QandA.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
Replace Data Room AC Bldg. 500 Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4626-20-Q-0056
Issued by
Department of the Air Force Global Strike Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Replace Data Room AC Bldg. 500, newest first.
File Type Posted
QandA 2.docx DOCX document
Amendment 001.pdf PDF
B500 Roof Access 02.jpg JPG image
B500 Roof Unit and Access.jpg JPG image
B500 Existing Data Aire Unit Controls.jpg JPG image
B500 Roof Access 01.jpg JPG image
B500 Roof Unit 2.jpg JPG image
B500 Existing Data Aire Unit Exterior.jpg JPG image
B500 Existing Data Aire Unit Name Plate.jpg JPG image
B500 Existing Data Aire Disconnect.jpg JPG image
B500 Existing Data Aire Unit Interior 2.jpg JPG image
B500 Roof Access 2.jpg JPG image
B500 Existing Data Aire Unit Piping.jpg JPG image
B500 Roof Unit 1.jpg JPG image
B500 Roof Access 1.jpg JPG image
B500 Roof Unit 3.jpg JPG image
Site Visit Notice_24Jul20.pdf PDF
Atch3_As-Built Dwgs_Mechanical.pdf PDF
Atch1_SOW_1Jun20.pdf PDF
Atch5_B500 DuroLast Roof warranty.pdf PDF
Atch2_B500 - Asbestos Inspection Report.pdf PDF
Atch3_As-Built Dwgs _Electrical.PDF PDF
Atch4_B500 Existing Service Area.pdf PDF
Show all 23

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Replace Data Room AC Bldg. 500

QUESTIONS & ANSWERS FROM EMAILS

1. Is there any way to schedule another site visit?

Answer: There is not time to schedule another site visit for such a small job with quotes due 07 Aug 20. In addition, due to Malmstrom AFB being under HPCON Charlie, according to our Base Commander’s guidance, if you travel from South Carolina, a red state, to Montana, you will have to ROM for 14 days (at your own expense) before you will be allowed on base.

QUESTIONS & ANSWERS FROM SITE VISIT

2. Is there a redundant system?

Answer: There is no redundancy.

3. Will the temporary cooling needed? Will the customer provide the temporary cooling?

Answer: No temporary cooling is expected but the government will supply any temporary cooling, if needed.

4. Is there a service elevator in B500?

Answer: There is only 1 elevator in B500. It is a standard passenger elevator with a 3ft wide opening.

5. Where is the access to the roof?

Answer: The access to the roof is from the stairway next to the elevator. See pictures.

6. Who is the controls contractor for the existing controls?

Answer: Electro Controls has done majority of recent work on base.

7. What is the extent of the new electrical?

Answer: No new electrical except what is needed for the new AC unit, i.e. if existing wiring is not long enough for new unit, contractor is responsible for installing junction box, conduit, wire, etc to power unit.

8. Is it necessary to lay plywood on the roof for foot traffic?

Answer: Installation of a plywood walk way is not necessary as long as the existing walkway is utilized. Plywood should be used if there is a possibility of damage due to equipment movement, etc.

9. Are there any restrictions on the use of a crane?

Answer: No restrictions for use of a crane except 3 days notice to block off area.

10. Where is the unit disconnect?

Answer: It is in the basement of the main mechanical room of Building 500, at the north end of the building.

File details come from the government source that posted it. Updated .