RFQ_M00263-18-Q-0033_Questions_and_Answers.docx
DOCX document 14 KB Posted
- Attached to
- Parris Island VTC
- Solicitation number
- M00263-18-Q-0033
- Issued by
-
United States Marine Corps
About this file
Attachment 2 Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFQ_M00263-18-Q-0033_Amendment_0002.docx | DOCX document | |
| RFQ_M00263-18-Q-0033_VTC_Full_Parts_List.pdf | ||
| RFQ_M00263-18-Q-0033_Amendment_0001.docx | DOCX document | |
| RFQ_M00263-18-Q-0033_VTC.docx | DOCX document | |
| Justification_for_Other_than_Full_and_Open_Competition_VTC.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFQ M00263-18-Q-0033
Questions and Answers
1. We noticed that the Nortel ISDN additions required were not included.
Answer: The Nortel ISDN parts are included in the RFQ as follows:
Item 0004 (4) Cisco TelePresence ISDN Link
Item 0007 (2) Nortel Meridian SILC S/T Interface Line Card
2. The first two Cisco line items (SX10 & DX80) are no longer able to be purchased or services. All Cisco has left in the hardware codec is the SX80 which is used primarily for medium to large conference rooms. The DX80 was a desktop system and all Cisco has is a software based system.
Answer: According to the manufacturers website, this equipment is available via resellers.
3. There were 2 separate Nortel items the signal processing card ins missing.
Answer: These items are not missing. They are in the RFQ and listed in these Items Numbers:
0007 - Nortel Meridian SILC S/T Interface Line Card and 0008 - Multipurpose ISDN Signaling Processor Card (MISP).
4. Item numbers 0007 and 0008 listed in the RFQ are for Nortel products. Nortel filed bankruptcy in 2009 and is no longer in business. Is it acceptable to provide refurbished equipment for these items? Also item 0008 doesn't seem to have a valid part number. Are there any other part numbers associated with it?
Answer: It is acceptable to receive refurbished parts for these items as they are no longer made.
The part number is correct. The part is not manufactured anymore. So it would be sourced via refurbished parts which would be guaranteed for 1 year.
5. Will the customer be using VVoIP to traverse outside their network? If so, do they have a firewall?
Answer: No. Our calls will be made via ISDN lines or on the same network.
6. Will the VCS require DoD PKI certificates?
Answer: Yes.
7. Is this a physical OS installment on a dedicated box, or is this a Virtual install?
Answer: Physical OS installment on a dedicated box.
8. Does the customer have a Cisco UC environment already with a Communications Manager?
Answer: No.
9. Are the ISDN lines already ran to a Voice Gateway?
Answer: Yes.
10. Does the customer already have a dialplan prepared for these endpoints?
Answer: Yes.
11. Will they be registering their Telepresence Endpoints as SIP or H.323?
Answer: Yes.
File details come from the government source that posted it.