36C24822Q0301 0002.docx
DOCX document 29 KB Posted
- Solicitation number
- 36C24822Q0301
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Carpet sqft LakeNona Sept 28 2021.xls | XLS spreadsheet | |
| 36C24822Q0301 0001.pdf | ||
| 15-4553 r18 12-27.txt | TXT text file | |
| D2 ATACHMENT 2 VAAR 852.219-77.pdf | ||
| 36C24822Q0301.pdf | ||
| D.2 ATACHMENT 2 VAAR 852.219-77.pdf | ||
| DOL WAGE DETERMINATION.docx | DOCX document | |
| 15-455320r182012-27.txt | TXT text file | |
| 36C24822Q0301.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7.
ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF
PAGES
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE
OF YOUR
ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.
is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERE
D CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES
SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR
OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendmen t, and is received prior to the opening hour and date specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED
STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF
CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 30
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF
SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 36C248 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 8 (NCO 8) Orlando VA Healthcare System 13800 Veterans Way Orlando FL 32827 36C248 Department of Veterans Affairs Network Contracting Office 8 (NCO 8) Orlando VA Healthcare System 13800 Veterans Way Orlando FL 32827 To all Offerors/Bidders
36C24822Q0301 02-07-2022
X X X
The Purpose of this modification is to address all questions received.
Responses are provided on the Continuation Page.
No further questions will be entertained following thi s amendment.
Stephen Mancuso Contracting Ofiicer Carpet cleaning services for Orlando VA Healthcare System (OVAHCS) at multiple locations
Questions and Answers
1. Question: If you look at the bid sheet on the Solicitation it shows the quote should be based on 500,000 SF but the actual square footage is 525,394 SF. Can you please verify if we should base our quote on the 500,000 SF stated or should we use the actual 3 buildings square footage of 525,394?
Answer: The total estimated square footage is 525,394. The square footage of 500,000 represents the estimated quantity that may be issued on a Task Order.
2. Question: Will carpet cleaning occur 6 days of the week, every week? If not, what is the estimated frequency of carpet cleaning?
Answer: The cleaning frequency will be determined by the need, accessibility, contract compliance and proper drying times. Ref PWS para 2.6, which states:
“All carpet cleaning shall be performed between the hours of 5:00 p.m. and 2:00 a.m. EST Monday through Friday, 8:00 a.m. Saturday through 2:00 a.m. Monday or by appointment scheduled in advance.”
3. Question: Will cleaning occur at all three locations at the same time?
Answer: That will be determined by the contractor and their staffing levels.
4. Question: What will be the average carpet size for the majority of the cleanings?
Answer: Unknown.
5. Question: What is the largest carpet space at each location?
Answer: This Amendment adds Square footages by location as attachments.
6. Question: What are the carpet fabric particulars (make, style, item number, etc.) at each location?
Answer: Unknown.
7. Question: What is the soil levels anticipated at each site?
Answer: Medium.
8. Question: What is the foot traffic volume?
Answer: It varies based on the location.
9. Question: What is the Carpet Cleaning Standard Policy or Reference(s)?
a. If there is one, can you provide it for me? Commercial Industry Standards.
b. If you do not have a VA Standard available, will the VA261-17-Q-0663-008.pdf PAHCS Environmental Management Service Procedure document dated April 4, 2014, that I located online, be of an acceptable standard? Yes.
Answer:
10. Question: Will the contractor be able to leave the equipment in a secure location at each of the three sites?
Answer: Lake Nona Yes, Lake Baldwin yes, Viera unknown. To be determined after award.
11. Question: Are there any restrictions on hiring formerly incarcerated veterans?
Answer: Refer to FAR 52.222-3, Convict Labor.
12. Question: Are there requirements to speak, read and write English?
Answer: Although there is no clause in FAR that requires this, it is preferred to have at least one crew member present who is fluent and literate in English.
13. Question: Are there any preferred training certificates for carpet cleaners?
Answer: No
14. Question: Are there facilities requirements to have equipment safety certified before operations?
a. If so, what are the coordinating instructions? no
b. If so, what is the frequency (initial, daily, etc.)?
Answer: No.
15. Question: In regard to Para 4, the performance factor 3 for timely payments states “2 Occurrences Per Year” is this an accurate, or should it read “12”?
Answer: It is correct as written. It means that of the 12 invoices, if 2 or more are unacceptable then the AQL is not met.
See attached document: lake baldwin sq st sheet.
See attached document: Carpet sqft LakeNona Sept 28 2021.
File details come from the government source that posted it. Updated .