Attachment 7 Questions Answers 18 Jan 22 (1 page).pdf

PDF 145 KB Posted

Attached to
Oxford MS Hydrological Laboratory, Janitorial Services
Solicitation number
12445022Q0006
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

USDA-FS Oxford Janitorial Services Solicitation #12445022Q0006

Questions & Answers as of 18 Jan 22:

1. What is the name of current contractor and current contract#?

Answer: Contract # was AG-4670-C-17-0079, contractor was Jeffries, Sylvester.

2. Please provide the current monthly or annual amount you are paying for the janitorial services?

Answer: The latest annual contract amount was $20,500.

3. Has the scope of work changed from current solicitation?

Answer: Offerors should be cautioned that the scope of work has changed between the previous contract and current solicitation. Additional COVID mitigation tasks were performed during 8 months of the previous contract’s final year, and required tasks frequencies are more defined in the current solicitation with an increase in frequencies for certain tasks. The previous contract should not be viewed as an equivalent scope of work to the current solicitation.

4. Will there be a scheduled site visit for this opportunity?

Answer: Yes. Pleas refer to the SF1449 pg 2, and solicitation provision 52.237-1 Site Visit

5. What will be the anticipated award date for this contract?

Answer: Estimated award date is Feb 23rd.

6. What will be the anticipated start date for this contract?

Answer: Per the Schedule of Items, the start date will be March 1st.

7. What is the current annual awarded amount for the current contract? What is the total amount including option years?

Answer: See answers to questions #2 and #3 for 1st part of question. The total base and 4 option year contract amount was $63,350.00.

8. Have funds been appropriated for this opportunity?

Answer: Yes

File details come from the government source that posted it. Updated .