SP330018B0004_AMENDMENT_0001_FBO.pdf
PDF 323 KB Posted
- Attached to
- Z2--Other Warehouse Buildings, REPAIR OR
- Solicitation number
- SP330018B0004
- Issued by
-
Defense Logistics Agency Distribution
About this file
SP330018B0004 AMENDMENT 0001- ANSWERS TO VENDOR'S QUESTIONS
View the file
Other files
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicble)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 11)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
SP3300-18-B-0004
Amendment 0001
Amendment 0001 is hereby incorporated into Invitation For Bid SP3300-18-B-0004.
Amendment 0001 is being issued to revise Statement Of Work (Attachment 1), and answer vendor questions.
Question 1: What is the type and thickness of the existing roof insulation? This is required for the 1% insulation replacement and screw lengths.
Answer 1: 5” polyiso insulation.
Question 2: For the submittal of the bid documents, what is all that is required? Just Standard
Form 1442 plus the bid bond or are we to include all of the 35 pages of the Solicitation?
Answer 2: Provide all the information requested on page 34 of the IFB titled BID
SUBMISSION.
Question 3: The spec denote roofing material as manufactured from Duro Last. As the existing roofs on the same building are GAF Everguard, can materials from GAF or Versico be utilized?
Answer 3: Roofing material that meets the specification requirements specified in spec section 07 54 19, including warranty requirements is acceptable.
Question 4: Will we be replacing the entire roofing system or just section A?
Answer 4: Replacing Section A or Section 1 only.
Question 5: Per RFI spec’s (sec 07 22 00, page 7 & 8) talk about tapered and ridged insulation with a R-30 thickness. The SOW calls for a ¼” coverboard and 50 mil membrane overlay. Does this project call for any additional insulation or is it an overlay only? Please advise.
Answer 5: This is an overlay only. However, the Insulation spec (Sec 07 22 00) is included in case it is necessary to replace the wet and damaged insulation (if there is any) found during thermal scan.
Question 6: What is the thickness of the current insulation and is it the same thickness throughout the roof? Please advise.
Answer 6: Insulation: R30 insulation mechanically fastened to metal deck. It’s the same thickness throughout the roof.
Question 7: The POP is listed at 120 days. Can this be expanded to 210 days?
Answer 7: Since we are only doing one section, 120 days should be more than enough.
Work should start after Notice to Proceed is issued.
SP3300-18-B-0004
Amendment 0001
Question 8: At the job walk the whole roof was included (excluding the lower roofs). However, the drawing provided and statement of work document states only section 1 (section A, in the drawing) are included. Please advise.
Answer 8: Replacing Section A or Section 1 only.
Question 9: The specifications mentioned (section 07 60 00, page 11) mention gutter and downspouts. The scope of work doesn’t. Are the gutters and downspouts to be included in this project? Please advise.
Answer 9: The gutters and downspouts are not included in this project.
Question 10: The specifications portion of the documents, specifically section titled Joint
Sealants is labeled Defense Distribution Center, Susquehanna New Cumberland, PA. Does this section apply to this project and if so, what sections? Please advise.
Answer 10: This is a typo. It should be DLA San Joaquin, Tracy, CA
All other terms and conditions remain unchanged.
End of Amendment 0001
| SP330018B0004 A0001.Page 1 |
| Amend 0001 SP330016B0016 for FBO |
| SP3300-15-R-5004 0003 page 1 |
Amendment 0001
| IDCode: |
| Page: 1 |
| Pages: 3 |
| Text4: AMENDMENT/MODIFICATION NO. |
| AmendNo: 0001 |
| ReqNo: |
| ProjNo: |
| IssCode: SP3300 |
| IssuedBy: DLA Distribution |
Acquisition Operations, J-7 Mifflin Avenue, Bldg 430 New Cumberland, PA 17070
| AdmCode: MPGADM |
| AdminBy: POC: Mogen Gilson |
717-770-4757 (P)
MOGEN.GILSON@DLA.MIL
| ContName: |
| ContStrt: |
| ContCnty: |
| ContSt: |
| ContZIP: |
| Code: |
| FacCode: |
| SolChgYs: Yes |
| SolChgNo: Off |
| SolAmdNo: SP3300-18-B-0004 |
| AmendDate: 04/26/18 |
| ModNo: |
| ModDate: |
| NoCopies: 1 |
| Amended: Yes |
| OffrExt: Off |
| OffrNoEx: No |
| ChgeOrd: Off |
| ChgeOrder: |
| Modify: Off |
| SuppAgre: Off |
| SuppAuth: |
| ModOthr: Off |
| OthrSpec: |
| NoReq: Yes |
| Require: Off |
| Copies: |
| Descript: |
SEE CONTINUATION PAGE(S)
| SignName: |
| SignTitl: |
| ContDate: |
| CoName: |
| CoTitle: |
| CODate: |
| Text1: May 17, 2018 |
| Text2: |
| Text3: |
File details come from the government source that posted it.