Amendment 0001 - RFQ D-20-TR-0206.pdf
PDF 290 KB Posted
- Attached to
- Tactical Casualty Care Simulator
- Solicitation number
- D-20-TR-0206
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| A30 - RFQ FBO.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES 1 3
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable) 0001 04-16-2020
6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
Drug Enforcement Administration Office of Acquisition & Relocation Management 8701 Morrissette Drive Springfield VA 22152
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, state and ZIP Code) (X) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
To All Prospective Small Business Offerors
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 11)
CODE n/a FACILITY CODE n/a
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) n/a
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return 1 copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
The purpose of this amendment 0001 to the above referenced RFQ is to provide answers to questions received. Please see next page. All other terms and conditions remain unchanged.
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
15B. CONTRACTOR/OFFEROR 15C.DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 16C.DATE SIGNED 04-16-2020
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
RFQ D-20-TR-0206
Questions and Answers
1.) QUESTION: What are the specific criteria for the Tactical Casualty Care Simulator (TCCS4)?
ANSWER: The Simulator should have a “real life” feel and texture to the skin. The ability to repeatedly accept commonly used interventions such needle thoracostomy, Nasopharyngeal Airway insertion, cricothyroidotomy, tourniquet application and wounds with the ability to be packed. It is a requirement for the simulator to be rugged and fully mobile in rescue scenarios. An automated bleeding system is required and should be controlled by a tablet or remote device. The device should also include a wireless communication system where the instructor is able to hear the student speaking as well as speak for the simulator.
2.) QUESTION: What are the key objectives that the end-user is wanting to achieve with this simulator?
ANSWER:
• Realistic urgency to render aid
• Multiple wounds including amputation requiring a student to prioritize care and treatment
• Audio and listening capabilities allowing the instructor to be off set
• Durable/Reliable product that won’t delay training and requires minimal prep/set-up.
3.) QUESTION: Are trauma limbs required (i.e. amputated arm and leg, etc.)?
ANSWER: Yes they are required to emphasize the urgency in hemorrhage control to challenge the student.
4.) QUESTION: Would the end-user require training to be included?
ANSWER: Yes for the entire unit. A familiarization with how to operate and maintain the simulator, the tablet, the 2-way Bluetooth communication device as well troubleshooting solutions.
5.) QUESTION: Would a formal installation of the product by a certified Field Service Engineer be required?
ANSWER: The only requirement, after #4 was completed, would be to have annual maintenance performed by a certified Field Service Engineer and an extended warranty.
6.) QUESTION: Do you have specs for requirements D-20-TR-0206?
ANSWER: The simulator should have at least 10 hours of battery life. A male simulator should be approximately 5’9”- 6’ tall and should weigh between 170-190 pounds. A female simulator should be approximately 5’5”-5’8” tall and weigh approximately 130- 150 pounds.
7.) QUESTION: Can you please provide the following information? Manual or automated blood system?
ANSWER: Automated blood system controlled through a tablet application.
8.) QUESTION: How many students per use estimation?
ANSWER: Approximately 42 students per class.
9.) QUESTION: Monitoring of vital signs?
ANSWER: Yes. This would be maintained and controlled with the tablet. The ability to change/update vitals based upon the interventions provided.
| 2020-04-16T16:01:19-0400 | |
| JOHN GIRARD |
File details come from the government source that posted it. Updated .