N0040623R0033 Solicitation Amendment 1.pdf
PDF 775 KB Posted
- Attached to
- Shaft, Bolt Hole Reaming Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N0040623R0033
About this file
This document is an amendment to a solicitation for shaft bolt hole reaming services. The Navy seeks to ream bolt holes on shipboard couplings and shafts in Japan, with an initial reaming effort at the X31 shop followed by additional on-site work aboard ships as required. Bidders should quote for providing all labor, materials, equipment, and supervision to ream the bolt holes to specification. The response due date was extended to May 22, 2023 at 4:30 PM local time. Questions from bidders were answered confirming that manufacturing of bolts and nuts should be quoted, the work involves new couplings, fittings will be done by the shipyard using their lathe, and bidders should quote shipping equipment directly to the naval ship repair facility in Yokosuka, Japan. Onsite technical representative support is required for two trips in September 2023 and October 2023, working 10 hours per day Monday through Saturday.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| N0040623R0033 Solicitation Amendment 3.pdf | ||
| N0040623R0033 Solicitation Amendment 2.pdf | ||
| N0040623R0033 Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
This solicitation amendment is being done to answ er questions asked. The due date has been extended until 22 May 2023. All other terms and conditions remain the same.
POC for this amendment is Chastity Cow ans email; chastity.t.cow ans.civ.us.navy.mil
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 16-May-2023
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X N0040623R0033
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
10-May-2023
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
17-May-2023
CODE
NAVSUP FLC PUGET SOUND
467 W STREET, 2ND FLR
ATTN: CHASTITY COWANS
BREMERTON WA 98314
N00406 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N0040623R0033
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SECTION SF30 - CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time has changed from 19-May-2023 10:00 AM to 22-May-2023 04:30 PM.
SECTION SF30 - CONTINUATION PAGE
The following have been added by full text:
QUESTIONS ASKED AND ANSWERED
1. Is the work being done in the X31 shop or on the ship?
Answer: Both, initial reaming will be done in X31 with additional reaming being performed on the ship as required.
2. Do we also need to quote manufacturing of the Bolts and Nuts?
Answer: YES
3. Are these new couplings?
Answer: YES
4. If not new are the bores just being oversized?
Answer: N/A
5. Do you need use to quote fitting the bolts?
Answer: NO
6. If fitting the bolts is there a Lathe on site that we can use or do, we need to ship one.
Answer: SRF will be fitting the bolts using the SRF Lathe
7. Do we need to quote shipping the equipment directly to site if not where?
Answer: Yes, please quote shipping directly to site. A firm shipping address will be provided at time of award. For quote purposes use:
U.S. Naval Base Yokosuka Japan U.S. Naval Ship Repair Facility & JRMC Yokosuka Bldg. A-61, 1-Honcho, Yokosuka, Kanagawa Japan 238-0041
8. Can this be worked 24 hour a day?
Answer: No, the working hours will be 6 days per week (Mon-Sat) 10hrs per day during each trip.
N0040623R0033
(1st Trip) On-site Tech Rep: 9/10/23 - 9/23/23 (14 days) (2nd Trip) On-site Tech Rep: 10/9/23 – 10/26/23 (18 days)
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .