EXIM17Q0057A0001.pdf

PDF 1 MB Posted

Attached to
Oracle Training
Solicitation number
EXIM17Q0057
Issued by

About this file

Q&A for EXIM17Q0057

View the file

Other files

File Type Posted
EXIM17Q0057.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

NSN 7540-01-152-8070 STANDARD FORM 30. (Rev. 10-83) Previous Edition unusable Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

Page of Pages AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. Contract ID Code

2. AMENDMENT MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (if applicable)

6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6) CODE

(x) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (NO., Street, Country, State and ZIP Code)

CODE FACILITY CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in item 14. The hour and date specified for receipt of offers is extended, is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning ______ copies of amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OR OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

Check One

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return _______ copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible)

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of person authorized to sign)

15C. DATE SIGNED

(Signature of Contracting Officer)

16C. DATE SIGNED

Attachment Page

PAGE 2 OF 3 EXIM17Q0057A0001

June 4, 2017

Questions and Answers for Solicitation Number EXIM17Q0057

1. Page 23 says to fill in “Section two”, when I look at that the information it shows box #2 is “Contract No.”? Am I looking at that right?

Answer: Section 1.2.1 on page 6 of the Solicitation fills in pricing and submits.

2. I can get signatures in section 30a. and 30c. To me, it looks like those should be signatures that EXIM is filling in, however.

Answer: On the SF 1449 the vendor shall sign 30a through 30c.

3. In part 1.1 “Order Type” it also mentions: “The work shall be performed in accordance with all Sections of this TO and the offeror’s General Services Administration (GSA

Multiple Award Schedule (MAS) contract.” We don’t have this product on a GSA contract.

Answer: Section 1 page 6 should read: The contractor shall provide a Firm Fixed price in accordance with Statement of Work.

4. There is a part 1.2.1 “Base Period” with a chart that can be filled in for discount amount and pricing (page 6). Is that where I am to fill in pricing and send back?

Answer: See answer 1.

5. “The contractor shall perform the effort required by this Blanket Purchase Agreement (BPA on

Firm Fixed Price or Labor Hour (LH basis.” – Does that mean that the company submitting for this solicitation must have a BPA?

Answer: See answer 3.

6. Oracle Financial Cloud training can be instructor led web based training or it could also be recorded version. What does the agency prefer?

Answer: I am asking for non- Cloud training that is provided by on line Oracle University Unlimited

Learning Subscription.

Attachment Page

PAGE 3 OF 3 EXIM17Q0057A0001

7. What is the budget allocated for this project?

Answer: Unknown, normally the Government does not provide this information.

8. When it is expected to be delivered?

Answer: Date of Award for 12 months.

9. Self-paced Oracle Financial cloud training is also available, is it something the agency will look at?

Answer: Export Import Bank of the US is interested at this time only (Oracle University Unlimited Learning Subscription).

10. Does the agency require oracle training providers to provide OFC training on demand any number of time for one year?

Answer: No.

11. Does the agency require only certified oracle training partners to provide training or could any Oracle partner do the same?

Answer: You need to speak to your channel partner at Oracle.

12. Is this solicitation an 8(a) or small business set aside?

Answer: No

Descript: The purpose of this amendment is to provide questions, answers and extend the response date to Friday, June 16, 2017 at 10:00 AM EST.
Descript1:
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT:
IDCode:
pdfpage1: 1
Pages: 3
DocNo: EXIM17Q0057A0001
EffDate: JUN 07, 2017
ReqNo: EXIMCIO170312
ProjNo:
IssuedByCode: EXIM
IssuedBy: Export - Import Bank of the United States

811 Vermont Avenue, N.W.

Washington DC 20571

AdminByCode:
AdminBy: See Block 6
ContractorCode:
FacCode:
SolChg: Yes
AwdChg: Off
SolNo: EXIM17Q0057
SolDate: MAY 26, 2017
AwdNo:
AwdDate:
NoCopies:
Amended: Yes
OffrExt: Yes
OffrNoEx: Off
ApprData: See Schedule
ChgeOrd: Off
ChgeOrder:
Modify: Off
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).:
SuppAgre: Off
SuppAuth:
ModOthr: Off
OthrSpec:
NoReq: Off
Require: Off
Copies:
SignName:
SignTitl:
ContDate:
ContrOfficerInfo:
CODate:
Contractor Info:
ContractorPOC:
Contractor:
ModAmount:
Header:
15B. CONTRACTOR/OFFEROR:
Footer1:
signature:

File details come from the government source that posted it. Updated .