21R00040002.pdf
PDF 395 KB Posted
- Solicitation number
- W912CN-21-R-00040002
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Conform21R00040002.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
Solicitation cited in block 9a is amended as follow :
1-To include questions and answ ers 2-All other terms and conditions remain unchanged. See Summary for Detail.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 29-Dec-2020
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W912CN21R0004
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
11-Dec-2020
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
29-Dec-2020
CODE
413 CSB
413TH CSB, RCO-HAWAII,
742 SANTOS DUMONT AVENUE
BLDG 108, 3RD FLOOR (WAAF)
SCHOFIELD BARRACKS HI 96857-5026
W912CN 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W912CN21R0004
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
The following have been added by full text:
QUESTIONS AND ANSWERS
Questions and Answers for Solicitation W912CN21R0004
1. Paragraph 2.14.3 calls for the Contractor to provide a trained service technician to breakdown and inspect the compressor bearings with frequency to be determined by hours of chiller operation. Since this is a costly procedure and varies on when it would need to occur, please confirm that this work, as needed, would be completed and compensated as Paragraph 2.14.9 – Routine repair.
ANSWER: (from DPW/SCB/Mo): The requirement has been identified as a must have according to the customer. Yes, the contractor would paid for services rendered.
2. Paragraph 2.14.4 notes to replace sensors or Schrader fittings in the event of corrosion, inoperability, or scaling. Please confirm that this would be a considered a Routine Repair, Paragraph 2.14.9.
ANSWER (from DPW/OMD/Alex): Yes
3. Paragraph 2.14.5 mentions additional condenser tube cleaning if condenser water is contaminated (more than the annual once a year cleaning). If additional cleanings, beyond the annual maintenance is required, please confirm that the additional cleanings would be considered a Routine Repair, Paragraph 2.14.9.
ANSWER: (from DPW/OMD/Alex): Yes
4. Paragraph 2.14.6 requires eddy current testing. Please confirm that this is required once per year, during the annual PM maintenance.
ANSWER: (from DPW/OMD/Alex): Should be according to the manufacturer’s recommendation.
5. Paragraph 2.14.11 – Leak Repairs and Recordkeeping. Please confirm that the Army will provide the current refrigerant baseline for each unit in order to conduct the leakage rate calculations.
ANSWER: (from DPW/OMD/Alex): The contractor will provide current refrigerant baseline for each unit.
6. Paragraph 2.14.11 - If the contractor is required to determine the baseline refrigerant for each chiller unit at the start up of the contract will that assessment be compensated under Paragraph
2.14.9 Routine Repair since the amount of time and effort to accomplish a baseline refrigerant assessment on each unit is extensive.
ANSWER: (from DPW/SCB/Mo): The compensation should occur under the CLIN that best applies to work performed.
7. Paragraph 2.14.11 – Please confirm that the completion of Technical Exhibit 2 is required only once per year during the annual inspection. If required more than annually, please advise whether it is to be completed monthly, quarterly, or both.
ANSWER: (from DPW/SCB/Mo): Annually
8. Please confirm whether or not chilled water pumps and chiller water pump VFDs preventative maintenance should be included as part of the monthly, quarterly, and annual maintenance program.
ANSWER: (from DPW/SCB/Mo): Yes, it is included.
9. Cooling towers and condenser water pumps are not included in this contract, but their service level and proper operating function have an impact on the overall effectiveness of the chiller operations. Will cooling tower and condenser water pump maintenance be included in this contract? If yes, please provide the required preventative maintenance program and frequency.
ANSWER: (from DPW/SCB/Mo): These items will NOT be included in this contract
10. CLIN #0004, #0005, #1004, & #1005, please confirm that we are Not to Price these items in our proposal and that the government will funds these line items for routine and emergency repair with budgets at time of contract award.
ANSWER: Do Not Price these CLINs. Funding will be provided when a task order is issued.
11. A. Will the contractor be required to do an initial, current condition assessment of all the chillers in order to determine current repairs needed and provide the recommended Projected Maintenance Schedule – Paragraph 2.14.12. B. If an assessment needs to be completed, will a Routine Repair DMO to cover the cost of this assessment be issued?
ANSWER: (from DPW/SCB/Mo): Yes. A Demand Maintenance Order (DMO) will not be required to cover the cost of the assessment as the monthly service report (2.14.13) will identify the work performed on a monthly basis.
12. Paragraph 2.14.12 – Projected Maintenance Schedule references semi-annual preventative maintenance, but there is no CLIN to provide semi-annual service. Please confirm if semi-annual maintenance is required and if yes, will the contract CLINs be adjusted to include semi-annual maintenance pricing?
ANSWER: (from DPW/SCB/Mo): No semi-annual service is required.
13. Page 33 notes “Please provide the labor category position and the hourly rate being utilized for this requirement”. Does the government want just the straight hourly rate submitted with the proposal or should the rate be a fully burdened labor rate?
ANSWER: Please provide the labor category and the straight hourly rate to be submitted with the quote.
14. In reference to the Schofield Barracks solicitation, what type of security clearance or identification will be needed to enter the facility considering it being a military base? Will we need to get some type of registration before entering to conduct pm's and repairs?
ANSWER: Please refer to the Performance Work Statement of the solicitation page 20 paragraph 4.16 Access to Army Installations – Personnel and Vehicles.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .