SOL-687-13-000001_Amendment_02_continuation.pdf
PDF 273 KB Posted
- Attached to
- Primary Health Care (PHC) Project in Madagascar
- Solicitation number
- SOL-687-13-000001
About this file
SOL-687-13-000001 Amendment 02 continuation
View the file
Other files
Show all 15
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFP No. SOL-687-13-000001
Amendment 02
Specifically the present solicitation is amended as follows:
1) Section C – Description/Specifications/Statement of work, C.3 Description of Sub-Purposes, its Components, Key Interventions, and Expected Results, 1. Sub-Purpose 1: Sustainably develop systems, capacity, and ownership of local partner, Local Capacity Development
Approaches, B. Strengthening Local Implementing Partners (p.21), paragraph 1, DELETE “13 local NGOs” and INSERT “13 local NGO awards (1 NGO – ASOS has two separate awards under Santenet2)”.
2) Section C – Description/Specifications/Statement of work, C.5. Key Personnel, Chief of Party
(p. 35), ADD the following:
“A Bachelor’s degree with four additional years of relevant experience will be considered as the equivalent of a Master’s degree.”
3) Section C – Description/Specifications/Statement of work, C.5. Key Personnel, Director of
Finance and Operations (p, 35), ADD the following:
4) Section C – Description/Specifications/Statement of work, C.5. Key Personnel, Director
Capacity Building (p. 35), ADD the following:
5) Section C – Description/Specifications/Statement of work, C.5. Key Personnel, Director
Monitoring & Evaluation (p. 35), ADD the following:
6) Section C – Description/Specifications/Statement of work, C.5. Key Personnel, Senior
Technical Advisor (p. 36), ADD the following:
7) Section F - Deliveries or Performance, F.6 Reports and deliverables or outputs, A. Annual
Implementation Plans (p. 41), DELETE “September 30, 2013” and INSERT “September 30, 2014” in lieu thereof as the end date of the period to be covered by the first Annual
Implementation Plan.
8) Section L.7 General Instructions for the preparation of the Technical Proposal, (b) Page
Limitation, INSERT “ Acronyms List” in the last sentence to READ “Items such as cover pages, acronyms list, dividers and the table of contents and RFP-authorized charts and graphs and charts are not included in the 30-page limitation.”
9) Section L.7 General Instructions for the preparation of the Technical Proposal, (d)
Organization, INSERT “Acronyms List” after “Table of contents”.
10) Section L - Instructions, Conditions, and Notices to Offerors, L.13 Instructions for the
Preparation of the Cost Proposal, (b) Part 2 – Proposed Costs/Prices, 2. Budget Line item
Headings, A. Direct Cost, Labor Costs (p. 102), DELETE “Overhead”.
11) Answers to questions:
QUESTION 1. RFP SOL-687-13-000001 contains the FAR clause 52.219-9 Alt I and J.3 is the
Small Business Subcontracting Plan Template. However, pursuant to FAR 19.708 (a) (2), a plan is not required when the contract, together with all of its subcontracts, will be performed entirely outside of the United States and its outlying areas. Is this still a requirement for this solicitation?
Answer: Yes, in accordance with the Agency policy, the Small Business Subcontracting Plan is required. Note: the solicitation contains FAR clause 52.219-9 Alt II.
QUESTION 2. Section L.12.3.c asks for a narrative summary of small business concerns. Should the narrative be included in the Contractor Past Performance section of the Technical proposal? Or as an annex to the Technical?
Answer: Section L.12.(d)(3)(A) requires provision of a narrative summary of the organization's use of small business concerns over the past three years. The narrative should be provided in
Section 5. Contractor Past Performance Information of the Technical Proposal.
QUESTION 3. When is the projected award date?
Answer: The tentative award effective date is August 1, 2013.
QUESTION 4. Can USAID clarify the names and contents of required annexes for the technical proposal?
a. The first sentence of section L.7.c identifies “experience/performance references” as a required annex, but the second sentence states that information related to contractor past performance is not an acceptable annex.
Answer: Section L.7 (c) Technical Proposal Annex shall include “references”, whereas other information, i.e. the narrative, shall be included in Section 5. Contractor Past Performance
Information.
b. The first sentence of L.7.c identifies position descriptions as a required annex, but the second sentence states that management and staffing information is not an acceptable annex.
Answer: Section L.7 (c) Technical Proposal Annex, shall include “position descriptions”, whereas other management and staffing information shall be included in the Section 3. Management and
Staffing of the Technical Proposal.
c. L.10.b requests the Offeror include an organizational chart in the annex, but L.7.c makes no mention of an organizational chart annex.
Answer: Section L.10.(b) requires submission of an organization chart as part of the staffing plan under Section 3. Management and Staffing, b. Staffing & Personnel Capabilities and Experience of the technical proposal (not in the Annex) to identify specific positions that will work under the contract. Section L.10.(a) requires submission of an organizational chart in the Annex to illustrate the roles and responsibilities of the prime and subcontractors, grantees, the project’s home and field offices, etc. Section L.7.(c) requires submission in the Annex of “any other supporting documentation requested as part of this RFP.”
d. Section L.7.c and section L.10.b identify letters of commitment from partners as a required annex in the Technical Proposal, and section L.13.g identifies letters of commitment from partners as an annex in the Cost/Business proposal.
Answer: Section L.7(c) requires letters of commitment from personnel or partners to be included in the Annex, Section L.10(b) requires letters of commitment from key personnel to be included in the Annex, whereas Section L.13(g) requires letters of commitment from subcontractors to be included as part of the Cost Proposal.
QUESTION 5. Is an Executive summary included in the allocation of 30 pages for the technical proposal?
Answer: An Executive Summary is not required by the solicitation and will count toward the 30-page limit if included (please see Section L.7(d) for the requirement to the content of the Technical
Proposal.)
QUESTION 6. What is the percentage of funding projected for the different program areas (ie, FP/RH, MCH, Malaria, WASH)?
Answer: The solicitation does not require offerors to set aside any specific estimated amounts for different program areas. Offerors should allocate sufficient level of effort and funding in each covered program area to ensure achievement of the expected results.
QUESTION 7. Could USAID please clarify how the new products that are not part of the
Integrated Social Marketing(ISM) project package yet (e.g. Misoprostol, pregnancy test kits) will be delivered to the Primary Health Care project?
Answer: USAID intends to facilitate the procurement of any new health products through new or existing mechanisms. Offerors should propose how they will ensure distribution to and effective use by CHVs.
QUESTION 8. Page 23 states that the annual cost per CHV for tools and supplies is $38. Please clarify if offerors should budget for these tools and supplies?
Answer: Yes, the Cost Proposal should include the estimated cost for the CHV tools and supplies.
QUESTION 9. Page 33 mentions 2 impact evaluations that USAID is planning to undertake.
Please confirm that offerors do not need to budget for these impact evaluations.
Answer: Offerors do not need to budget for the impact evaluations which will be solicited by
USAID through an independent contractor(s).
QUESTION 10. Page 40, section F.5 describes professional technical level of effort. Please confirm that the key personnel position, Director, Finance and Operations, is not included in professional technical labor.
Answer: No, the position of Director, Finance and Operations, is not included in professional technical labor.
QUESTION 11. Page 93 notes that the page limit of the technical approach is 30 pages. Can
USAID clarify if the summary table of professional level of effort is included in the page limit?
Answer: The Summary Table of Professional Level of Effort is included in the page limit.
QUESTION 12. Can USAID confirm that the acronym list is excluded from the page limit?
Answer: The acronym list will not count toward the page limit. The solicitation has been amended to include the acronym list in the technical proposal.
QUESTION 13. Can USAID confirm the executive summary is excluded from the page limit?
Answer: Please see Answer to QUESTION 5.
QUESTION 14. Page 93 states that letter of commitments or teaming arrangements with subcontractors should be included in the annexes. Please confirm that it is sufficient to include one of the two, i.e. only letters of commitments from subcontractors.
Answer: Teaming arrangement is defined as an arrangement between the Offeror and other organizations, government agencies or indigenous organizations with which the Offeror plans to collaborate for the implementation of the contract. Section L.10(a) states “If Offerors intend to develop institutional partnerships/teaming arrangements or other forms of alliances, for implementation and performance of the contract (subcontractors or joint venture/consortium partners), … The proposal must include letters of commitment from all such proposed partners/team members in the Annex.”
QUESTION 15. Page 93 lists letters of commitment as an annex to the technical proposal. Page
107, part 7 states that “the cost/business proposal must include a letter of, on subcontractor letterhead, and signed by an authorized representative of each subcontractor…” Please clarify if letters of commitments from subcontractors should be included in the technical or the cost proposal.
Answer: Please see Answer to QUESTION 4(d).
QUESTION 16. Page 99 states that up to 5 past performance references should be included in the annex. However, page 93 states that “contractor past performance in the annex will not be accepted”. Please confirm that page 93 is an error and that up to 5 past performance references should be included in the annex.
Answer: Please see Answer to QUESTION 4(a).
QUESTION 17. Per page 97, please confirm that offerors can include an org chart in the annex.
Answer: Please see Answer to QUESTION 4(c).
QUESTION 18. Please confirm USAID will take the annexes into consideration during evaluation.
Answer: USAID will evaluate the complete Technical Proposals including the Annex. However, if any information that should be included in other sections of the Technical Proposal, which are subject to page limitation, is included in the Annex, it will not be evaluated.
QUESTION 19. Please confirm whether USAID accepts a combination of education and experience in lieu of educational requirements for key personnel.
Answer: A Bachelor’s degree with four additional years of relevant experience will be considered as the equivalent of a Master’s degree. The solicitation has been amended to reflect this change.
QUESTION 20. As listed on page 102: Please confirm the inclusion of overhead, G&A, and overhead under indirect costs.
Answer: Yes, Material Handling, G&A, and Overhead should be budgeted under B. Indirect Costs.
Overhead should not be budgeted under A. Direct Costs, Labor Costs.
QUESTION 21. Page 105 states that offerors shall provide personnel policies, travel policies and procurement policies. Please clarify if subcontractors need to provide these policies.
Answer: Section L.13(b)7 Supporting Documents applies to the prime and major subcontractors.
QUESTION 22. Page 108 states that the offeror must submit a list of all known subcontractors, sub awardees and resource partners. Please clarify if this is a list of the offeror’s subcontractors, sub awardees and resource partners in Madagascar?
Answer: The Offeror must submit a list of all known (proposed) subcontractors, subawardees and resource partners both in Madagascar and outside the country.
QUESTION 23. One of the results on Page 26 is “Increased proportion of the population participating in GMP sessions”. Considering that the RFP is not focusing on nutrition as a technical focus area, can USAID clarify if this result should be included?
Answer: Nutrition is part of MNCH.
QUESTION 24. One of the suggested indicators under sub-purpose 4 in the log frame is “% of
HH using improved sanitation. Considering that the RFP is not focusing on WASH as a technical focus area, can USAID clarify if this indicator should be included?
Answer: WASH is part of MNCH.
QUESTION 25. Page 103 states “As specified in Section C, the PHC Project will provide awards to local NGOs. All Offerors’ cost proposals shall contain a single line item under “Other Direct
Costs” for “Direct Grant Costs” for no less than $3.68 million over five years.” Can USAID please clarify if the amount of $3.68M is a mandatory figure or a suggested target?
Answer: The amount of $3.68M is a minimum mandatory figure.
QUESTION 26. Page 34 of the RFP states that “… an environmental review will be needed to screen each activity for potential impact and to help develop mitigation and monitoring measures…” Please confirm that the offeror should include costs on this particular matter?”
Answer: The Cost Proposal must cover all costs required to ensure the project’s compliance with environmental requirements, and these costs must be clearly identified as such.
QUESTION 27. Please confirm that all subcontracts should be categorized under the budget line
“subcontracts” in the budget.
Answer: Yes.
QUESTION 28. Page 90, L.6. Delivery Instructions: states that electronically submitted proposals must be complemented by hard copies, “with the goal that these hard copies will be received within two business days of the closing date for receipt of proposal if the proposal is submitted electronically. Please note that lateness of the proposals will be determined by the electronic submission, not the submission of hard copies.” Assuming timely electronic submission, and given unforeseen potential delays in couriers from the US to Madagascar, would USAID find it acceptable for the requested hard copies to arrive post-marked by the submission date?
QUESTION 29. Page 42, under F.5.c. the RFP reads, “The level of effort by labor category is set forth as follows (to be inserted based on the successful offeror’s submission)” Does this indicate that the offeror is to propose a labor category chart with their submission?
Answer: Yes. Please see Section L.8 of the solicitation.
QUESTION 30. Can USAID provide an estimated start date for work?
Answer: Please see Answer to QUESTION 3.
QUESTION 31. What is the anticipated award amount for the PHC?
Answer: The Government is not allowed to disclose the Independent Government Cost Estimate for Cost Plus Fixed Fee Term contracts.
QUESTION 32. Page 23: USAID says “The annual cost per CHV for tools and supplies (e.g. job aids,forms, reporting registers, etc.) that need to be resupplied, including production and distribution cost, is $38.” Is it the intention of USAID that the project purchase these supplies and if so, how many CHWs should be assumed?
Answer: Please see Answer to QUESTION 8. For communes currently supported by Santenet2, Offerors should consult with the list provided. For communes not presently covered by Santenet2, Offerors should assume two CHVs per fokontany.
QUESTION 33. Page 24: Should the offeror assume that the pregnancy test kits referred to on
RFP page 24 under “A. Family Planning Reproductive Health” are provided to the Mother Health
CHVs by other funding sources?
Answer: Pregnancy test kits are included in the RFP as an illustrative innovative intervention.
USAID intends to facilitate the procurement of any new health products through new or existing mechanisms. Offerors should propose how they will ensure distribution to and effective use by
CHVs.
QUESTION 34. Page 34-36, Section C.5. Key Personnel: Regarding qualifications for key personnel, can additional relevant experience be considered in lieu of a Master’s degree?
Answer: Please see answer to QUESTION 19.
QUESTION 35. Page 56, Section H.5. (e) Salaries and Wages for TCNs and CCNs: It is our organization’s policy to place TCNs on the US payroll, pay them in USD, and provide allowances.
May we do so with regards to this RFP? Also with regards to AIDAR 722.170 (page 56), if a TCN is not hired as a local employee but has a home base of record outside of Madagascar, it is also our organization’s policy to place them on the US payroll, pay them in USD, and provide allowances.
Would USAID confirm that we can follow organizational policy/practice in regards to this?
Answer: Per Section H.5 (e) and AIDAR 722.170, an approved waiver is needed for compensation to TCNs at a level above the LECP and in other than local currency.
QUESTION 36. Page 93, Section L.7 (c) Technical Proposal Annex: States “Including any information that pertains to the technical implementation, management and staffing, corporate capabilities and experience and contractor past performance in the Annex will not be acceptable, and will be considered as exceeding the page limitation.” However, page 99, Section L.12
Contractor Past Performance Information: “1. List in an annex to the technical proposal up to 5 of the most recent and relevant contracts for efforts similar to the work in the subject proposal. The most relevant indicators of performance are contracts of similar contract type, type of work, complexity of tasks, and expertise required.”
Will USAID allow us to put all required information on contractor past performance in the
Technical Annex?
Answer: Per Section L.12(a), L.12 (d) (3)(B). and L.12 (d) (3)(C), the list of contracts, names and addresses are required to be included in the Technical Proposal Annex whereas other information required by Section L.12, i.e. the narrative, or brief summary shall be included in Section 5.
Contractor Past Performance Information of the Technical Proposal.
QUESTION 37 Regarding the 13 local NGOs currently participating in the SanteNet2 project, are they pre-qualified for continuing participation under the PHC project or would they need to go through a competitive process to qualify for a PHC project grant?
Answer: None of the local NGOs are pre-qualified for continued participation under the PHC project. Per Section H.17 Grants under Contract, all sub-grants shall be awarded competitively with exceptions to be approved by the Contracting Officer.
QUESTION 38. If additional NGOs are proposed for the PHC project, can they be prequalified or would they have to go through a competitive process?
Answer: Please see Answer to QUESTION 37.
QUESTION 39. Page 14, 2. Other Donors: Could USAID inform us which NGOs are part of the
Global Fund’s NSA grant?
Answer: Offerors should check www.theglobalfund.org
QUESTION 40. Page 21, B. Strengthening Local Implementing Partners: mentions 13 local
NGOs;however, in attachment “List of local grantees working under Santénet2” only 12 local
NGOs are listed. Could USAID identify the 13th NGO?
Answer: There are actually only 12 NGOs - 1 NGO (ASOS) has two separate awards under
Santenet2, and the RFP should read “13 local NGO awards”; the solicitation has been amended to clarify this.
QUESTION 41. Page 33, Project Learning: “The UNFPA-coordinated Millennium Development
Goals (MDG) survey will serve as the overall baseline measure of health outcomes for the PHC
Project.” When will this survey be completed? If this survey is not completed by PHC start up, will
USAID allow us to use other resources for baseline measure?
Answer: Preliminary results of the survey are expected in April 2013; using other resources for baseline measure will not be necessary.
QUESTION 42. Page 34, Section C.5 “Key Personnel”, the RFP states that all of the key personnel positions require a master’s degree. Given that there are Malagasy professionals with more than a decade of qualified experience, would USAID accept additional years of experience
(in addition to the experience required for each position) as the equivalent of a master’s degree for any of the positions?
Answer: Please see answer to QUESTION 19.
QUESTION 43. Page 41, Section F.6 states that the first annual implementation plan will cover the period from award to September 30, 2013. Could USAID please confirm that the draft implementation plan to be submitted with proposal should cover this period from award to
September 30, 2013, or whether it should cover from award until September 30, 2014?
Answer: The first annual implementation plan will cover the period from award to September 30, 2014; the solicitation has been amended to clarify this.
QUESTION 44. Page 93, Section L.8 asks for a Summary Table of Professional Level of Effort, and Page 92, Section L.7 (b) states that items such as RFP-authorized charts and graphs are not included in the 30-page limitation. Could USAID please confirm that the Summary Table of
Professional LOE does not count against the 30-page limitation?
http://www.theglobalfund.org/
Answer: Please see Answer to QUESTION 11.
QUESTION 45. Page 97, Section L.10 (a) states that Offerors shall provide an Organizational chart in the Annex, and Section L.10 (b) states that the Organization Chart should be included in the Staffing and Personnel Section. Could USAID please confirm that Offerors should include the
Organizational Chart in the Annex?
Answer: Please see Answer to QUESTION 4(c).
QUESTION 46. Page 98, Section L.12 states that Offerors should include the five most recent and relevant contracts for efforts similar to the work in the subject proposal in an Annex. Could
USAID please confirm that the other documents requested under L.12, such as contact information, awards and certification, and small business performance should also be included in this Annex?
Answer: Please see Answer to QUESTION 36.
QUESTION 47. Page 99, Section L.12 states that Offerors need to "provide a list of the recent
(last three years) contracts for which you submitted subcontract reports to eSRS (FAR 52.219-
9(d)(10) and a copy of any similarly recent subcontracting reports if they were not submitted to eSRS." Given the large volume of our SF 294s for the past three years we ask that USAID consider receiving these forms on CD-ROM as an Annex to the hard copy submission technical volume. Alternatively, we respectfully request the option of providing 10 relevant SF 294 forms for USAID’s review. Kindly advise on USAID’s preference.
Answer: Offerors need to provide copies of all subcontracting reports for the last three years which were not submitted to eSRS.
QUESTION 48. Page 100, Section L.13 (b) states that Offerors must provide “multiple worksheets by year that link to the overall summary budget” including “detailed annual budgets
(for each of the five years of performance) supporting the summary data.” Could USAID confirm that a spreadsheet containing a summary budget, an LOE table, a main detailed worksheet, and individual worksheets for allowances, travel and transportation, equipment and supplies, and major subcontractors, all of which are broken down both by types of costs and years, would satisfy this requirement?
QUESTION 49. Can USAID give an indication of the anticipated amount of the award?
Answer: Please see Answer to QUESTION 31.
QUESTION 50. Are all the communes targeted by the PHC project already participating in
Santenet2?
Answer: No.
QUESTION 51. Are the 13 local NGOs participating in Santenet2 currently working in all the communes targeted by the PHC project?
Answer: Not necessarily.
QUESTION 52. The RFP reports that CHVs are being accredited at Levels 1 or 2. How and who provides this accreditation? If the government is the accrediting agency, how can the applicant work with the government to have additional CHVs accredited to Level 2?
Answer: The accreditation is provided by the Ministry of Health Primary Health Centers (CSB);
the Contractor is permitted to share information and perform administrative coordination with the
MOH to achieve CHV accreditation. For additional details, Offerors should carefully review the resource documents identified in Attachment J.10 Reference Materials.
QUESTION 53. What does the accreditation of CHVs mean in their capacity and legal authorization to provide individual and population-based health services? Are CHVs required to renew their accreditation after a certain time period?
Answer: The accreditation is provided as a verbal acknowledgment by the CSB Director that a
CHV has successfully demonstrated the skills required to independently provide services in their community and is authorized to provide such services. For example, CHVs are required to provide counseling and services (e.g. minimum of five oral contraceptive clients and six injectable
(DMPA) clients) in the presence of the health center chief in order to be accredited. Presently there is no requirement to renew accreditations.
QUESTION 54. Please confirm that the provision of financial incentives by community or local groups to Community Health Volunteers (either as a community donation or as a community-provided collateral to a loan) is a required component of this RFP?
Answer: Recommended, but not required.
QUESTION 55. Can CHVs charge a fee for the goods and services they provide to individuals?
QUESTION 56. Please confirm that USAID requires the installation of a COSAN and a CCDS in each of the 500+ communes targeted by the PHC project. Can USAID consider a more flexible position in terms of COSAN/CCDS coverage but which also builds more efficiently and sustainably on the current existence of local capacities and resources?
Answer: USAID confirms the requirement of a COSAN and CCDS in each commune.
QUESTION 57. The RFP includes the promotion of patient referral by CHV’s to health facilities for sick children and maternal emergencies, for using antenatal care (and IPTp) and for family planning (long-lasting and permanent methods). How will USAID address the necessary strengthening of existing nongovernment services (either non-profit or for-profit) to provide quality preventive and treatment services to the referred cases? Will that strengthening be part of the PHC project or will be implemented through a separate procurement (or donor)?
Answer: USAID/Madagascar has two projects (PSI/Integrated Social Marketing and Marie
Stopes/SIFPO) that strengthen private sector clinical service providers. PHC is focused on community level.
QUESTION 58. Is there a specific timeline for the graduation of local NGOs, i.e. their capacity to receive awards directly from USAID?
Answer: The RFP sets no specific timeline; Offerors should suggest one as part of the proposed graduation plan.
QUESTION 59. Is the offeror expected to work with the 13 NGOs with whom SanteNet2 are currently working, or is it expected that the selection of the beneficiary NGOs be made through a competitive process?
QUESTION 60. The RFP references the FY11 Malaria Operational Plan, given that the new FY12
MOP is currently available, can we assume that the FY12 MOP will supersede the FY11 MOP?
QUESTION 61. Can project resources be used to support private sector providers with commodities such as ACTs, RDTs, LLINs? If provided with these supplies, will the private sector be permitted to charge for these items?
Answer: No, this is outside of the PHC Statement of Work.
QUESTION 62. Can private sector facilities providing ANC services be provided with SP, iron, folate, LLINs?
Answer: No, this is outside of the PHC Statement of Work.
QUESTION 63. Can we share information and data generated through the project with the
MOPH?
QUESTION 64. Have local NGO’s been identified to implement the Youth Action Plan? Is the project permitted to work with the regional youth committees?
Answer: No NGOs have been identified. Regional youth committees are a GOM coordination mechanism for all partners that support youth services. The Contractor is expected to participate in these meetings to ensure the project’s youth activities are coordinated with other youth activities implemented by other donors and NGOs.
QUESTION 65. Does the Integrate Sanitation Marketing project cover the target area? When does this project end?
Answer: The Integrated Social Marketing project is national in scope; it ends in December 2017.
QUESTION 66. Are there any preferred Microfinance institutions that USAID would propose the project work with?
QUESTION 67. Based on the results of the audits facilitated by SanteNet2, are any of the 13
NGOs currently qualified to receive direct funding from USAID?
QUESTION 68. Is there a standard capacity assessment tool developed by SanteNet2 that could be utilized under the project, thereby avoiding the need to reinvent the wheel?
Answer: Yes, it will be made available to the Contractor.
QUESTION 69. How many COSANs in the target areas have a functional COSAN Savings and
Loan Fund (CSLF)?
Answer: None.
QUESTION 70. Can project resources be used to capitalize CSLF?
QUESTION 71. Please confirm that USAID requires that an operational CSLF be put in place in each project supported COSAN.
Answer: This should be accomplished to the greatest degree possible.
QUESTION 72. Upon conclusion of the Global Fund project, with the PHC project continue to support the availability of ACTs, and other drugs for the treatment of malaria?
Answer: The Global Fund is currently negotiating a follow-on grant.
QUESTION 73. With a view toward sustainability, will project capacity building activities that strengthen coordination between COSAN and CCDSs and District Health Systems be permitted?
Answer: Presently, USAID is not permitted to provide technical assistance to the MOH including health districts and health centers.
QUESTION 74. Did SanteNet2 develop a standard tool on financial management reporting and internal control systems that could remain in place (subject to modifications as deemed appropriate)?
Answer: Yes, it will be made available to the Contractor.
QUESTION 75. Are the 13 NGOs currently tasked with collecting community-based health information, using a standardized protocol developed by the MOH, UNICEF, and/or SanteNet2?
Answer: Currently, there are at least two reporting forms that CHVs use to collect community-based health information: one was developed by the MOH and one was developed by Santénet2.
[END OF AMENDMENT 02]
File details come from the government source that posted it. Updated .