Question_and_Answers.pdf

PDF 16 KB Posted

Attached to
Rubber Removal and Maintain Markings Federal contract opportunity
Solicitation number
FA6703-15-R-0002
Issued by
Department of the Air Force Reserve Command

About this file

Questions Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Rubber Removal and Maintain Markings, newest first.
File Type Posted
Amendment_1_SF30.pdf PDF
photo_1.jpg JPG image
photo_2.jpg JPG image
SignInRoster.pdf PDF
Site_Visit_Instructions.pdf PDF
Attachment_3_Submittal_Register.pdf PDF
Attachment_5_DARB_5.pdf PDF
Attachment_2_ETL _Change_1 _Standard_Airfield.pdf PDF
Attachment_1_FGWB_14-0001_Specs.pdf PDF
Attachment_7_Financial.pdf PDF
Attachment_6_Wage_Determination.pdf PDF
Solicitation_FA6703-15-R-0002.pdf PDF
Attachment_4_DARB_4.pdf PDF
Show all 13

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

FA67013-15-R-0002

RUBBER REMOVAL & MAINTAIN MARKINGS

1. Question: What is the actual detail for a STOP CONTACT TOWER marking per CLIN 0020

Answer: Stop Contact Tower is a 4 ft wide Red Line with 2 ft Black letters centered.

2. Question: What is the actual detail for a CMA per CLIN 0005

Answer: The detail for the CMA line is in ETL 04_2 Airfield Pavement Marking Schemes (see attached) and is on page 20 titled ‘OLD NATO RUNWAY HOLD POSITION’

3. Question: What is the actual detail for a VEDA ALS per CLIN 0006

Answer: See ALS.pdf

4. Question: What is the actual detail for existing Helipad per CLIN 0018

Answer: See Helipad.pdf

5. Question: What is the actual detail for a FOD Checkpoint Line per CLIN 0021

Answer: 24” Wide White with 13.5” block lettering centered

6. Question: What is the actual detail for an Equipment Set-Back Line per CLIN Answer: 6” White various configurations

7. Question: What is the actual detail/language for Restricted Area Signage per

CLIN 0026

Answer: See attached photo1.jpg 3’ x 4’ white box 1st line is 4” from top and is 4” lettering Space between 1st and 2nd line is 2.5” 2nd line lettering is 2” Space between 2nd and 3rd line is 2” All other lettering is 1” Space between 11th and 12th line is 2” Space between last line and bottom of box is 4.5”

8. Question: What is the actual detail for a Check for FOD per CLIN 0022

Answer: 24” Wide White with 13.5” block lettering centered

9. Question: What is the actual detail for Entry Control Point per CLIN 0029

Answer: See photo2.jpg 4’ wide white rectangle Lettering is 12” with ENTRY CONTROL POINT equally spaced words White and Red stripes are 6” side x 2’ set at an angle of approx. 60 degrees

File details come from the government source that posted it. Updated .