N6470920Q0039 Questions and Answers.docx
DOCX document 15 KB Posted
- Attached to
- Administrative Assistant
- Solicitation number
- N6470920Q0039
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment 5 DD254.pdf | ||
| Attachment 3 Wage Determination.pdf | ||
| Attachment 1 Past Performance Data Sheet.docx | DOCX document | |
| Combined Synopsis.docx | DOCX document | |
| Attachment 2 Present and Past Performance Questionnaire.docx | DOCX document | |
| Attachment 4 VGSA Template SSP Enterprise(1).docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
N6470920Q0039 Combined Synopsis/Solicitation Questions and Answers
1. What is the annual dollar value of the current contract?
Answer: Not applicable
2. What are the work hours for the contract?
Answer: 0730-1600
3. Due to COVID-19 will there be an opportunity to provide supporting work remotely?
Answer: No
4. Will the contract worker be required to have a Secret Clearance before work, or can this be conducted after placement?
Answer: Yes
5. Is the contractor eligible to apply for Facility Clearance, if this contract is awarded? Will the government sponsor it?
Answer: No
6. Can the contractor offer the position to the current employee?
Answer: Yes
7. Is the Facility Clearance required for submitting the proposal or can it be applied after the award?
Answer: A facility clearance is needed for submitting the proposal
8. Will the government acknowledge receipt of quote when offeror requests acknowledgement of quote in their proposal?
Answer: Yes
9. Will the government provide notice to offeror if their quote was unsuccessful?
Answer: An award notice will be posted in beta.sam.gov
10. How do offerors request debriefing if their quote if unsuccessful?
Answer: Email to SPK12contracts@swflant.navy.mil
11. Will the government provide notice in beta. SAM of successful offeror?
Answer: Yes
12. The synopsis states there is an incumbent, can you provide the name of the incumbent and the contract number?
Answer: Will not provide the incumbent name. Contract number is GS-07F-0275U, purchase order N6470918F0071.
13. Can you also provide the contact information of the incumbent employee?
Answer: No
File details come from the government source that posted it. Updated .