QA.pdf
PDF 44 KB Posted
- Attached to
- Perimeter Alarm Installation
- Solicitation number
- 70RFPW20QW9000006
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 70RFPW20QW9000006 Amendment 0003.pdf | ||
| Amendment 0002.pdf | ||
| Amendment 0001.pdf | ||
| 70RFPW20QW9000006 Solicitation PKG.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Oakland Federal Building Questions
1. What type of ceiling does this building have? Drop ceiling or Hard Lid?
Section C.2.5 mentions removable ceiling tiles.
ANSWER: There are sections of Drop Ceiling and there are sections of hard lid with access doors.
2. What is the label format needing to be utilized?
ANSWER: The same as it is listed in the MAR Doc. The MAR document is provided to the awarded contractor only.
3. What type of label maker is permissible for marking cable?
ANSWER: There are no label marker specifications listed in the Statement of Work (SOW).
4. Will the contractor have the ability to have a place to store equipment and tools on site?
ANSWER: No. There is no tool storage space available onsite. The contractor is responsible for storage of all tools.
5. The salient characteristics for the alarm panel as specified in section D.1.1 suggest that DMP is the only possible alarm panel to meet all of these characteristics. Is this correct?
ANSWER: Please see SOW Section D, sub-paragraph D.1.
6. In Section E.1.4 the statement is asking for a Backup Power Requirement of 4 hours for all devices, Is this to be generated by a UPS or can it be by Batteries in a cabinet next to the alarm panel to achieve this 4 hour requirement?
ANSWER: The batteries can be in a separate cabinet next to the alarm panel.
7. Is this a Historic Building?
ANSWER: No.
8. Section B.1 states that there is no perimeter Intrusion Detection System yet In Section E.3.8 / E.3.10 it suggests that there is cable that can be used for the new intrusion system installation.
Was there an intrusion system installed in this building before?
ANSWER: No. There has never been an intrusion detection system installed.
9. Is it allowable to use our own Verification Test form for final Inspection & Acceptance testing?
ANSWER: No, the FPS verification test form shall be used.
10. Amendment 0001 gave the symbol for a wireless keypad but none is shown. Will there be a wireless keypad?
ANSWER: No. Please see Attachment B provided with Amendment 0002.
11. Will parking be available in the parking garage?
ANSWER: Parking will not be available in the garage. Contractor is responsible for any parking location and all associated applicable parking fees.
File details come from the government source that posted it. Updated .