Questions_and_Answers_Document_09_Aug_2016.pdf
PDF 35 KB Posted
- Attached to
- ITL BAA Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W912HZ-16-BAA-02
About this file
Q A document 09 Aug 2016
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_12_September_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_30_August_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_26_August_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_18_Aug_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_12_Aug_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA_22_July_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_22_JUL_2016.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Document_19_JUL_2016.pdf | ||
| W912HZ-16-BAA-02_ITL_BAA.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
The following questions and answers are provided for informational purposes only:
Question 1: Where is the work located?
Answer: This is a Broad Agency Announcement under FAR Part 35. It is up to the offeror to how to propose against the research topics identified in the announcement.
Question 2: Is there an incumbent or is this new work?
Answer: This is a Broad Agency Announcement under FAR Part 35.
Question 3: Reading through the proposal, are you looking for only universities to apply or is this open to all?
Answer: This is a Broad Agency Announcement under FAR Part 35. This is a full and open announcement and all proposals received will be evaluated in accordance with evaluation criteria specified in the announcement.
Question 4: Has a contractor performed similar work to this for the government in the past? If available, please provide the incumbent contract number.
Answer: Please see Question 2.
Question 5: If you are unable to provide a contract number, is it safe to assume this is a new requirement for the government?
Answer: Please see Question 2.
Question 6: Is the list in the last sentence topics that should not be addressed because there are existing solutions?
Answer: The list in the last sentence of Topic 1 provides examples of topic areas of interest where advancement is desired.
Question 7: Or, based on the third sentence “…provide a holistic cybersecurity defense approach…”, is this asking for a solution that addresses every capability, including those in the last sentence?
Answer: Please see the revised paragraph for Topic 1. It is up to the offeror how to propose solutions under any areas of this topic.
Question 8: Or is this asking for a solution that integrates the capabilities of existing solutions that cover the capabilities in the last sentence in order to provide a holistic solution?
Answer: It is up to the offeror how to propose solutions under any areas of this topic.
Question 9: I was wondering if we’d need to submit Attachment C Representations and Certifications with the pre-proposal, and if so, if Attachment C counts towards the five-page limit for the pre-proposal.
Answer: Please see page 13. Pre-proposals should contain Attachment C. No, Attachment C does not count towards the five page limitation.
Question 10: I wanted to ask what the program budget was for this BAA, how many awards you were planning to issue, and implicitly, the size of a typical award.
Answer: All proposals received will be evaluated in accordance with criteria provided in the BAA announcement. Award decisions will be based on the evaluations conducted. Program budget information is not releasable.
Question 11: Can we propose an investigation which addresses topic 1 and topic 2 and provides either a big data analytics solution to cybersecurity or an architecture which facilitates both the performance and the security of your big data analytics systems?
Answer: It is up the offeror to propose solutions under topic or combination of topics under the
BAA.
Question 12: Will the due date for full proposals be adjusted to accommodate time for review and feedback on the pre-proposal, or is the August 29 date firm for all full proposals?
Answer: August 29 is firm for all proposals.
Question 13: I’m unable to determine from BAA W912HZ-16-BAA-02 whether or not Attachment C should be provided with pre-proposals. Can you please clarify?
Answer: Please see Question 9.
File details come from the government source that posted it. Updated .