Q A for Bldg 7460 LRC.pdf

PDF 101 KB Posted

Attached to
Lackland AFB Renovation to LRC Room
Solicitation number
FA3047-11-B-0015
Issued by

About this file

The purpose of this post is to present Set I Questions and Answers.

View the file

Other files

File Type Posted
FA3047-11-B-0015 0001.pdf PDF
FA3047-11-B-0015.pdf PDF
FA3047-11-B-0015 SOW Wage Decision.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA3047-11-B-0015 Set I Questions and Answers

1. Has the deadline for quote submissions been extended?

Answer: Yes, the new submission date is 09 Sep 11 @ 3:00pm CST

2. What are the specifications of the ceiling grid?

Answer: All ceiling grid system will be white in color, Main ceiling Grid will be size 1-

1/2 X 15/16, wall molding will be 7/8 X 7/8, 2'and 4' tees to match.

3. What are the specifications of the ceiling tiles?

Answer: Ceiling tiles will be 2'X 2'with a Vinyl Shield cover, color is white.

4. What type of texture will be used on the walls?

Answer: Skim coat with light orange peel or light rollers texture.

5. Please provide specification on size, style, brand name (or similar), color, etc. on the new carpet requested?

Answer: Color will be at the discretion of the customer. A 2'X2' or 18"X18" rubber back.

6. What paint product will be utilized? What color and sheen?

Answer: Latex, semi gloss, color will be determined by customer.

7. Will electrical outlet covers and light switch covers need to be replaced with new?

Answer; No contractor will use same outlet covers and cover switches.

8. Will the entry light switches at both door entries remain the same?

Answer: No, they will change to two 3 way switch’s to work existing lights.

9. Will all furniture and any items on wall (pictures, TV, shelving) be removed by the customer?

Answer: Yes, all furniture will be removed by customer.

File details come from the government source that posted it. Updated .