36C25919Q0191-A00002001.pdf

PDF 110 KB Posted

Attached to
VISN 19 HEMATOLOGY Cost PerReportable Results (CPRR)
Solicitation number
36C25919Q0191
Issued by

About this file

36C25919Q0191 A00002 VISN 19 Heme RFQ 36C25919Q019 Clarification Answers - 3-21-19.pdf

View the file

Other files

File Type Posted
36C25919Q0191-A00002002.pdf PDF
36C25919Q0191-A00002000.docx DOCX document
36C25919Q0191-A00001000.docx DOCX document
36C25919Q0191-005.docx DOCX document
36C25919Q0191-004.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1: Can you confirm the annual volumes? In reviewing the annual volumes from the last RFQ to this one, the new volumes are a lot higher. Do the new volumes represent the total over the five-year term? Brief comparison is below.

Answer 1: The quantities are current five-year estimates received from the stations as per the Schedule Listing in the combined synopsis solicitation.

Question 2: Under Section 5.2 Site Preparation (a, g), can you clarify for each site on the need for either a bench top or floor model?

Answer 2: In Section 5.2, Contractor shall be responsible for visiting and assessing along with VA representatives to determine requirements of items a through g, for type of analyzer suitable for each station. Floor plans for each station are attached.

Question 3: In reviewing Section 12. Facilities’ Specific Requirements for Ft. Sill, Tulsa, and

Muskogee, the following descriptions are Sysmex market branding items and therefore, can these vendor specific items be removed.

- i. Fort Sill-Lawton: Primary instrument shall have 5-part differential with IG percent and absolute as well as immature platelet faction

- j. Jack C. Montgomery: Primary instrument shall have 5-part differential with IG percent and absolute as well as immature platelet faction

- k. Ernest Childers Outpatient Clinic: Primary instrument shall have 5-part differential with IG percent and absolute as well as immature platelet faction

Answer 3: The Government anticipates making multiple awards to meet the specific needs of all stations in the event one Contractor cannot meet the requirements in accordance with the Statement of Work (SOW).

Question 4 In reviewing Section 3.10 Assays, the following are Sysmex market branding items therefore, can these vendor specific items be removed:

- Immature Platelet Fraction, Immature Reticulocyte Fraction, Immature Granulocyte absolute value, Immature Granulocyte percentage.

Answer 4: The Government anticipates making multiple awards to meet the specific needs

Question 5: For section 3.10 Assays #27, can you confirm if either Tulsa or Ft. Sill need

Automated Cell Count on various body fluids?

Answer 5: The specifications of the SOW have been reviewed and verified.

Question 6: In reviewing Section 6.16, #3, the following is a Sysmex market branding item, therefore, can this vendor specific item be removed:

- The analyzer has the technology for IPF and RET-He

Answer 6: The Government anticipates making multiple awards to meet the specific needs

Question 7: We don’t see Ernest Childers Outpatient Clinic in Tulsa, OK under section 3.10

Assays. Will this site be added with the same requirements as Oklahoma sites for standardization purposes?

Answer 7: 3.10 Assays: Contractor’s hematology system shall be capable of performing the following Hematology Assays:

1. White Blood Cell count, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee/Tulsa, SLC)

2. Red Blood Cell count, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee/Tulsa, SLC)

3. Hemoglobin, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort Harrison, Grand

Junction, Billings, Muskogee, SLC)

4. Hematocrit, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort Harrison, Grand

Junction, Billings, Muskogee, SLC)

5. Indices= MCV, MCH, MCHC, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

6. Platelet count, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

7. Immature Platelet Fraction (Cheyenne, Loveland, Sheridan, Fort Harrison, Grand Junction, Billings, SLC) Not needed at Muskogee, OKC/LAW

8. Neutrophil percentage, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

9. Lymphocyte percentage, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

10. Monocyte percentage, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

11. Eosinophil percentage, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

12. Basophil percentage, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

13. Neutrophil Absolute value, (Cheyenne, Loveland, Sheridan OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

14. Lymphocyte Absolute Value, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

15. Monocyte Absolute Value, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

16. Eosinophil Absolute Value, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

17. Basophil Absolute Value, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

18. Red Cell Distribution Width-SD, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

19. Red Cell Distribution Width-CV, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

20. Mean Platelet Volume, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, Muskogee, SLC)

21. Reticulocyte percentage, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Muskogee, SLC)

22. Reticulocyte Absolute Value, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, OKC/LAW, Fort

Harrison, Grand Junction, Muskogee, SLC)

23. Retic Hemoglobin (Cheyenne, Loveland, Fort Harrison, Sheridan, Grand

Junction, SLC)

24. Immature Reticulocyte Fraction (Cheyenne, Loveland, Fort Harrison, Sheridan, Grand Junction, SLC) Not needed at Muskogee or OKC/LAW

25. Immature Granulocyte absolute value, (Cheyenne, Loveland, Sheridan, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, SLC) Not needed at OKC/Lawton, Muskogee

26. Immature Granulocyte percentage. (Cheyenne, Loveland, Sheridan, Fort

Harrison, Grand Junction, Billings, SLC). Not needed at OKC/Lawton, Muskogee

27. Automated Cell Count on various body fluids, including but not limited to

Cerebral Spinal, Pleural, Peritoneal and Synovial Fluids, shall include WBC, RBC and Total Nucleated Cell (TNC) counts. (Cheyenne, Fort Harrison, SLC needs body fluid and CSF) Not required for Billings, Loveland, Sheridan, Muskogee, OKC, Grand Junction

Question 8: For section 2. Automated Imaging System, what is the number of remote review stations needed, is the Advanced Body Fluids Module needed, and which proficiency software package is needed.

Answer 8: Software is labeled in Section 3.8. B.

Question 9: Will this be a sole source or dual source given the various site vendor specific requirements?

Answer 9: The Government anticipates making multiple awards to meet the specific needs

Question 10: Given the above information needing clarification while ensuring we’re able to provide the best price in our response, can we get a one-week extension?

Answer 10: The Government has extended closing date to April 30, 2019 with time remaining 1:00PM Mountain Standard Time (MST).

File details come from the government source that posted it.