SF-30 Amendment 0001.doc
DOC document 87 KB Posted
- Attached to
- Optimization of M-Pages Software
- Solicitation number
- 1305L223QNCNL1051
About this file
This document is an amendment to a solicitation for optimization services for NOAA's M-Pages software. The amendment extends the quote due date to July 31, 2023 at 6:00pm, changes the solicitation number and period of performance to eight months from date of award. It provides answers to eleven questions about the effort, clarifying that the work will be performed on the contractor's systems without requiring on-site access. The services include C++ programming, efficient implementation of matrix libraries, GNSS data processing for positioning, code profiling, matrix manipulation, and least squares solutions. Documentation and software access will be provided to the awardee. The primary place of performance is the contractor's site, and no travel is required.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Schedule Updated.docx | DOCX document | |
| Past Performance Reference Sheet.pdf | ||
| Schedule.docx | DOCX document | |
| RFQ.docx | DOCX document | |
| Performance Work Statement 2023 05 03 - M-PAGES v03.docx | DOCX document | |
| OPEN MARKET CONTRACT CLAUSES.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
| 1. Contract ID Code |
| Page of Pages |
| 1 |
| 3 |
| 2. Amendment/Modification No. |
| 3. Effective Date |
| 4. Requisition/Purchase Req. No. |
| 5. Project No. (if applicable) |
| 0001 |
| 07/28/2023 |
| NC-NL6000-23-01051 |
| 6. Issued By |
| Code AJ930073 |
| 7. Administered By (If other than Item 6) |
| Code |
NOAA/Eastern Acquisition Division 200 Granby Street, Suite 815
Norfolk, VA 23510 See Block 6
| 8. Name and Address of Contractor (No., Street, County, and Zip Code) |
| (X) |
| 9A. Amendment of Solicitation No. |
| X |
| 1305L223QNCNL1051 |
9B. Date (See Item 11)
09/19/2023
10A. Modification of Contract/Order No.
10B. Date (See Item 13)
| Code |
| Facility Code |
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
| X |
| The above numbered solicitation is amended as set forth in item 14. The hour and date specified for receipt of Offers |
| X |
| is extended |
is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
| (a) By completing items 8 and 15, and returning |
| 1 |
| copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer |
submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDG-
MENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT
IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. Accounting and Appropriation Data (if required)
1. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACT/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
| (x) |
| A. This change order is issued pursuant to: (Specify authority) The changes set forth in item 14 are made in the Contract Order No. in item 10A. |
| B. The above numbered Contract/Order is modified to reflect the administrative changes (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) |
Set fourth item 14, pursuant to the authority of FAR 43.103 (b)
| C. This supplemental agreement is entered into pursuant to authority of: |
| D. Other (Specify type of modification and authority) |
| E. IMPORTANT: Contractor |
| is not, |
| is required to sign this document and return copies to the issuing office. |
14. Description of Amendment/Modification (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
Amend Soliciation 1305L223QNCNL1051 as follows:
1. The due date for quotes is extended to July 31, 2023 at 6:00 p.m.
2. Change the Solicitation Number at the Top of the Document and the Period of Performance on the Schedule to refect 8 Months from Date of Award. See Attached Schedule.
3. Provide questions and answers submitted.
4. Except for the changes made herewith, all other terms, conditions, and provisions remain unchange
QUESTIONS AND ANSWERS
1. Is there a known budget or not to exceed price for this work?
Answer: Not one that can be published.
2. Is this a follow-on or new requirement? If follow-on, please provide incumbent award information.
Answer: This is a new requirement – it is to provide optimization support for a NOAA developed M-Pages program – Once the contract is awarded latest version of the M-Pages software will be shared with the awarded contractor.
3. Are there preferred or desired commercial products, third party tools or off-the-shelf-solutions for carrying out this effort or is this 100% labor based?
Answer: No preferred or desired commercial products – we are open to suggestions of commercial products that follow the NOAA IT security framework.
4. Are there required and/or desired key personnel roles and labor categories to carry out the tasks in the PWS?
Answer: This is a one-time effort to support internal FTE efforts - NOAA is not stipulating key personnel or labor categories – Contractor’s quote must meet the requirements of the solicitation and specifically address the below in their technical submission. How the contractor demonstrates their expertise is left up to the contractor.
Technical proposal must demonstrate the following areas of expertise:
· C++ programming
· Efficient implementation of the Eigen C++ library
· Processing of GNSS pseudorange and phase observations for high-precision positioning
· Code profiling
· Efficient manipulation of large matrices (inversion, transpose, sparse matrices, Cholesky decomposition)
· Construction and solving of large sets of normal equations
· Least squares solutions with constraints
5. The PWS mentions that M-Pages documentation will be provided by NGS. Would NOAA be able to provide any initial documentation to offers to assist in the development of the technical proposal?
Answer: Yes, we are able to share our documentation. It is available via GitHub and we provide access per request.
6. Are there any specific formatting and/or page length requirements for the technical proposal?
Answer: No prescribed format – No more than 5 Pages in Length.
7. What are the desired contents and formatting for the price proposal?
Answer: No required format. A copy of the schedule was provided. And Per question 12 the schedule is corrected to reflect an 8 month period of performance instead of 1 year.
8. How is the M-Pages software currently hosted? Will the contractor need any special access to the software in order to perform the PWS tasks, particularly task b for executing performance improvements? If the software is hosted on-prem, would physical access be required to access the system?
Answer: Similar to the M-PAGES documentation, the software itself is also hosted GitHub and we provide access per request. We are not looking for the contractor to access our system, but rather provide the code lines based on development that is conducted on the contractor’s IT infrastructure. (Please note: we update the M-PAGES on a regular basis, once the contract is awarded, NGS will provide latest version of the M-PAGES software will be shared with contractor. )
9. The current proposal submission deadline is on a Saturday. Would NOAA consider a submission deadline extension to 7/31 at the earliest? This would also allow offerors more time to factor the Q&A responses into responses.
Answer: Being Extended to July 31, 2023 at 6:00 p.m.
10. Is the primary place of performance expected to be at the contractor’s site?
Answer: As mentioned in question 8, we expect the contractor to use their IT infrastructure. As such, the contractor primary place of performance should be their offices, or wherever the contractor’s site is located.
11. Will travel be required for this effort?
Answer: No. All communication with the contractor can be done via email and Google Meet calls.
12. Schedule and Solicitation differ on the Period of Performance:
Answer: Period of Performance on the Schedule is changed from 1 Year to 8 Months. 8 Months from the Date of Award
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
| 15A. Name and Title of Signer (Type or Print) |
| 16A. Name and title of Contracting Officer (Type or Print) |
| 15B. Contractor/Offeror |
| 15C. Date Signed |
| 16B. United States of America |
(Signature of Contracting Officer) 16C. Date Signed
_____________________________________________(Signature of person authorized to sign)
| NSN 7540-01-152-8070 |
| 30-105 |
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
PREVIOUS EDITIONS UNUSABLE
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
File details come from the government source that posted it. Updated .