W91CRB18R0066-0001.pdf
PDF 128 KB Posted
- Attached to
- Strength & Condition Support Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W91CRB-18-R-0066
About this file
Amendment 0001
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W91CRB18R0066.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0011204141
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
AMENDMENT ISSUED TO PROVIDE ANSWERS TO QUESTIONS RECEIVED ON THIS SOLICITATION.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 25-Jul-2018
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W91CRB18R0066
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
16-Jul-2018
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
25-Jul-2018
CODE
ACC - APG - W91CRB
BLDG 4310
6515 INTEGRITY COURT
ABERDEEN PROVING GROUND MD 21005-3013
W91CRB 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W91CRB18R0066
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
QUESTIONS AND ANSWERS
1. Could you tell me how many employees this contract allows for?
ANSWER: One on a part-time basis.
2. Does the Presolicitation posted as solicitation number W91CRB18R0066 on FBO contain requirements similar to a existing contract or will this be a new requirement? If possible, please provide the current contract number.
ANSWER: This is a new requirement.
3. Is there an incumbent contractor or is this a new contract?
ANSWER: This is a new requirement.
4. Do you know how large the population that the employees will work with is?
ANSWER: Approximately 200 operational advisors.
5. On the Performance Work Statement, under Section C, Technical Specifications 2.3.8 states “Must have EXOS System Certifications within the last two years and must show prove when submitting your response in your solicitation, per Department of Defense Physical Fitness Standards.” EXOS is a third party company certification. EXOS offers several certifications including EXOS Performance Specialist, EXOS Fitness Specialists, and EXOS Tactical Training Systems.
5A: Can you clarify which EXOS System Certifications are required in order to qualify for this solicitation?
ANSWER: All three are required: EXOS Performance Specialist, EXOS Fitness Specialists, and EXOS Tactical Training Systems.
5B: Is the EXOS certification necessary if our company requires credentials that far exceed EXOS requirements?
ANSWER: Yes, the EXOS certification is still required to be technically acceptable.
W91CRB18R0066
6. Are there any specific things I need to do or know with regards to the document or with submission?
ANSWER: Offerors shall provide proposal in accordance with FAR 52.212-1 (Page 46).
Proposals will be evaluated in accordance with FAR 52.212-2 (Page 52).
3) Question: When is the best time to submit the solicitation document?
ANSWER: All proposals shall be submitted electronically by 11 AM on 16 August 2018.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it.