M6700123Q1031 Amendment 0001.pdf
PDF 85 KB Posted
- Attached to
- Deployed Moving Storage Service
- Solicitation number
- M6700123Q10310001
- Issued by
-
United States Marine Corps
View the file
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
This amendment is issued to answ er questions received on the solicitation.
POC: Vivian Porter vivian.porter@usmc.mil 910-451-8871
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 15-Mar-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X M6700123Q1031
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
17-Feb-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
15-Mar-2023
CODE
M67001MARINE CORPS FIELD CONTRACTING SYS
ATTN: VIVIAN PORTER
PO BOX 8368
CAMP LEJEUNE NC 28546
M67001 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
M6700123Q1031
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
QUESTIONS AND ANSWERS
RFQ M6700123Q1031
Question 1: Is there a current or previous vendor for this solicitation? If so, who is the vendor and what is the contract number?
Answer 1: Contract Number M6700120D0004; Contractor is Terminal Storage, Inc.
Question 2: Is there a minimum square footage requirement for the storage space?
Answer 2: No. Building should be able to house 350 crates of personal effects.
Question 3: Are there any specific specs for the storage space?
Answer 3: No. Building should be able to hold 350 crates of personal effects.
Question 4: Is there a staging area/office space on base for the contractor to use?
Answer 4: No
Question 5: Does contractor staff have to be onsite on the base Mon-Fri during business hours or on-call?
Answer 5: Only when processing pickup/delivery
Question 6: How many moves per day does the government anticipate?
Answer 6: 3 to 5 during normal peacetime, that will increase during emergency situations
Question 7: Historically, how many moves were done per month and/or per year? Can the government give historical data or an estimate of how many occurrences for each CLIN in a month or year?
Answer 7: Estimate of 50 to 75 per year
Question 8: Historically or can the government give an estimate of how often pickups are done on the weekends, holidays or emergency basis?
Answer 8: No, we do not track that data.
Question 9: Can there be a site visit to the base, so we can see the staging area/central pick up area, and where the scales are located?
Answer 9: There will not be a site visit. Scales aboard the Installation are industry standard. Location for scales will be given upon award. There is no central staging area. Each pick-up will be at designated areas, buildings or barracks. See Section 4 of the solicitation.
Question 10: Historically or can the government give an estimate of how often the base scales are inaccessible?
Answer 10: No. We do not have access to that data.
Question 11: Historically, or if the government can estimate, how many pickups are done at homes vs the staging area/central area for pick-up?
Answer 11: None. There is no staging or central pick-up area.
Question 12: What does "Break out" charge mean? What does Break out entail?
M6700123Q1031
Answer 12: (1) Break out charge means the member will be charged to retrieve personal effects before scheduled delivery. (2) Break out is when a member wants to break the seal of the crate retrieve personal effects before scheduled delivery.
Question 13: What does "Attempted Pickup" mean? Can an example be given?
Answer 13: Attempted pickup is when a scheduled pickup has changed and the contractor wasn’t notified or made aware. Example: Unit schedules a p/u for XX Dec and the contractor attempts to p/u on XX Dec, but the unit changed the p/u to XX Jan without proper notification.
Question 14: Are the quarterly inspections scheduled or unannounced?
Answer 14: Both “scheduled and unannounced”
Question 15: When it says pack and store, we would need to locate a storage unit during the deployment at the last station or the new station when they return.
Answer 15: The contractor will pack the personal effects and store at the contractors facility. See Item No. 0001
“drayage to Contractor’s facility.”
Question 16: The ones that say already packed, we just need to move and store?
Answer 16: Yes.
Question 17: When they return from deployment are we contacted to bring the stored items to them?
Answer 17: Yes.
Question 18 Would we also as a company need to hold a different insurance to store the items at a storage facility?
Answer 18: Insurance required by the Government as specified in paragraph 4.19.2 and 4.20 of the solicitation.
Question 19: Is the storage provided or do we need to be responsible for locating and obtaining a unit?
Answer 19: The Government does not provide storage. The vendor shall provide storage per section 4.19
Facilities.
Question 20: Are each one of these a different family/unit including the 6500 piece pack and store? Answer 20:
Yes, members are storing their personal effects at the contractors facility.
Question 21: Can the government confirm this is a 1 year + 2 option year contract?
Answer 21: The Government intends to award a contract for a base period of 12 months plus two 12 month option periods. The Government is not obligated to exercise the options per FAR Clause 52.217-9.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .