Q A_FA5209-10-P-0052_5Jan15.pdf

PDF 52 KB Posted

Attached to
Information Technology (IT) Project Management & IT Systems Analysis Support for 374 CS/SCX Federal contract opportunity
Solicitation number
FA5209-14-R-0023
Issued by
Department of the Air Force Pacific Air Forces

About this file

Questions Answers as of 5 Jan 15

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Information Technology (IT) Project Management & IT Systems Analysis Support for 374 CS/SCX, newest first.
File Type Posted
Atch1_PWS.pdf PDF
Notice_to_Offeror.pdf PDF
SF1449_FA5209-14-R-0023.pdf PDF
Atch4_PP_Survey.pdf PDF
Atch2_DD254.pdf PDF
OF_17.pdf PDF
Atch3_RefList.pdf PDF
Government_Policy_Letter.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions & Answers Solicitation No. FA5209-14-R-0023

Information Technology (IT) Project Management & IT Systems Analysis Support for 374 CS/SCX As of 5 Jan 15

Question 1: How are these services currently being performed? Under contract? In-house?

Answer: Under contract.

Question 2: If this requirement is currently being performed under a contract,

(1) Who is the Contractor?

Answer: CACI-ISS, Inc.

(2) What is the contract number?

Answer: FA5209-10-P-0052

(3) When does the contract expire?

Answer: 31 Mar 2015

(4) What is the current contract value? What is the yearly value?

Answer: Total Current contract value: $1,404,879.27 Basic Period 11 Dec 09 ~30 Sep 10: $218,928.52

Option One 1 Oct 10 ~ 30 Sep 11: $253,927.38 Option Two 1 Oct 11 ~ 30 Sep 12: $270,797.60 Option Three 1 Oct 12 ~ 30 Sep 13: $274,032.00 Option Four 1 Oct 13 ~ 30 Sep 14: $247,513.77 Six-month Extension 1 Oct 14 ~ 31 Mar 15: $139,680.00

Question 3: Would the government consider releasing the Past Performance Survey and Past Performance Reference List documents as Microsoft Word files, so that they can be edited on-line?

Answer: Words docs should not be posted to FBO. Should be PDF only.

Question 4: What is the last day that the government will accept questions related to the solicitation?

Answer: 14 Jan 2015 (Japan time)

Question 5: How many employees are currently being used to service said contract? is it on site, or are they at a remote location?

Answer: Two. On site.

Question 6: How many full time?

Answer: Two.

File details come from the government source that posted it. Updated .