SF30_Amendment_1_McDowell_Demolition_Restoration.pdf

PDF 1 MB Posted

Attached to
Demolition and Restoration of Structures under the Emergency Watershed Protection Program
Solicitation number
AG-3D47-S-13-0026
Issued by

About this file

Amendment No 1- Includes Site Visit Attendee sheet Q A revised bid schedule and revised drawings.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

AG-3D47-S-13-0026

x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT

THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

NRCS-WV-123D47

MORGANTOWN WV 26505

ROOM 200

1550 EARL CORE ROAD

USDA-NRCS-WEST VIRGINIA STATE OFFIC

09/11/2013000001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

09/03/2013

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The purpose of this amendment is to provide the following:

1) List of Attendees from the Site Showing held Thursday, September 5, 2013.

2) Provide Questions and Answers relating to the solicitation

3) Provide a revised Bid Schedule to reflect a quantity change for the rock riprap; replace original schedule with this revised bid schedule.

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

AMY STONEBRAKER

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

amy.stonebraker Typewritten Text 09/11/2013 amy.stonebraker Typewritten Text

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 2

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

AG-3D47-S-13-0026/000001

4) Provide revised drawings as follows:

Sheet 1- Sheet 12 removed from the index Sheet 2- Estimated quantities were changed. The total riprap quantity was reduced from 840 to

565. The England site riprap quantity was changed to 0. The Roberts riprap quantity was changed from 120 to 150 due to an error. The Roberts gabion quantity was changed from 18 to 17 due to an error. The Roberts debris quantity was changed to 27. The Evans riprap quantity was changed from 528 to 415 due to an error.

Sheet 11: All references to the riprap were removed.

Sheet 12: Removed from the drawings The page numbering was changed to reflect the removal of sheet 12.

All other terms and conditions remain unchanged.

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

McDowell FPE Demolition

Company:

Representative:

Phone ft:

fax ft:

Email:

Company:

Representative:

Phone ft:

Fax*

Email:

Company:

Representative:

Phone tt:

Fax ft:

Email:

Company:

Representative:

Phone**:

Fax**:

Email:

Company:

Representative:

Phone **:

Fax**:

Email:

Company:

Representative:

Phone tt:

Fax**:

Email:

fr,~fl£r]af£/ IStL

-^7v^ (jj^^tf~\-

20*} 3.3 0 SQCf / c?SV >4 3 L .fill U<?n- m;l * Com ^Tif\ /fiUir&c 7/i", -V- '̂-fZAAie Pilclefx^i

So* 74-3 -W*

>o4 -34 3- 4<*^ j ,V^cn> t2.&£ae.~tU i-'̂ - l̂

FP5 r^.U.^O^.

_^ / J ^ k l A f v L D ^ M V v - / - \ L ^

T,/;H - iii ̂ .«^l' ^HJ 2_£o__fivii:

•4 f7 •> lo /] . i^^ fi> »\rf\*,l.'£

ClTClL/il TN fc""«WY , f. LC llif -TT Lo£fZ

>M-^(,.6 ^2pT£

'i"< - g'/C - ori-/

>a'ter(? /ecl«,™cc, . cu./v^

<7n />/ /9 y^ £>r^ £>+AtJl*i <T*h,J-/i

5Zl£§~Zzi5 ^6 - 5^/ - T/7^>

Co <rti m b ri& eXC® *Vc ulsi-k'A.l^ G,t*>+ J^-i- AJA,^-1

3t/V- 5-P3-953-3 -3(? 9- vU- 3^ta

M,fa W. C-rrv.,U,A

Company:

Representative:

Phone (*:

Faxtt:

Email: /%#

Company:

Representative:

Phone**:

Fax**:

Email:

Company:

Representative:

Phone ft:

Fax**:

Email:

Company:

Representative:

Phone tt:

Faxtt:

Email:

Company:

Representative:

Phone**:

Fax#:

"V Lmail:

Company:

Representative:

