FA8650-17-S-1070-Amd1.pdf
PDF 66 KB Posted
- Attached to
- Classification of Vibrating Systems (CLOVIS)
- Solicitation number
- FA8650-17-S-1070
About this file
Questions & Answers (Q&As)
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| FA8650-17-S-1070-Amd2.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070-Atch5.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070-Atch3.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070-Atch6.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070-Atch1.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070-Atch4.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070-Atch2.pdf | ||
| FA8650-17-S-1070-NOCA.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1-Step Broad Agency Announcement (BAA) FA8650-17-S-1070 * Amendment 01
CLASSIFICATION OF VIBRATING SYSTEMS (CLOVIS)
Federal Agency Name: Air Force Research Laboratory, AFRL/RYM, Sensors Directorate Broad Agency Announcement Title: Classification of Vibrating Systems (CLOVIS) Broad Agency Announcement Type: This is Amendment 01 to the BAA Broad Agency Announcement Number: FA8650-17-S-1070 Contracting POC: Trisha Buddelmeyer, Contract Specialist, AFRL/RQKSE trisha.buddelmeyer@us.af.mil or Anar Wagner, Contracting Officer, AFRL/RQKSE anar.wagner@us.af.mil
1. Proposal Due Date and Time has been AMENDED due to a typo:
From: Tuesday, 10 July 2017, at 1:00p.m. local time (Eastern Standard Time).
To: Tuesday, 11 July 2017, at 1:00p.m. local time (Eastern Standard Time).
NOTE: Proposal receipt after the due date and time shall be governed by the provisions of FAR 52.215-1(c)(3). It should be noted that this installation observes strict security procedures to enter the facility. These security procedures are NOT considered an interruption of normal Government processes, and proposals received after the above stated date and time as a result of security delays will be considered “late”. Furthermore, note that if offerors utilize commercial carriers in the delivery of proposals, they may not honor time-of-day delivery guarantees on military installations.
Be advised, if the U.S. Postal Service is used, this building only receives U.S. Postal Mail twice a week and delivery by that means may not meet the proposal due date and time established herein. Early proposal submission is encouraged.
2. Question:
The BAA anticipates an award of 31 October 2017 (FY 18), but has $700K of anticipated funding for FY 17. Is there updated information on the funding? "Anticipated funding for the program (not per contract) FY17 $700,000; FY18 $1,500,000; FY19 $1,000,000;
FY20 $900,000; FY21 $800,000."
Answer:
The funding is 3600 (R&D) so can be used for 2 years, thus anticipated funding listed is correct.
3. Question:
What specific "airborne" LIDAR vibration data will be provided at the start of program?
Will LIDAR data and target accelerometer data be collected simultaneously?
Answer:
Initial data will be from a limited set of vehicles due to the flight hours available before contract award. Yes, LIDAR data and target accelerometer data will be collected simultaneously as well as vehicle tachometer data.
4. Question:
Does the Government require the algorithms developed under CLOVIS to perform on stationary and moving targets, or just stationary?
Answer:
Stationary
5. Question:
Clarifying that the due date is Monday July 10 and not Tuesday July 11. (The BAA references Tuesday July 10)?
Answer:
There was a typo, the correct deadline is Tuesday, July 11, 2017 at 1 pm EST.
6. Question:
Resumes of Key Personnel–The AFRL BAA guide to industry suggests including resumes for key personnel “without names on the resumes”. Is it acceptable to include the names of our personnel being proposed?
Answer:
No, in line with the BAA guide issued to industry, titled “Air Force Research Laboratory Broad Agency Announcement Guide for Industry version 1.1, dated March 2015”, please do not include names on resumes for personnel proposed. A direct link to the guide may be accessed here at: http://www.wpafb.af.mil/Portals/60/documents/afrl/AFRL-broad-agency-announcement-guide.pdf?ver=2016-07-08-141724-390.
7. Question:
Instead of submitting hardcopies would it be possible to submit our proposal using AMRDEC SAFE (https://safe.amrdec.army.mil/safe/Default.aspx)?
Answer:
Please refer to the BAA Section IV, Proposal and Submission information (starts on page 7). You may send electronic copies as desired using AMRDEC SAFE, but the primary method of submission shall be via hard copies and CDs in accordance with the BAA; the AMRDEC site provides instructions for electronic submission if used at your discretion.
8. Question:
If submitting electronically is unacceptable, how should the hard copies be prepared? 3- Ring Binders? Are Tabs Required? Will our in-house thermal binding be acceptable?
Answer:
Please refer to the AFRL BAA Guide for Industry previously discussed in question 6.
Formatting and recommended structure for proposal submission is provided therein.
Materials used for proposal submission are at the offeror’s discretion.
9. Question:
Is FedEx an acceptable delivery service for WPAFB?
Answer:
FedEx is an acceptable delivery service for Wright Patterson Air Force Base. However, please verify with your delivery service provider of choice to discern timely delivery.
10. Question:
Can you provide the contact information for the SIREN developer to find out more about the sensor itself?
Answer:
Unfortunately, due to security concerns, we cannot provide that information.
Follow Up Question: Is it possible to have the information communicated in the proper environment (with the appropriate phone)? Can we provide a Security POC to exchange certification that we have people on staff with the proper tickets (if that is the case) so that we can receive that information?
Follow Up Answer:
No, under CLOVIS we want to decouple the sensor from the target recognition software since vibration measuring LiDAR systems can be implemented using a variety of methods. One way to think about this is that he Air Force is developing LiDAR vibration system like those sold by Polytec or Metrolaser but operating at a longer range. The difference is that the Air Force system will measure in the seconds to tens of seconds not continuously like these systems and may have a reduced sensitivity and bandwidth of operation as mentioned in the BAA. Therefore, knowing how the sensor is implemented is less important than knowing the limitations and noise issues that affect LiDAR sensors.
File details come from the government source that posted it. Updated .