Questions_and_Answers_12_Feb_2019.pdf

PDF 51 KB Posted

Attached to
UPS Maintenance Federal contract opportunity
Solicitation number
FA448619Q0001
Issued by
Department of the Air Force United States Air Forces in Europe - Air Forces Africa

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to UPS Maintenance, newest first.
File Type Posted
PWS,_REVISION_1,_11_Feb_2019.pdf PDF
Amendment_1,_12_Feb_2019.pdf PDF
Attachment_2_-_Price_Schedule.pdf PDF
Attachment_1_-_Performance_Work_Statement_-_25_Jan_2019.pdf PDF
RFQ_FA448619Q0001.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA448619Q0001 – UPS Maintenance

Questions and Answers

1. Question: “After contacting manufacturers for each UPS brand in Portugal, we’ll need to know the serial number of each equipment, otherwise we cannot properly quote the replacement parts”.

Answer: Most of serial numbers are provided.

2. Question: “For the value of 300€ that we are responsible for, some examples are given, but nowhere are batteries or other electronic components mentioned. Therefore, I ask if it is only referring to the consumables like filters or actual batteries, since the PWS is not clear”.

Answer: Batteries are not included.

3. Question: “What is the year of acquisition and set up of each equipment to be maintained, since the batteries have an estimated lifetime?”

Answer: Known dates were added to the UPS list.

4. Question: “Is all equipment currently operational?”

Answer: Yes.

5. Question: “Has any problem or missing part ever been detected in any of the equipment by a technician?”

Answer: Not aware of issues.

6. Question: “Should batteries be considered as consumable materials or repair parts? In case of need should the contractor support the cost to replace all the batteries?”

Answer: Batteries are not included.

7. Question: “Can you be more specific with the equipment listed on Table 4? They seem to be batteries.”

Answer: Could not locate further details on this equipment.

8. Question: “The MCU 2000 is a DC Rectifier. What kind of maintenance should contractor perform?”

Answer: Battery bank maintenance.

File details come from the government source that posted it.