have checked with Generac and Kohler and the 400kw unit dimension is 183” and

189” respectively. Can the fence be altered to allow for the generator installation?

The existing concrete slab is long enough for installation.

Answer 12: Contractor to verify all dimensions. Fence can be altered if need be. Additional fence would be contractor’s responsibility and must match existing fence and anchoring details. Resurfacing of ground to accommodate new fence is also contractor’s responsibility and must match existing level and gravel. However keeping existing fence configuration would be preferred.

Question 13: Generator specifications 2.1.1 state “not less than 375kW and 150kW generators are to be supplied. Are we to match existing kW for each unit?

Answer 13: Yes match existing KW for each unit.

Question 14: Is the new 400kw generator at bldg. 115 to utilize the existing spring isolators or anchored directly to the slab utilizing the factory installed IBC certified vibration isolators? Generator Spec 2.1.2.14(b) and 2.2.1

Answer 14: Existing isolator shall not be used.

Question 15: The SOW speaks of RTD’s installed in the generator alternator but not listed in the specifications. Are RTD’s required for these generators?

Answer 15: Yes RTD’s are required.

Question 16: The SOW speaks of Generator control system and alternator space heaters. This is not listed in the specifications. Are space and/or condensation heaters required?

Answer 16: Yes space and condensation heaters are required.

Question 17: There are no Automatic Transfer Switch specifications in the bid package. The only specs are in the SOW. Can this be provided?

Answer 17: Specs in SOW are adequate.

Question 18: The fuel storage tank at building 115 currently does not have any alarm features.

As per local codes, an alarm panel would be required on the Convault fuel storage tank. Is this alarm panel required at this site? There is presently no power available at the fuel tank for this alarm panel.

Answer 18: Alarm panel is not required.

Question 19: Is the existing fuel piping at building 115 to be re-used or removed and new piping installed?

Answer 19: All existing fuel pipes shall be removed and replaced with new pipes.

Question 20: Building 115 fuel storage tank, existing fuel in tank is approximately 250 gallons, Can this be removed from existing tank and pumped back into the new Convault storage tank?

Answer 20: Contractor shall dispose off existing fuel as per SJVAPCD ruled and regulation.

Disposal of all hazmat to be coordinated with depot environmental section.

Question 21: Who is responsible for fuel to perform generator testing?

Answer 21: Contractor is responsible for fuel to perform generator testing.

Question 22: Are the units to be fueled at the completion of the project by contractor?

Answer 22: Yes contractor shall completely fill both the tanks before they are turned over to government.

Question 23: Building 115 - Please confirm replacement of the 600A ATS is included in the scope of work of this contract.

Answer 23: ATS for building 115 is not included in the contract.

Question 24: SECTION 26 32 13.00 20 SINGLE OPERATION GENERATOR SETS:

2.1.2.13.2 Remote alarm panels located in building 30 shall be connected to each generator. Use existing wires.

Per site walk, there is no remote monitoring of either of the gensets at B115 or

B246.

Please confirm remote monitoring is excluded from this contract.

Answer 24: Remote monitoring is not included in this contract.

Question 25: Does the government require rodent proofing of the generator enclosure?

Answer 25: Yes, in addition to generator enclosure specifications mentioned in SOW.

All other terms and conditions remain unchanged.

End of Amendment 0001

SP330018B0005 A0001.Page 1
Amend 0001 SP330016B0016 for FBO
SP3300-15-R-5004 0003 page 1

Amendment 0001

IDCode:
Page: 1
Pages: 5
Text4: AMENDMENT/MODIFICATION NO.
AmendNo: 0001
ReqNo:
ProjNo:
IssCode: SP3300
IssuedBy: DLA Distribution

Acquisition Operations, J-7 Mifflin Avenue, Bldg 430 New Cumberland, PA 17070

AdmCode: MPGADM
AdminBy: POC: Mogen Gilson

717-770-4757 (P)

MOGEN.GILSON@DLA.MIL

ContName:
ContStrt:
ContCnty:
ContSt:
ContZIP:
Code:
FacCode:
SolChgYs: Yes
SolChgNo: Off
SolAmdNo: SP3300-18-B-0005
AmendDate: 06/05/18
ModNo:
ModDate:
NoCopies: 1
Amended: Yes
OffrExt: Off
OffrNoEx: No
ChgeOrd: Off
ChgeOrder:
Modify: Off
SuppAgre: Off
SuppAuth:
ModOthr: Off
OthrSpec:
NoReq: Yes
Require: Off
Copies:
Descript:

SEE CONTINUATION PAGE(S)

SignName:
SignTitl:
ContDate:
CoName:
CoTitle:
CODate:
Text1: June 25, 2018
Text2:
Text3:

File details come from the government source that posted it.