Questions_and_Answers_Document_22_JUL_2016.pdf
PDF 32 KB Posted
- Attached to
- ITL BAA Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W912HZ-16-BAA-02
About this file
Updated Q A document
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_12_September_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_30_August_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_26_August_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_18_Aug_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_12_Aug_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_09_Aug_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_22_July_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_19_JUL_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
The following questions and answers are provided for informational purposes only:
Question 1: Where is the work located?
Answer: This is a Broad Agency Announcement under FAR Part 35. It is up to the offeror to how to propose against the research topics identified in the announcement.
Question 2: Is there an incumbent or is this new work?
Answer: This is a Broad Agency Announcement under FAR Part 35.
Question 3: Reading through the proposal, are you looking for only universities to apply or is this open to all?
Answer: This is a Broad Agency Announcement under FAR Part 35. This is a full and open announcement and all proposals received will be evaluated in accordance with evaluation criteria specified in the announcement.
Question 4: Has a contractor performed similar work to this for the government in the past? If available, please provide the incumbent contract number.
Answer: Please see Question 2.
Question 5: If you are unable to provide a contract number, is it safe to assume this is a new requirement for the government?
Answer: Please see Question 2.
Question 6: Is the list in the last sentence topics that should not be addressed because there are existing solutions?
Answer: The list in the last sentence of Topic 1 provides examples of topic areas of interest where advancement is desired.
Question 7: Or, based on the third sentence “…provide a holistic cybersecurity defense approach…”, is this asking for a solution that addresses every capability, including those in the last sentence?
Answer: Please see the revised paragraph for Topic 1. It is up to the offeror how to propose solutions under any areas of this topic.
Question 8: Or is this asking for a solution that integrates the capabilities of existing solutions that cover the capabilities in the last sentence in order to provide a holistic solution?
Answer: It is up to the offeror how to propose solutions under any areas of this topic.
File details come from the government source that posted it. Updated .