Phone**:

Fax**:

Email:

/ /} /^}/)/M tt- Sci/1 t^Cfi^

/2"/£ /fa/inn 30^ -f^ S-3^O

/dhs£c G> lir£ 30^-^5-3833 /)&}rch W* l̂.A'-'S 0&. 9*2*01

AM-Sff- *'*ff

/)&{&• 6 -3) /bJ/Px-/.^

AG-3D47-S-13-0026

Amendment No. 1

Questions and Answers Demolition and Restoration Project In McDowell County, West Virginia

Question 1- Will the breezeway connected to the doublewide at Mickey Roberts be removed as part of the job?

Answer 1- Contractor shall include this work in their bid. If the landowner fails to remove the breezeway prior to start of contract, the contractor shall remove the breezeway as well as close the opening in the doublewide left from removing the breezeway. The opening in the doublewide shall be closed by nailing plywood over the opening. Material from the breezeway may be used to close the opening. However, if there is no salvageable material, then the contractor shall purchase and install plywood over the opening.

Question 2- Will the wall next to the Church at the Michael Evans Site require any repair after the bridge is removed?

Answer 2- The wall may have to be patched after the bridge is removed. A small amount of grading may also be needed.

Question 3- What if there isn’t enough earthfill to grade the sites?

Answer 3- The contractor will be responsible for locating and having the NRCS Representative approve a borrow area for earthfill.

Question 4- What is the amount of the performance and payment bonds?

Answer 4- A performance bond and payment bond are required at the amount of 100 percent of the original contract price. An offer guarantee is also required at the amount of 20 percent of the bid price.

Question 5- Has the asbestos been abated from the buildings?

Answer 5- Yes, the asbestos will have been taken care of by another contract before this job starts.

Question 6- Has the utilities been disconnected from the buildings?

Answer 6- The contractor must verify that there aren’t any utilities connected to the buildings or in the way of the bank protection installation, demolition and grading required.

Question 7- Can welded wire mesh gabion baskets be used for this job?

Answer 7- No, according to section 7 of the Gabion and Gabion Mattresses Specification we can only use twisted wire mesh.

PART I - THE SCHEDULE

EMERGENCY WATERSHED PROTECTION (EWP)

B.1 BID SCHEDULE A- McDowell County, West Virginia

Item No. Work or Material

Spec.

No.

Estimated Quantity Unit

Unit Price Amount

1 Mobilization and Demobilization 8 1 LS XXXX

2 Rock Riprap 61 565 TN $

3 Gabion Baskets 64 85 CY $ $ 4 General Demolition Removal 400 300 TN $ $

Construction Rubble Disposal and Site Grading 400 1 LS XXXX $

TOTAL BID SCHEDULE

B.3 Total Performance Time for this Bid Schedule is 39 calendar days.

B.4 4I-52.214-1 AWARD RESTRICTION (NRCS, AMB, AUG 1987)

One award for the aggregate of all items will be made under this solicitation.

amy.stonebraker Typewritten Text Amendment No. 1 Revised Schedule

AG-3D47-S-13-0026

Questions and Answers.pdf
Questions and Answers
Demolition and Restoration Project
Plans 09-11-13 .pdf
09-11-13 Edith Dalton Plan View 11x17 7
09-11-13 Edith Dalton Plan View 11x17 Plan View (1)
09-11-13 Evans Plan View 11X17 Gabion (1)
09-11-13 Evans Plan View 11X17 Plan View (1)
09-11-13 Evans Plan View 11X17 Typical Section (1)
09-11-13 Mickey L Roberts Plan View 11x17 Plan View (1)
09-11-13 Mickey L Roberts Plan View 11x17 Typical Section (1)
Construction Notes 9-11-13 Construction Notes (1)
Cover Sheet Cover Sheet 11x17 (1)
Dewey England Site Location
2013-09-11T16:25:21-0400
amy.stonebraker@usda.gov

File details come from the government source that posted it. Updated .