STTS_QA_3.pdf

PDF 63 KB Posted

Attached to
Specialty Skills Training Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4417-15-T-0008
Issued by
Department of the Air Force Special Operations Command

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Specialty Skills Training, newest first.
File Type Posted
STTS_QA_4.pdf PDF
RFQ_FA441715T0008_Amended.pdf PDF
RFQ_FA441715T0008_Amended.pdf PDF
PWS_STTS_06_Aug_15_Amended_1_Sep.pdf PDF
STTS_QA_2.pdf PDF
STTS_QA_1.pdf PDF
PWS_STTS_06_Aug_15_Amended.pdf PDF
Past_Performance_Questionnaire.doc DOC document
Solicitation_FA4417-15-T-0008.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Any Time…Any Place

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

1ST SPECIAL OPERATIONS CONTRACTING SQUADRON (AFSOC)

HURLBURT FIELD FLORIDA

3 Sep 15

MEMORANDOM FOR RECORD

FROM: Lt Blake Branton, 1SOCONS/LGCA

SUBJECT: Specialty Skills Training, FA4417-15-T-0008, Questions and Answers

1. Please clarify where offerors are to respond to the PWS (in its entirety) in their proposals.

Answer: Please reference Addendum to 52.212-1 in the solicitation for quote submittal

(pg. 29-36).

2. Please clarify what constitutes “certification.” Is it something as simple as a graduation certificate or is more in-depth paperwork required?

Answer: Please reference 1.1-1.1.1 in Part III-Technical Quote of Addendum 52.212-1 in solicitation (pg. 32).

2. If personnel take multiple courses, each of short duration, are reference letters required for each?

Answer: See number 2.

3. With regard to the required “subcontractor letter of consent”, may the letter(s) be included in a proposal annex so they will not count against the page count?

Answer: Please reference Part IV-Past Performance of Addendum 52.212-1 in solicitation (pg. 32).

4. Please clarify if offerors are to include their teaming agreements with subcontractors in their proposals. If so, may the teaming agreements be included in a proposal annex so they will not count against the page count?

Answer: Amended 52.212-1 in solicitation (pg.31-32). Amended RFQ attached.

Any Time…Any Place

5. With regard to contract instructors, may their qualifications and certifications be included in a proposal annex so they will not count against the page count?

Answer: Please reference paragraph 1.0-1.1 in Part III-Technical Quote of Addendum 52.212-1 in solicitation (pg.32).

6. If offerors utilize subcontractors, are the subcontractors required to hold Facility Clearance?

Answer: Please reference AFFARS clause 5352.204-9000, Notification of Government Security Activity and Visitor Group Security Agreements for DD254 information.

7. Are offerors allowed to group information for multiple subcontractors in boxes a., b., and c. in Block 7 of DD Form 254 or must a separate DD 254 be completed for each subcontractor?

Answer: Please reference AFFARS clause 5352.204-9000, Notification of Government Security Activity and Visitor Group Security Agreements for DD254 information.

File details come from the government source that posted it. Updated .