Atch 1 to Am 1-QandAs_0001.pdf

PDF 110 KB Posted

Attached to
Replace Fence & Gates-Titusville, FL
Solicitation number
140P5420Q0021
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Sol_140P5420Q0021_Amd_0001.pdf PDF
Atch 2 to Am 1-SOW_0001.pdf PDF
Atch 1-SOW.pdf PDF
Formatted Text of 140P5420Q0021.pdf PDF
Sol_140P5420Q0021.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

140P5420Q0021 Amendment 1 Attachment 1

Question #1: Are Davis-Bacon Wages required?

Answer: No, this is a service project with SCA wage rates. The info is in the Solicitation

Question #2: this Buy American?

Answer: Yes, as indicated under FAR 52.212-5

Question #3: Is the chain link fabric 9ga. exterior or 9ga. interior (6ga Exterior - recommended)?

Answer: revised SOW Page 1.

Fabric: 8-Ft, Black PVC coated fused bonded 8 gauge (GA), 9 GA galvanized steel, knuckled and twisted.

Question #4: Are the specifications for the posts 2-1/2" Line, 3" Terminal/Corner/Pull posts, 4" cantilever gate posts.

Answer: Revised SOW Page 1. “Line posts: 3-inch Black PVC coated Schedule 40 galvanized steel pipe.

Tension, corner and personnel gate posts: 4-inch Black PVC coated schedule 40 galvanized steel pipe.”

Question # 5: Do you have any specifications for post hole sizes?

Answer: Revised SOW, page 1 3-ft minimum

Question # 6: Is grounding/clearing and grading part of this job or will it be done by the government prior to work beginning?

Answer: Revised SOW Page 1. Grading will be done by Government upon coordination with the contractor.

Question # 7: There were a number of old trailers and other equipment in the path of work. Will these be removed by the government before work begins?

Answer: Those items have been removed.

Question # 8: Can you confirm that Material is to be 9 gauge, Steel core Fused & Bonded fence fabric, 8 gauge Finish.

Answer: Revised SOW page 1. “Fabric: 8-Ft, Black PVC coated fused bonded 8 gauge (GA), 9 GA galvanized steel, knuckled and twisted.”

Question # 9: For ends + corners, the solicitation references both 3” & 3 ½” Pipe. Please confirm 3” is to be used.

Answer: Revised SOW Page 1. “3-inch line, corner, tension, personnel gate, 6 5/8-inch for sliding gates.”

Question # 10: The solicitation references 3 strands of Barbwire each side, does that mean 6 Stands with “V” arms?

Answer: Revised SOW page one. Galvanized double outriggers with 3 strand of galvanized barb wire on each outrigger.

Question # 11: How far away from the solar powered gates are the Key Pads to be?

Answer: Revised SOW page 1. Remote keypad set back min of 10 feet from face of gate capable of being operated from a vehicle.

Attachment 1

Question # 12: Do the existing posts to be pulled have large concrete plugs? If so, is the fill dirt to be compacted?

Answer: Revised SOW page 1. There are concrete plugs Question # 13: Can you confirm that there will be a laydown yard area available on the premesis?

Answer: Yes

Question # 14: What is the budget for this project?

Answer: That isn’t releasable information. Price RANGES are given for construction projects. This is a service.

Question # 15: Regarding the aluminum cantilevered sliding gates, solar powered with battery and remote key pads.”, how many gates?

• Answer: Revised SOW page one. 2 EA 24-ft Aluminum cantilevered sliding gates with solar powered motor operated open/close, to include battery, remote keypad access. Keypad set back a minimum of 10 feet from gate face of gate in order to be operated from a vehicle. Two

(2) key FOB type openers shall be provided.

• 1 EA 24-ft Aluminum cantilevered sliding gate with no power.

• 1 EA 4-ft X 8-ft personnel gate with locking latch located next to one of the powered sliding gates.

Question # 16: What is the width opening for each gate?

• Answer: Revised SOW

• 2 EA 24-ft Aluminum cantilevered sliding gates with solar powered motor operated open/close, to include battery, remote keypad access. Keypad set back a minimum of 10 feet from gate face of gate in order to be operated from a vehicle. Two (2) key FOB type openers shall be provided.

• 1 EA 24-ft Aluminum cantilevered sliding gate with no power.

• 1 EA 4-ft X 8-ft personnel gate with locking latch located next to one of the powered sliding gates.

Question # 17: These would be a standard sliding gate , one that rests and rolls on a wheel on the front bottom edge of the gate with a track supporting wheels on the back edge. Please clarify.

Answer: Revised SOW. Want sliding with no wheel or track

Question # 18: The motor would be solar powered?

Answer: Revised SOW.

• 2 EA 24-ft Aluminum cantilevered sliding gates with solar powered motor operated open/close, to include battery, remote keypad access. Keypad set back a minimum of 10 feet from gate face of gate in order to be operated from a vehicle. Two (2) key FOB type openers shall be provided.

Question # 19: Will the gates have remotes?

• Answer: 2 EA 24-ft Aluminum cantilevered sliding gates with solar powered motor operated open/close, to include battery, remote keypad access. Keypad set back a minimum of 10 feet from gate face of gate in order to be operated from a vehicle. Two (2) key FOB type openers shall be provided.

Attachment 1

Question # 20: Spec for posts call for 2 ½ Line Posts and 3 ½ Terminal Post. This fence by ASTM standards should be 3” lines and 4” terminals. Please clarify.

Answer: revised SOW Line posts: 3-inch Black PVC coated Schedule 40 galvanized steel pipe.

Tension, corner and personnel gate posts: 4-inch Black PVC coated schedule 40 galvanized steel pipe.

Sliding gate posts shall be 6 5/8”-inch galvanized Black PVC coated

Question # 21: Is there a spec for the post footers?

Answer: Revised SOW

• Post holes shall be diameter of the post, plus 3-inches of concrete entire circumference of the post to minimum 3-foot depth. Soil from new fence post may be used to backfill existing fence post hole upon removal. Post depth for sliding gates may differ due to their function and size.

• All post to be anchored in 2500 psi concrete

Question # 22: Are we to Remove existing Fence?

Answer: Yes, in original and revised SOW.

Question # 23: When are the bids due?

Answer: The offer deadline was extended to August 10th (Monday) at 10am(ET)

Question #24: Will you be posting an updated Statement of Work (SOW)?

Answer: Yes. See attachment 2 to amendment 1 (Atch 2 to Am 1-SOW.pdf

Question #25: How firm is that period of performance?

Answer: That is an approximation. The solicitation requires that you submit your proposed timeline along with your offer, that would be the place to indicate your proposed/realistic period of performance

File details come from the government source that posted it. Updated .