Amend_01_Question_and_Answers_13_Aug_2015.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Attached to
- USCENTCOM Joint Cyber Planning Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- ID04150059
About this file
Questions and Answers_13 Aug 2015
View the file
Other files for this federal contract opportunity
Show all 15
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question and Answers 13 August 2015
1. Question: Is it still possible to bid on this procurement if we did not respond to the RFI or is it contemplated that bids will be limited to only those firms that responded to the RFI?
Answer: Any 8(a) offeror may submit a proposal even if they did not respond to the RFI.
2. Question: The draft solicitation documents indicate this acquisition will be an Open Market purchase using the GSA ITSS web portal. Does this infer that prospective offerors who do not currently possess a GSA Federal Supply Schedule contract will be permitted to propose on this requirement?
Answer: This acquisition will be Open Market, 8(a) set aside. GSA Schedules will not be utilized; therefore, prospective offerors do not have to have a GSA Federal Supply Schedule in order to propose.
3. Question: The processing time for SBA 8(a) approval is known to take up to a minimum of twenty-one days; however, given current SBA backlogs, the processing time is anticipated to be longer. Will final SBA approval be required to award an 8(a) contract to a prospective 8(a) offeror?
Answer: Final SBA approval of 8(a) status must be represented by the time of proposal submission on 21 August 2015, 12:00 PM EST.
4. Question: Has a contractor performed similar work to this for the government in the past? If available, please provide the incumbent contract number.
Answer: Yes there in an incumbent contract and the contract number is ID04140167. However the requirements of this current effort are larger in scope.
5. Question: If you are unable to provide a contract number, is it safe to assume this is a new requirement for the Government:
Answer: Please see question above.
6. Question: L.6 (1) Proposal Submission – The government has requested Offerors mail three (3) paper copies and one (1) CD-R or DVD-R of this proposal to Bonaire, Georgia. The logistics of hard copy delivery actually translate into submission of the proposal on Thursday the 20th to a courier (FEDEX, UPS, USPS, etc) in order to make Friday the 21st Noon electronic delivery time. Will the government accept the mailed HARD COPY proposals post marked NLT Noon on Friday the 21st?
Answer: Hard copies must be delivered to address listed on pg. 110 by 5:00 PM EST on Friday, 21 August 2015
7. Question: H.1 Travel – RFP states, “Travel costs must be consistent with and limited to the approved Joint Travel Regulations.” Will travel costs be authorized to include G&A?
Answer: Travel is Cost Reimbursable with no Fee. G&A not allowed.
8. Question: C.2.1.5 b, states, “Provide onsite support for on-hand graphics software applications, techniques, and tools as well as the design and development user-interface feature, site animation, and special effects element.” What are the on-hand graphics software applications? What network will the design and development of a user-interface feature be on as well as site animation and special effects elements?
Answer: Standard Microsoft and adobe products and possibly all USCENTCOM Networks.
9. Question: L.6 – PPQ states, “The offeror shall send a standard transmittal letter (see sample in Attachment 5) to request that POCs complete a Performance Questionnaire and submit (electronically) the questionnaire within five (5) working days.” Five (5) working days from when? Are the PPQ’s due to GSA before final submission on Friday the 21st at Noon?
Answer: As stated on pg. 122 of the RFP, Past Performance Questionnaires are due no later than 08/18/2015.
10. Question: L.6 – Past Performance: solicitation states there is a Volume III Past Performance but neither Section L nor M provide guidelines or page count, format, or structure for the PP Volume III. Please clarify.
Answer: Refer to pg. 113 of the RFP: “The Offeror shall complete and submit one (1) form at Attachment 6, Contract Listing, for three (3) contracts that the offeror considers most relevant in demonstrating their ability to perform the proposed effort, in response to the requirements listed in section C of this solicitation. Information must be submitted on contracts awarded to the organization with a minimum of one year of performance history, and which have concluded no earlier than five (5) years before the release of this solicitation. Each offeror with relevant past performance information must send one (1) Past Performance Questionnaire at Attachment 5 to one (1) point of contact for each contract submitted as a relevant contract.” There are no page limitations.
11. Question: Reference p. 108 of the RFP, Section L.6.A, should the completed Section K clauses be included with Volume II, Price Proposal?
Answer: Yes, or submitted as a separate document.
12. Question: In reference to L.6.B, "Offerers shall submit past performance information as a separate volume and electronic file for both the Offeror and proposed critical subcontractors that perform 40% or more of the work." 1) This statement is confusing. Could you clarify? 2) Are we allowed to submit subcontractor past performance if they are going to perform less than 40% of the work?
Answer: A critical subcontractor is a subcontractor performing 40% or more of the work. Past Performance on subcontractors performing 40% or more of the work will be evaluated in past performance. Offerors can submit past performance for subcontractors performing less than 40% and the Government reserves the right to consider.
13. Question: In reference to L.6.B, "The Offeror shall complete and submit on (1) form at Attachment 6…All items on each form shall be completed, including a brief description of contract work and comparability to the proposed effort." 1) Is there a page limit on the length of the form at Attachment 6? 2) Are we allowed to provide additional narrative within Volume II, external to the form at Attachment 6?
Answer: 1) There are no page limitations. 2) Yes, however, the Government reserves the right to review, however it may not be considered.
14. Question: In reference to L.6.B, "Preferred points of contact are, in order of descending preference: program manager, contracting officer, technical or engineering lead." 1) Who is meant by the "program manager"? 2) Is the COR a preferred point of contact?
Answer: 1) The Program Manager and the COR are two distinct positions. The PM is usually the technical lead for the Government office. The COR is usually the individual managing the day to day contract performance and does surveillance.
15. Question: In reference to Attachment 1, pg. 7, "Project Title: Biest Contract for Robins AFB" – Project Title is incorrect.
Answer: Noted, See revised Attachment
16. Question: A review of the DD254 indicated that the Offeror must have the ability to store SECRET level data. We believe that the requirements of the contract do not necessitate that level of security. Please confirm/correct the DD254 to reflect the storage requirements of the contract.
Answer: Revised DD254 attached.
File details come from the government source that posted it. Updated .