Fleet Services Q and A for Posting 27 Aug 2012.docx
DOCX document 20 KB Posted
- Attached to
- Aircraft Fleet Janitorial Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA9302-12-R-0019
About this file
Questions and Answers 27 Aug 2012
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Q AND A 3.pdf | ||
| Q AND A 2 - for Posting.pdf | ||
| EXHIBIT B PAST PERFORMANCE REFERENCE INFORMATION.docx | DOCX document | |
| FA930212R0019 SOLICITATION.pdf | ||
| EXHIBIT A PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE TEMPLATE.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RFP# FA9302-12-R-0019
QUESTIONS & ANSWERS
Question 1:
Is there a site walk thru for this solicitation?
Answer 1:
No. There not be a site visit for this acquisition. Servicing locations will be outside, up and down the flightline (approximately 2 miles) and on a very rare occasion (inclement weather) it could be inside a hangar (300 ft. x 600 ft.).
Based on common practices for aircraft janitorial services, there are no known physical location restrictions that would necessitate a site visit.
Question 2:
Can we come to Edwards and do a quick walk thru to view the site in order to gain necessary info for manning requirements?
Answer 2:
No. Please see Response 1.
Question 3:
Can we get size dimensions/aircraft model/details for planning purposes?
Answer 3:
No. There are numerous aircraft types that may require servicing within the assigned fleet for Edwards AFB and transitioning aircraft and commercial aircraft. These aircraft types are limited only by mission requirements and authorizations.
A list of examples for June and July 2012 aircraft serviced follows but is not all inclusive:
June 2012:
12 KC-135's, 7 B-1's, 5 P-8's and 1 KC-10 July 2012:
9 KC-135's, 3 B-1's, 3 C-17's, 3 787's, 2 C-130's and 1 747.
Question 4:
May I know the total cleanable sq. ft.?
Answer 4:
No. Please see Response 3.
Question 5:
Are photos available of aircraft interior to provide further details for work environment?
Answer 5:
No. Please see Response 3 above.
Question 6:
Is this a re-competition of an existing contract? If so, can we have the current contract number?
Answer 6:
Yes. This is a re-competition of an existing contract. The current contract number is FA9302-07-D-0024.
Question 7:
Some aircraft (C-130, KC-135) do not have flush type airline type toilets, they use what is traditionally is referred to as a "honey bucket", some are also similar to a portable camper or marine toilet, is there access to hot water in the vicinity of the Bldg. 1220 sewer drain to facilitate washing/flushing of same?
Answer 7:
No. Hot water is not available in the vicinity of Bldg. 1220 sewer drain. Other means of rinsing “honey pots” have been utilized by the current and previous contractors.
Question 8:
Is there any occasion where the aircraft requiring service have arrived from an International Location, if so, how will you treat the trash from such flights, by law, all international flight trash is supposed to be burnt or treated like medical waste in terms of bagging and segregating from regular trash.
Answer 8:
No. International arrivals are not anticipated.
Question 9:
Will there be dedicated parking spaces on the Flight Line for the contractor's equipment?
Answer 9:
Yes. There will be dedicated parking spaces for the contractor’s equipment.
Question 10:
Will the contractor have access to the wash rack to wash/clean contractor equipment used in performance of the contract?
Answer 10:
No. Vehicle wash services are available via coin operated machines located next to AAFES service station.
Question 11:
In Section 4 Gov't Furnished Property & Services, would it be possible to get any digital pictures of the office?
Answer 11:
No. MXG is prohibited from installing memory cards and connecting cameras to network.
Question 12:
Is there room in the Gov't Furnished office to store supplies such as paper towels, toilet paper, cleaning supplies & related or is there space afforded elsewhere?
Answer 12:
No. However, there will be space for the contractor to store supplies used in the performance of this contract.
| FA9302-12-R-0019 |
| QUESTIONS AND ANSWERS |
File details come from the government source that posted it. Updated .