Questions_and_Answers_for_Strorefont_Graphics_Solicitation.docx
DOCX document 23 KB Posted
- Attached to
- Storefront Glass Graphics Federal contract opportunity
- Solicitation number
- M00263-16-R-1004
- Issued by
- United States Marine Corps
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| USMC_Window_Wrap_Graphics_Final.eps | EPS file | |
| M00263-16-R-1004-0001.docx | DOCX document | |
| SSP_Attachment_3_-_Past_Performance_Questionnaire.doc | DOC document | |
| M00263-16-R-1004.docx | DOCX document | |
| Attachment_1_con't_USMC_Window_Wrap_Graphics_Final.pdf | ||
| Attachment_1USMC_Window_Wrap_Graphic_Guide.pdf | ||
| Attachment_2_PERFORATED_FILM_ROSTER.xlsx | XLSX spreadsheet |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers for Strorefont Graphics Solicitation
1. Does the Combined Synopsis/Solicitation under solicitation number M0026316R1004 contain requirements similar to a current contract? If possible, please provide the current contract number. Or, is this a new requirement for the government?
Answer 1: Yes a new requirement.
2. Are task orders to be issued by individual location, by district or region, or any other designation?
Answer 2: Task orders will be issued by Marine Corps Recruiting District.
3. Will task orders be prioritized for specific locations (e.g. by geographic district or region) to help with planning?
Answer 3: No, Each task order will be issued by Marine Corps Recruiting District.
4. It seems that Pages 5-10 are seeking information for future prices for 20 locations (per year) for up to 3 years after the contract has concluded. Is this correct?
Answer 4: Yes, we are looking for prices for the Base Year for all 725 locations and 3 options years. The options years will be a quantity of 20 each and these will be for new locations.
5. Regarding, C. Proposal Format (found on page 56), which instruction takes precedence?
"Proposal shall not have company markings on any pages contained within the proposal". OR "Proposals shall contain a header or footer in single-spaced typed lines with the company name and RFP number included on each page".
Answer 5: "Proposal shall not have company markings on any pages contained within the proposal". On the outside of the binder(s) offerors can have a cover letter, which identifies your company’s information.
6. Are we able to bill after each task order is completed and accepted?
Answer 6: Yes
7. Would you consider splitting the task orders to QTY 75-100 (approximate monthly competition rate) to facilitate billing task orders separately?
Answer 7: Marine Corps Districts (MCD) will determine the sequence for storefront graphics, and the contractor may invoice for any given order after all work is completed for that order.
8. Will you consider adding the Far clause 52.232-14 for progress payments in lieu of completed task order payments?
Answer 8: No it will not be added, You are able to bill after each task order is completed and accepted.
9. How is travel handled in the cost? GSA per diem is required, I assume.
Answer 9: All travel cost shall be incorporated into the proposed price.
10. Our understanding is that we can do the project by the 6 regions that have been noted, dependent on weather conditions. Please confirm.
Answer 10: See answer at number #3. Weather conditions will be taken into consideration.
11. For Task 1.1, will contact details for local jurisdiction and/or property owners/managers be provided? Or will vendor need to obtain this information independently?
Answer 11: The Property owners/managers will be provided at the time of award.
12. What is the average dimension for storefront numbers?
Answer 12: See item 3 of the PWS. Estimated square footage of 240 square feet per facility.
13. For Task 1.6, how many Recruiting facilities are expected to relocate? Will the new location be in the same area?
Answer 13: Estimate 20. See answer #16
14. Do the 725 locations include locations that are expected to relocated? For those locations, 2 prints will be required.
Answer 14: There are 725 locations this amount does not included “expected relocations”. The relocations or new locations task orders will be issued from the options years.
15. We understand that the storefront decals will most likely be printed in white with a blue and black background. Will there be just one number per storefront? So in this case, will there be 725 art files to proof?
Answer 15: Storefront numbers shall be applied over the perforated window film and be of a similar match to the current storefront numbers at each facility. Cut vinyl numbers will suffice the requirement for storefront suite numbers in most cases. The proof of the perforated window film for each location should include the storefront numbers (design and placement).
16. For Task 1.6, how many Recruiting facilities are expected to relocate? Will the new location be in the same area?
Answer 16: The facilities expected to relocate is an only an estimate. The Marine Corps Recruiting Command will make that decision at the appropriate time. The awardee will be notified in advance of any move.
17. Are quarterly meetings in-person or via teleconference?
Answer 17: In most cases a teleconference will suffice; however, a meeting in-person may be required. See Section 8 of the Performance Work Statement.
18. How do we show CR&A is SAM-validated and NAICS code compliant?
Answer 18: Go to SAM.gov and check and see if you are active. If not, update you companies information.
19. Page 58 states to “Complete any applicable representations, certifications, etc. in Section K of the RFP”. We do not see “Section K”. Is “Section K” pages 11 – 24?
Answer 19: Section k has been added through modification. You can complete your companies representations and certification in SAM.
20. Page 58 says to submit “Signed Offer with proposed prices for one 12-month Base Period and three 12-month Option Periods provided.” Is the “signed offer” the Standard Form 1449?
Answer 20: Yes signing the SF1449 will validate your offer.
21. Section B – Supplies or Services and Prices states “FFP”. What is meant by “FFP”?
Answer 21: Firm Fixed Price (FFP)
22. Section B also indicates “CLIN DELIVERY/TASK ORDER MINIMUM/MAXIMUM QUANTITY AND CLIN ORDER VALUE”. What is meant by “CLIN”?
Answer 22: Contract Line Item Number (CLIN)
23. We are requesting a Certificate of Liability Insurance. What is the official name and address that should be identified as the certificate holder?
Answer 23: The Certificate of Liability Insurance will have your companies name and address on it (insured). The proof of liability will be forwarded to us by the issuring insurance company and we will verify the insurance companies information.
24. Have the city ordinances been taken into account for this project?
Answer 24: Consideration has been given to locations that we may have issues with city ordinances. The Marine Corps will work with the Army Corps of Engineers for an alternative solution, which currently will be dual roller shades.
Keep in mind, the Army Corps of Engineers is the executive leasing agent for all recruiting facilities that are classified as a Recruiting Stations (RSs), Recruiting Substations (RSSs), Officer Selection Offices (OSOs), and Permanent Contact Stations (PCSs) So in some cases, we may be able to gain their assistance, to see if we have other avenues of approach for approval.
File details come from the government source that posted it. Updated .