Amendment_0001 _23_June_2014_Q A.pdf
PDF 123 KB Posted
- Attached to
- Architect-Engineering Services IDIQ
- Solicitation number
- FA9101-14-R-0013
About this file
Amendment 0001 23 June 2014
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACT ID CODE
See Block #2
PAGE OF PAGES
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.
3. EFFECTIVE DATE
23 JUN 2014
4. REQUISITION/PURCHASE REQ.NO.
5. PROJECT NO. (If applicable)
6. ISSUED BY AFTC PZI ARNOLD CODE FA9101 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
AFTC/PZI (ARNOLD)
100 KINDEL DRIVE, SUITE A-332
ARNOLD AFB, TN 37389-1332
REBECCA J. GARDNER 931-454-4405
rebecca.gardner.1@us.af.mil
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
FA9101-14-R-0013
X
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
CODE FACILITY CODE
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers X is extended, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER.
If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
(X )
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: ( ) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. ITEM
10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
Amendment 0001, Questions and Answers. See page two for details.
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print).
16A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
REBECCA J. GARDNER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA
16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign)
BY________________________________________
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070 30-105 STANDARD FORM 30 (REV.10-83)
PREVIOUS EDITION UNUSABLE Prescribed by GSA ConWrite Version 6.14.1 FAR (48 CFR) 53.243 Created 23 Jun 2014 12:51 PM
SCHEDULE OF CHANGES
FA9101-14-R-0013 0001
1. The following information is being provided as an amendment to the A&E Notice.
2. The correct e-mail for all questions, past performance questionnaire responses, capability package submission, etc. is Rebecca.Gardner.1@US.AF.MIL.
3. Please acknowledge receipt of this amendment in your response. A statement similar to
"Acknowledging receipt of Amendment #01" is sufficient or you may complete blocks 15a, b, and c of the Standard Form 30, Amendment, and submit those with your package. These answers will be incorporated into any resultant contract.
4. The Question and Answer period is being extended to 1 July 2014 no later than 2:00PM
CST (see item two above).
5. Qualification Packages is extended to 15 July 2014 no later than 2:00PM CST (see item
2 above)
6. General Questions:
Question 1: Do you anticipate new construction projects being awarded under this proposed
IDIQ? If so, will geotechnical services be required?
Answer 1: New construction projects and geotechnical services are within the scope of this contract.
Question 2: Can you provide additional detail on the Safety Analysis/ Inspections/ Investigation and Quality Assurance Work Plans? What sort of professional certifications should the professionals working in these areas possess?
Answer 2: The professional certifications needed will be based on the scope of work for each project.
Question 3: Are the subcontracting firms required to be within 100 miles of Arnold AFB or only the prime contractor?
Answer 3: Subcontracted firms are not required to be within 100 miles of Arnold AFB.
Question 4: How much of the requirement is Architecture and how much is Engineering?
Answer 4: This requirement is 50% Architecture and 50% Engineering.
Question 5: Is the Small Business Size Standard of $7,000,000.00 correct?
Answer 5: The Small Business Size Standard is associated with the chosen North American
Industry Classification Code (NAICS). For this acquisition the NAICS code of 541310, Architecture Services, has a size standard of $7,000,000.00. This NAICS code is consistent for
50% of the required work and is the code that was used in previous A&E solicitations at AEDC.
SCHEDULE OF CHANGES
FA9101-14-R-0013 0001
7. Questions on the Submission Requirements (Attachment B):
Question 6: Section I: "CD shall contain Sections I - XI." Is there a Section XI? The Sections end at item X.
Answer 6: The sections end at item X.
Question 7: Section VII, Item 3: Include a "narrative discussion addressing primary and secondary task areas." Are the secondary task areas in Attachment C required by this solicitation? If so, does our team need to include resumes and Part II forms for professionals/firms in these specialized areas?
Answer 7: Yes.
Question 8: Section IX: "Complete Contractor Information (Attachment C) using drop down menu…Save to CD as an EXCEL Doc. 9". Where can we get the Excel Doc 9 form? The form posted is a scanned-in .pdf document with no drop down menus or interactive ability.
Answer 8: The information can be filled in manually.
8. Question on the Contractor Requirements (Attachment C):
Question 9: Please clarify if Section 1.3/1.4 requires different information than Section 1.1.
They seem to be asking for the same information.
Answer 9: Delete section 1.3 and 1.4.
Question 10: Section 4.2 refers to a '…single performance period'. What constitutes a single performance period?
Answer 10: Projects completed within the last five years.
Question 11: Item 1.2 says recent is define as three years, but the synopsis says five years.
Answer 11: Item 1.2 should say five years.
Question 12: Section 5.0 refers to Hill AFB and the state of Utah. Please clarify these items.
Answer 12: Section 5.0 should be Arnold AFB Tennessee.
-----------------------------------End of Amendment 0001-----------------------------------
File details come from the government source that posted it. Updated .