Questions_ _Answers_from_Site_Visit_on_Monday _May_4 _2015.docx

DOCX document 23 KB Posted

Attached to
GATE-SOL P15PS01052 STORAGE SYSTEM Federal contract opportunity
Solicitation number
P15PS01052
Issued by
Department of the Interior National Park Service

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to GATE-SOL P15PS01052 STORAGE SYSTEM, newest first.
File Type Posted
Sol_P15PS01052_Amd_000003.pdf PDF
STATEMENT_OF_WORK _DRAWINGS.pdf PDF
Sol_P15PS01052_Amd_000002.pdf PDF
Sol_P15PS01052_Amd_000001.pdf PDF
Sol_P15PS01052.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

GATE – MUSEUM – SOL P15PS01052

Questions & Answers

Question 1: Will the contractor be responsible for pulling up the carpet in both rooms?

Answer 1: YES

Question 2: Will the VCT need to be in the whole room or just under the storage system?

Answer 2: WHOLE ROOM

Question 3: Will items not going back into the storage area stay in the staging rooms? (shelving, etc.)

Answer 3: EITHER IN THE ROOMS OR THE HALLWAYS. THIS DOES NOT INCLUDE THE PALLETS WHICH WILL BE GOING INTO THE BASEMENT OF BLDG 210.

Question 4: Is everything going back into the storage rooms?

Answer 4: EVERYTHING EXCEPT SOME STAND ALONE SHELVING AND THE PALLETS.

Question 5: Will the contents of the cabinets be going back into the same drawers as they were in before the move?

Answer 5: YES

Question 6: Can cabinet drawers be pulled out of the cabinets with the contents still in the drawers?

Answer 6: YES WITH THE SUPERVISION OF THE CURATOR

Question 7: Do drawers have to be removed from the cabinets?

Answer 7: SOME DRAWERS CAN STAY IN THE CABINETS, FOR EXAMPLE, DRAWERS WITH TEXTILES.

Question 8: Can contents of cabinet drawers stay in the drawers?

Answer 8: YES

Question 9: Can anything be staged in the storage rooms if moved out of the way of the work?

Answer 9: YES, FLAT FILE CABINETS, BOXED ITEMS AND OTHER ITEMS DETERMINED ON SITE AND APPROVED BY THE CURATOR. ALL ITEMS STAYING IN THE ROOM MUST BE COVERED COMPLETELY TO BE APPROVED.

Question 10: Can we put things into the hallway?

Answer 10: ARTIFACTS AND ARTIFACT CABINETS MAY NOT BE LEFT IN THE HALLWAY.

Question 11: Can new equipment stay in the hallway outside of the storage area?

Answer 11: YES, NEW EQUIPMENT MAY BE STAGED IN THE HALLWAY OUTSIDE OF ROOMS 114/115 BUT HALF THE HALLWAY WIDTH MUST REMAIN CLEAR OF EQUIPMENT FOR SAFETY REASONS.

Question 12: What is the route to the basement of Building 210 for the pallets?

Answer 12: THE CONTRACTOR CAN GO IN THE FRONT DOOR AND TAKE THE ELEVATOR DOWN TO THE BASEMENT. OR, IF AVAILABLE, THE CONTRACTOR CAN DRIVE AROUND TO THE BACK OF BLDG 210 AND USE THE FREIGHT ELEVATOR TO TAKE THE PALLETS DOWN TO THE BASEMENT.

Question 13: Is there a weight limit on the plaza?

Answer 13: THE PLAZA CAN HANDLE THE WEIGHT OF A REGULAR ROAD.

Question 14: Can art panels be used instead of mesh panels (for items being hung on the walls)

Answer 14: THE SPECS WILL NOT CHANGE, BUT IF YOU WOULD LIKE TO REFERENCE ART PANELS IN ADDITION TO MESH PANELS (SO THEY CAN BE COMPARED IN YOUR QUOTE) THAT IS FINE.

Question 15: Do end panels need to be steel or laminate?

Answer 15: STEEL

Question 16: Will a standard paint color close to the one mentioned in the spec be OK?

Answer 16: YES, A COLOR TO THE ONE MENTIONED IN THE SPEC CAN BE USED. IT WILL NEED TO BE APPROVED BY THE NPS IN ADVANCE.

Question 17: One of the stationary carriages has the dimensions of 43"d x 216"w. Is this correct?

Answer 17: YES

Question 18: One of the stationary carriages in room 114/115 has a 32 and 9/16 depth listed on the drawing and 36-1/2"depth listed in the components.

Answer 18: THE 36 ½” DEPTH SHOULD BE USED.

Question 19: Do we want long span shelving on the mobile carriages?

Answer 19: YES

Question 20: Does the long span shelving need to be heavy duty?

Answer 20: YES

Question 21: Can the closest standard components for height be used instead of what is specified?

Answer 21: A DIFFERENCE OF 1 TO 2 INCHES IS ACCEPTABLE.

Question 22: The long span shelving is going on the mobile? We need to know what is being stored. How heavy?

Answer 22: THE SHELVES NEED TO CARRY A LOT OF WEIGHT. WHAT IS GOING ON THEM NOW MAY NOT BE WHAT IS ON THEM IN THE FUTURE. PLEASE PLAN FOR HEAVY DUTY SHELVING TO HOLD AS MUCH WEIGHT AS POSSIBLE.

Question 23: Ceiling heights are 96” in room 137 and 103” in room 114/115. Is 18” the minimum clearance?

Answer 23:PLEASE USE FIRE SAFETY CODES FOR REQUITED DISTRANCE FROM SPRINKLERS.
Question 24:Is there any Wage Determination for the installation of this project? If so, what is the basis?
Answer 24:Yes, In accordance with WAGE DETERMINATION (WD) - U.S. Department of Labor Service Contract Act Wage Determination 2005-2375 Rev. 15 dated 12/22/2014 applies to this procurement and can be found at www. http://www.wdol.gov//sca.aspx, FAR 52.222-41 Service Contract Labor Standards (May 2014), FAR 52.222-55 Minimum Wages Under Executive Order 13658 (Dec 2014). The WD starts on page 21 of the Statement of Work (SOW).

Question 25: Is the product required to be on GSA Schedule for this project?

Answer 25: No, but if the product required is on GSA Schedule it is acceptable.

File details come from the government source that posted it. Updated .