0001 SP330021Q0001.pdf
PDF 226 KB Posted
- Attached to
- DLA Distribution Anniston Crates Federal contract opportunity
- Solicitation number
- SP330021Q0001
- Issued by
- Defense Logistics Agency Distribution
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Revised Attachment 2- Schedule of Supplies.pdf | ||
| Attachment 2- Schedule of Supplies.pdf | ||
| RFQ SP330021Q0001.pdf | ||
| Attachment 1-Drawing.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
SP3300
3. EFFECTIVE DATE
9/28/2020
1. CONTRACT ID CODE
SP330021Q0001
9B. DATED (SEE ITEM 11)
September 23, 2020
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
CODE
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE
(X)
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO.
PAGE OF PAGES
1 2
5. PROJECT NO. (If applicble)
6. ISSUED BY CODE
DLA DISTRIBUTION
ACQUISITION OPERATIONS (J7)
430 Mifflin Avenue Suite 3102A
NEW CUMBERLAND, PA 17070
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
POC: Tameka Drayton
PHONE: 717-770-6523
FAX: 717-770-5689
tameka.drayton@dla.mil
9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc. ) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return 1 copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION ( Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
"SEE PAGE 2"
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
15B. CONTRACTOR/OFFEROR 15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243 mailto:tameka.drayton@dla.mil
SP3300-21-Q0001
Amendment 0001
Amendment 0001 is issued to provide a response to the following contractor submitted questions.
Question 1-I think the 2 items are 4x4x156 250 units and 6x6x156 500 units?
Answer- There is only one (1) CLIN associated with this requirement. The measurements are as follows-53.0 x 53.0 x 15.0 (Please see revised schedule of supplies as attached).
Question 2-Are there any additional drawings for part number 7012810-1?
Answer-There are no additional drawings.
Question 3-What are the dimensions of the inside of the container? - or what is the distance from the hole – to – hole on the interior blocking, this is shown at 1” from the inside of the wall. The way the dimensions are it could allow for variance – what is an acceptable range on these holes? Math would tell me 48.5 from hole to hole – can this be verified?
Answer-The dimensions are in side
Question 4-What are the dimensions of the interior block A?
Answer-3 X 4 X 5 7/8 (4 each)
Question 5-What are the dimensions of the interior block B?
Answer-3 X 4 X 2 ¾ (1 each)
Question 6- Is a water repellent wood preservative required (ASTM D6251 section 6.5)?
Answer-Yes
Question 7- The SPI - Note # 4 calls for protective insulation – what is this material spec?
Answer- ¼ inch thick foam or corrugated fiberboard, this protective insulation will lay on top of the 3X 4 X 5 7/8 block to protect the component.
Question 8-The dimensions of the crate will require a splice and cleat in the lid – since the lid is not framed, this should be internal cleat. Is the clearance allowed for this, or do we need to add clearance? Is clearance allowed?
Answer-Add clearance and it’s allowed
Question 9-On step #4 of SPI AMP7012810-1 calls for ASTM D6251/D6251M, Type III, Class 2 , Style I
What is the style we should be quoting?
Answer- Style I
Question 10- In the schedule of suppliers is says, Crate, Packing IAW SPI No. AMP7012810; ASTM D-6251; Type III;
Answer- Style A
Question 11- What is the style we should be quoting?
Answer- ASTM D6251/D6251M, Type III, Class 2 , Style I
Question 12- Please identify the size of block “A” (4) required
Answer- 3 X 4 X 5 7/8 (4 each)
Question 13-Please identify the size of block “B”; 1 required.
Answer- 3 X 4 X 2 ¾ (1 each)
Question 14- In the ASTM Spec is the Treatment A , without water- water repellant preservative or Treatment B, with preservative.
Answer- Please use Treatment B, with preservative.
Question 15- Item #12 says “Material must be shipped on serviceable, winged pallets” Since these boxes already have skids can they be banded together to unitized loads or must they also be on pallets.
Answer- They can be banded together for shipment.
Question 16- I am currently researching a requirement for solicitation number SP330021Q0001 for DLA Distribution’s Anniston Crates effort. Would you kindly confirm if this is an entirely new effort or is there an incumbent currently providing these services? If so, would you kindly provide the incumbent contract details (contractor name, contract number)? Also, what is the anticipated value for this project?
Answer-This is a new requirement and there isn’t an incumbent providing these services. The anticipated value of this project can’t be disclosed.
Question 17-Regardng the solicitation provided please provide me the quantity required for line
Item 2(4"x4"x156").
Answer-There is only one (1) CLIN for this requirement. Please see the revised attached schedule of supplies.
Question 18-What are the dimensions of Block A and Block B listed in the drawing 7012810-1? –
Answer-Please see answers reference above from Questions #12 and #13
Question 19-Also the location of Block B? In the center?
Answer-Yes, this is in the center.
Question 20- Does DLA require this crate to be preservative treated with PQ-8 or do they desire white lumber only?
Answer-Please use Treatment B, with preservative.
Question 21- Is this solicitation for the crate only or do you also require CLIN 0004 or the one prior to it in the “Schedule of Supplies”? These are laminated paperboard shipping boxes.
Answer- There is only one (1) CLIN for this requirement. Please see the revised attached schedule of supplies.
This solicitation is not extended.
END OF AMENDMENT 0001
| 0001 |
| 1 2 |
| DLA DISTRIBUTION ACQUISITION OPERATIONS (J7) |
| POC: Tameka Drayton PHONE: 717-770-6523 |
| tameka.drayton@dla.mil |
| is not, |
| 1 copies to the issuing office. |
"SEE PAGE 2"
File details come from the government source that posted it. Updated .