QA.pdf

PDF 6 KB Posted

Attached to
Security Cameras in Bldg 681 Federal contract opportunity
Solicitation number
FA5000-15-T-0134
Issued by
Department of the Air Force Pacific Air Forces

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Security Cameras in Bldg 681, newest first.
File Type Posted
Question_8_Correction.pdf PDF
Floor_Plans_with_Comms_and_Monitor_Indicated.pdf PDF
CORRECTED_Notice_of_Site_Visit.pdf PDF
Notice_of_Site_Visit.pdf PDF
FA5000-15-T-0134_COMBO.pdf PDF
Statement_of_Work.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1: Do you require stairwell coverage?

Answer 1: Yes.

Question 2: What are the ceiling types in the halls?

Answer 2: Drop Ceilings

Question 3: Is a monitor system part of this requirement.

Answer 3: Yes this requirement must include 3 monitor systems. 1 (see attached floorplan)

Question 4: Is there a required frame rate at which the backup must store the information at?

Answer 4: No there is no set frame rate.

Question 5: Do you require any coverage of outside the building?

Answer 5: Yes, the parking lot and in between the wings must be covered.

Question 6: Are there cable trays in the ceiling that can be used?

Answer 6: Yes

Question 7: Are IP cameras acceptable for this requirement?

Answer 7: Yes.

Question 8: Do the Comm closets have user provided racks?

Answer 8: Previous building have had racks with space for DVRs.

Question 9: What are the locations of the Comm Closets?

Answer 9: See Floor Plans

Question 10: Does this system need to be accessed from a remote location that is not located inside the building?

Answer 10: No this requirement is for a standalone system for the building.

Question 11: When will the awardee be able to have access to the building to begin installation?

Answer 11: The current projected date to start is 1 Jan 2016

Question 12: What size monitors are required for the monitoring station?

Answer 12: Must be a min of 20 inches

Question 13: How many floors are in the building?

Answer 13: 5 Floors

Question 14: Can you provide drawings of the other floors?

Answer 14: Additional drawings will not be provided as all floors are structurally the same.

File details come from the government source that posted it. Updated .