Amendment 0001 to RFQ M67001-23-Q-0028.pdf
PDF 85 KB Posted
- Attached to
- BEQ Furniture
- Solicitation number
- M6700123Q0028
- Issued by
-
United States Marine Corps
About this file
This amendment modifies solicitation M6700123Q-0028 issued by the United States Marine Corps for BEQ furniture. The amendment provides responses to questions from potential offerors to clarify requirements. It removes an erroneous line item description and confirms this is an unrestricted procurement seeking ergonomic task chairs, bunkable beds, wardrobes, desks, tables, linen lockers, and blackout window treatments including rods and draperies. Offerors must meet minimum standards for materials, certifications, warranties, and fire codes as specified for each line item. Photographs will not be provided to illustrate the required furniture.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Solicitation M6700123Q0028.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
MMP2003298441
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
THIS AMENDMENT IS ISSUED TO PROVIDE RESPONSES TO QUESTIONS AND TO REMOVE ERRONEOUS ITEM DESCRIPTION FROM CLIN 0005.
Point of Contact: C. Scott 910-451-4919 coleman.scott@usmc.mil
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 30-Aug-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X M6700123Q0028
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
22-Aug-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
30-Aug-2023
CODE
CONTRACTING DEPARTMENT
ATTN: CRYSTAL TURNER
P.O.BOX 8368 MCB
CAMP LEJEUNE NC 28542
M67001 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
M6700123Q0028
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
RESPONSES TO QUESTIONS
Questions and Answers
For
Solicitation M67001-23-Q-0028
(BEQ Furniture/HP 504)
Question 1: For CLIN 0002- please provide photograph to clarify under bed storage overall appearance with headboard and footboard and if you are expecting a wooden finish at the face of the under-bed storage and clarify this is a single, bunk-able bed for one person occupancy, not a 2-person bunk bed.
Answer: Photographs will not be provided. No – a wooden finish at face of under bed is not required. Yes – this is a single bunkable one-person bed.
Question 2: For CLIN 0003, please provide photograph.
Answer: Photographs will not be provided
Question 3: For CLIN 0004 please provide photograph or drawing of the inside of unit. Provide desired placement of the strip outlet (side or back access to the user of the writing desk).
Answer: Photographs will not be provided. The strip outlet is to be horizontally mounted inside on the back of the upper unit.
Question 4: For CLIN 0005, please provide photograph, explain “tabletop” on a chair.
Answer: Photographs will not be provided. The “tabletop” reference is erroneous/incorrect. The item description for this CLIN have been amended.
Question 5: CLIN 0006, please provide photograph and what is the thickness of the table?
Answer: Photographs will not be provided. The thickness of the table is a minimum of 1.25 inch.
Question 6: CLIN 0007, please provide photograph.
Answer: Photographs will not be provided
Question 7: For CLIN 0008 please provide photograph, static drop test to be provided at time of manufacture or simply a SKUs that has passed a static drop test?
Answer: Photographs will not be provided. SKUs that have passed a static drop test will suffice.
Question 8: For CLIN 0010- can you provide a detail of how you want the liner to be removed (via which method away from the curtain fabric) and please provide photograph of the aluminum rods and color for the outside-window hardware.
Answer: Photographs will not be provided. Blackout liner are to be snap-in/snap-off or Velcro. Color of window hardware: no color specified. Provide a color that matches the color of provided draperies.
Question 9: Please confirm we are only installing the furniture and equipment that we are supplying, there will be no removal of anything existing.
Answer: Please refer to the Performance Work Statement (specifically Sections 2.2 through 2.2.5).
Question 10: We’d like to ask the govt for a petition to restrict the opportunity to a small business set aside, let us know if that’s an option.
Answer: This solicitation is/will remain unrestricted.
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES
M6700123Q0028
CLIN 0005
The CLIN extended description has changed from:
Task Chair-Ergonomic chair-Five star base multi-functional task chair without arms, 360 swivel-tilt, tilt lock control, adjustable tilt tension and height adjustment function -Mechanism constructed of 12 gauge steel, electro-coated for corrosion resistance, with a maintenance free pneumatic cylinder and hard surface casters which will accommodate a minimum of 175 pounds -Frame and table top to be constructed of injection-molded co-polymer polypropylene. Seat padding shall be custom molded, contoured high-density polyurethane foam 1-5/8" thick minimum. Upholstered panels shall be removable with tamper resistant fasteners for easy cleaning/replacement -
Upholstery shall be vinyl, minimum of 140,000 double rubs-Vinyl Specification must be provided at time of submission-Green Guard certified, PVC, PBDE and POP Free, 100% polyurethane with 100% rayon backing, resistant to temperature change, stiffening and cracking) -Meet CA bulletin 117 Class 1 Fire Codes-Cleanable with mild soap and water-Color: Black -Manufacturer’s warranty minimum 10 years
To:
Task Chair-Ergonomic chair-Five star base multi-functional task chair without arms, 360 swivel-tilt, tilt lock control, adjustable tilt tension and height adjustment function -Mechanism constructed of 12 gauge steel, electro-coated for corrosion resistance, with a maintenance free pneumatic cylinder and hard surface casters which will accommodate a minimum of 175 pounds -Upholstery shall be vinyl, minimum of 140,000 double rubs-Vinyl
Specification must be provided at time of submission-Green Guard certified, PVC, PBDE and POP Free, 100% polyurethane with 100% rayon backing, resistant to temperature change, stiffening and cracking) -Meet CA bulletin
117 Class 1 Fire Codes-Cleanable with mild soap and water-Color: Black -Manufacturer’s warranty minimum 10 years
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .