Attachment_3_-_F1Y3CA5099AW03_-_QA__1.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
7 Garage Doors Removal and Installation Federal contract opportunity
Solicitation number
F1Y3CA5099AW03
Issued by
Department of the Air Force Global Strike Command

About this file

Question and Answer Session

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to 7 Garage Doors Removal and Installation, newest first.
File Type Posted
Clarification_for_Q A.pdf PDF
Q A__2.pdf PDF
Attachment_4-_SOW__19_Aug_2015.docx DOCX document
Attachment_5_-_SOW_Attch_1_Building_1270_Map.pdf PDF
Attachment_6_-_Site_Visit_Photos.pptx PPTX presentation
SITE_VISIT_INFORMATION.pdf PDF
Attachment_1-_RFQ-_Price_Quote.pdf PDF
Attachment_2-_SOW__06_Aug_2015.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Contracting Activity: 90th Contracting Squadron, F. E. Warren AFB, WY Solicitation No: F1Y3CA5099AW03 Project Title: Garage Doors Removal and Installation Date: 18 March 2015 Subject: Questions and Answers #1

1. Question: Should the quote include removing and replacing overhead doors #1, #2, #3, #4, #5, #6, and #10 (Overhead Doors #7, #8, and #9 not included in quote)? a. Note: Overhead doors #2 and #3 appear new

Answer: The overhead garage doors #1, #2, #3 are no longer a requirement to be removed. Overhead garage doors #4, #5, #6, #7, #8, #9 and #10 shall be removed and replaced.

2. Question: Shall the quote include off-base disposal of existing overhead doors?

Answer: Yes, the statement of work paragraph 2.4, states the Contractor shall remove and properly dispose of all materials and equipment at the completion of the job.

3. Statement of Work Part 1.3.2.1 Garage Door Features Calls for “Tempered Glass.” Question: Does the Government desire glass unit in any of the new overhead doors? If “Yes”, please provide approximate location, size, and amount per overhead door

Answer: Yes, tempered glass must be installed on all doors, which should be located in the center of the doors. Each tempered glass shall compromise of 4 windows and measure 15” x 15”.

4. Question: Should the quote include new control buttons, new wiring, and new conduit? Note: new control buttons can be provided and installed using existing conduit and wiring.

Answer: Yes, the quote includes new control buttons, new wiring, and new conduit.

5. Question: Should each new overhead door operator re-use existing supply wiring/conduit/circuit breaker? If “No”, should the quote include new circuit breaker, conduit, and wiring?

Answer: No, refer to question #4.

6. Question: Are all new operators 110v single phase?

Answer: Yes, all new operators are 110v single phase.

7. Question: Starting on the west end there is a 14’2” x 20’ door that has a work out room on the other side. Does this door get replaced? If so, the door is replaced and the room stays the same?

Answer: The overhead garage doors #4, #5, #6, #7, #8, #9 and #10 shall be removed and replaced. See attachment 4 - Building 1270 Map.

8. Question: The next door east of the 3 and the last one on the south side. Does this door stay on the inside the room and hides the door?

Answer: See attachment 4 - Building 1270 Map.

9. Question: The door on the east side of the building is the 18’2” x 14’ door, is this correct?

Answer: See attachment 4 - Building 1270 Map.

10. Question: That leaves one door, a 10’2” x 15’ door left. Is it the door by #5 on the north side?

Answer: See attachment 4 - Building 1270 Map.

11. Question: Do all the springs stay with the rails?

Answer: All new overhead garage doors will need new springs.

File details come from the government source that posted it. Updated .