Attachment_7_-_Q_A_Amendment_1_0001.pdf

PDF 136 KB Posted

Attached to
RENOVATE/UPGRADE USGS RESEARCH LABS Federal contract opportunity
Solicitation number
140G0121R0022
Issued by
Department of the Interior US Geological Survey Office of Acquisitions and Grants

About this file

This document contains questions and answers pertaining to Request for Proposals 140G0121R0022 Amendment 0001 for the renovation and upgrade of research labs at the USGS Eastern Ecological Science Center in Kearneysville, West Virginia. The solicitation requires renovations including new lab furniture, plumbing upgrades, and vinyl flooring replacement. The period of performance is 180 days with a notice to proceed. Proposals are due on August 24, 2021 following an extension. A bid guarantee is required and the awardee must provide performance and payment bonds. Site visits have been held and sign-in logs from previous visits are attached. Major subcontractors for previous phases included Diversified Educational Systems for furniture and Riddleberger for plumbing.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to RENOVATE/UPGRADE USGS RESEARCH LABS, newest first.
File Type Posted
2nd_Site_Visit_0002.pdf PDF
Sol_140G0121R0022_Amd_0002.pdf PDF
Q_A_Amendment_2_0002.pdf PDF
SF25_-_Performance_Bond_0001.pdf PDF
SF24_-_Bid_Bond_0001.pdf PDF
Facility_Drawings_with_notes_0001.pdf PDF
Sol_140G0121R0022_Amd_0001.pdf PDF
Site_Visit_Sign-In_Sheet_0001.pdf PDF
B08_Attachment_5_-_Facility_Drawings.pdf PDF
B08_Attachment_3_-_PPQ.doc DOC document
Attachment_1_-_Statement_of_Work.pdf PDF
B08_Attachment_4_-_COVID-19_Non-Employee_Checklist.pdf PDF
Attachment_2_-_Wage_Determination.pdf PDF
Sol_140G0121R0022.pdf PDF
Show all 14

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

Request for Proposals 140G0121R0022 Amendment 0001

1. Who is the contractor that completed the example lab shown at the site walk?

ANSWER: Diversified Educational Systems, Inc.

2. Can submittals be provided for products used in the example lab shown at the site walk? If these are the products that won the example lab project, we would like to use them on this project.

ANSWER: Submit new items

3. Who is the controls vendor for the building?

ANSWER: Control Systems out of Hagerstown, Md.

4. Can the due date be extended to 8/12/2021?

ANSWER: The due date is extended to 8/24/2021 with Amd 0001.

5. Is it possible to get a site visit – we missed the original walk thru date as we did not receive a notification from Fed Connect as to when that was happening

ANSWER: Another site visit has been scheduled for 8/10/2021 at 10:00 am The due date is extended to 8/24/2021.

6. Is the Bid Date still 8/5/2021?

ANSWER: The due date is extended to 8/24/2021 with Amd 0001.

7. Pertaining to the bid guarantee – will a bid guarantee form be required to submit with our bid guarantee? In the past we have submitted “Standard Form 24” with SAM.gov projects but were unable to find any mention of this form in the bid documents.

ANSWER: The Standard Form 24 is the document typically used. A copy of the form will be attached on Amd 0001.

8. Regarding the submittal of this project – the only required submission is to email you a .PDF version of the compiled proposal/bid, correct? There will be no need to deliver any original copies or sealed bids?

ANSWER: Correct, all offers must be submitted electronically to kweaver@usgs.gov.

9. Would you have the list of companies that attended the pre-bid?

ANSWER: Sign-In Log from the 7/15 site visit is attached to Amd 0001

10. Would you have a list of subcontractors who did the work on the last phase?

ANSWER: DES completed furniture, Riddleberger completed plumbing

11. Can you provide a written spec or schedule for the fixtures

ANSWER: Information in SOW

12. Have any addendum been issued for this project?

ANSWER: No

13. What type is the existing flooring?

ANSWER: Vinyl

14. What lab furniture was used in the other new labs?

ANSWER: Hamilton

File details come from the government source that posted it. Updated .