Q_ _A.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
Contractor Operated Civil Engineer Store (COCESS) Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4897-16-R-0010
Issued by
Department of the Air Force Air Combat Command

About this file

Q A Listing

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Contractor Operated Civil Engineer Store (COCESS), newest first.
File Type Posted
Exhibit_1_-_Fixed_Price_List.xlsx XLSX spreadsheet
FA4897-16-R-0010-00003.pdf PDF
photographs.pdf PDF
Attachment_3_-Financial_Institution_Reference_Sheet.pdf PDF
Exhibit_1_-_Fixed_Price_List.xlsx XLSX spreadsheet
FA4897-16-R-0010-0002.pdf PDF
FA4897-16-R-0010-0001.pdf PDF
Exhibit_1_-_Fixed_Price_List.xlsx XLSX spreadsheet
FA4897-16-R-0010_with_attachments.pdf PDF
SFS_FORM_30_-_12_Jul_10.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation FA4897-16-R-0010, COCESS The following are responses to contractor submitted questions to Exhibit #1 – Fixed Price List:

Question #1: #70 - bad part number.

Answer #1: Cooler King, model# CK-5, catalog# 537204

Question #2: #83 - bad part number.

Answer #2: Harris, Stay-Silv 15 (28 sticks) P/N 15620F15P

Questions #3: #119 - bad part number.

Answer #3: Power Sonic, model# PS-628

Question #4: #152 - bad part number.

Answer #4: No P/N goes by trade name; PT Wasp-Freeze II, 17.5 oz can

Question #5: #175 - no part number.

Answer #5: Ice Slicer RS Granular Ice Melt. For use in general highway and street deicing available in fine to extra coarse grains. With anti-caking and antifreezing agents added.

Question #6: #180 - bad part number.

Answer #6: Standard Plumbing, P/N DU34F34C

Question #7: #219 - manufacturer name.

Answer #7: M-B Companies, Inc

Question #8: #259 - need a lot more info to quote.

Answer #8: Oil Filled Pad Mount: Yes Windings: Copper or Aluminum: Copper Load Break Switch required: Yes Radial Feed or Loop Feed. Loop feed will require a double set of bushings to feed additional loads: Radial Feed Live or Dead Front: Dead Front Lightning Arrestors required: Yes Fusing: Yes Surge Suppression required: Yes Standard Accessories: Pressure Gauge, Oil Level Gauge, Temperature Gauge: Yes Special Paint? No Stainless Steel Enclosure required: No

Question #9: #262 efficiency types 81%, 85%, 87%, 91%, 96%.

Answer #9: Efficiency rating 96%

Question #10: #277 efficiency types 81%, 85%, 87%, 91%, 96%.

Answer #10: Efficiency rating 96%

Question #11: #254, 261, 278, 279, 280 - phase, voltage, flow and head pressure The last part of the part numbers were missing.

Answer #11: #254: XFP150E-CB1-PE35/6; ABS Submersible sewage pump 4.7hp, 208v, 3 phase, 49' power cable, non-clog contra-block impeller, 400gpm.

#278: XFP100C-CB1-PE20/6; 4" ABS submersible sewage pump 2.7hp, 208v, 3 phase, 49' power cable, non-clog contra-block impeller, 400gpm.

#279: XFP100E-CB1-PE35/6; 4" ABS submersible sewage pump 4.7hp, 208v, 3 phase, 49' power cable, non-clog contra-block impeller, 400gpm.

#280: XFP100C-CB1-PE28/4; 4" ABS submersible sewage pump 3.7hp, 230v, 3 phase, 49' power cable, non-clog contra-block impeller, 400gpm.

#261: Vaughn Submersible Chopper Pump Model# SE4K-080, 5hp, 208V, 3 phase, explosion proof design, 25’ power cable, Automatic oil level monitor.

Question #12: Line Item 64 - Please clarify description.

Answer #12: Hexhead nut, zinc plated steel, 1/4", thread size 20.

Question #13: Line Item 65 - Please clarify description.

Answer #13: Hexhead nut, zinc plated steel, 3/8", thread size 16

Question #14: Line Item 66 - Please clarify description.

Answer #14: Hexhead nut, zinc plated steel, 1/2", thread size 13

Question #15: Line Item 76 - Please clarify description.

Answer #15: Sure Soft Pellets Plus with Resin Clean, 40lb bags (www.suresoftwater.com)

Question #16: Line Item 77 - please clarify roll size.

Answer #16: 500ft

Question #17: Line Item 78- please clarify roll size.

Answer #18: 500ft

Question #19: Line Item 79 - please clarify roll size.

Answer #19: 500ft

Question #20: Line Item 80 - please clarify roll size.

Answer #20: 500ft

Question #21: Line item 121 - please provide part number or merv rating.

Answer #21: Merv rating 8

Question #22: Line item 147 - please provide part number or merv rating.

Answer #22: Merv rating 8

Question #23: Line item 160 - please clarify bulk quantities purchase at one time.

Answer #23: 4,400 gallons

Question #24: Line item 165 - please provide part number or merv rating.

Answer #24: Merv rating 8

Question #25: Line item 175 - please provide part number

Answer #25: See Answer #5

Question #26: Line item 251 - please provide part number or merv rating

Answer #26: Merv rating 8

Question #27: Line item 255 - please provide part number or merv rating

Answer #27: Merv rating 8

Question #28: Line item 269 - please provide part number or merv rating

Answer #28: Merv rating 8

Question #29: Line item 282 - please provide part number or merv rating

Answer #29: Merv rating 8

Question #30: Line item 287 - please provide part number or merv rating

Answer #30: Merv rating 8

Question #31: Line item 277 - please provide part number or copy of quotation.

Answer: See Exhibit 1 - Description updated.

Question #32: Line Item 283 – Still need more information i.e. CFM capacity, etc

Answer: Unit Voltage: 460-3-60; Evaporator Coil: DX 6 Row Interfaced; Hot Gas Reheat: Modulating; Compressor: Scroll Compressor, