Amendment_0001_-_029639_(v2).pdf

PDF 82 KB Posted

Attached to
Retreat Coordination Services
Solicitation number
PANMCC19P0000029639
Issued by

About this file

Amendment 0001

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

PANMCC-19-P-0000 029639

Amendment 0001

1. The question and answer period for this requirement is officially closed as of this posting.

Question1: Has this event been previously held in Breckenridge CO?

Answer: Preservation of the Force and Family events have been held in several locations around Colorado including Breckenridge.

Question 2: If it has been held previously in this area which city and hotel was the event held?

Answer: See answer to Question 1

Question 3: Is an event coordinator required to be on site?

Answer: According to the PWS “1.5.5 Key Personnel: The Contractor shall provide a primary point of contact who will be responsible for the performance of work. The name of this person and an alternate who has full authority to act on behalf of the agency shall be designated in writing to the contracting officer upon contract receipt. These individuals shall be available during business hours up to and throughout the period of performance.”

Question 4: Will group require individual parking at the facility?

Answer: Yes individual parking will be required at the facility.

Question 5: If there is a charge for daily parking will the individual pay for their parking or should parking be a line item in the RFP?

Answer: If there is a charge for daily parking, it should be included in the room rate.

Question 6: What will be the set for the training/conference room?

Answer: It is preferred that the training / conference room would be set up with round tables with no more than 8 chairs per table. Please refer to all conference room requirements in accordance with paragraphs 4.2 and 5.4 of the PWS.

Question 7: Will meals be in separate meeting room?

Answer: According to the PWS “5.3 Meal Service: Meal services should be multi-course buffet style and able to accommodate individuals with specific dietary requirements. These meals will need to be served in an environment which is conducive to family training and not located in an open cafeteria style environment.” The meals could be severed in the meeting space with the understanding that the meeting space will be cleaned prior to the training and set up will not interfere with the training.

Question 8: If meal is in a separate meeting space do you require any AV in that space?

Answer: If the meals will be served in a separate meeting space no AV requirements will be needed.

Question 9: Is the contractor responsible to hire child care, or is that provided by the military unit?

Answer: Reference PWS paragraphs 1.3, 1.5.4 and 5.6

Question 10: Would you consider a hotel outside of Breckinridge? I have one in Vail, and another in Denver.

Answer: In accordance with the PWS, Breckenridge is the preferred area.

2. This Amendment will also serve as notification of the extension of this solicitation to Tuesday, 3 September 2019 at 10:00 AM MST. All quotes must be received no later than this date and time.

File details come from the government source that posted it.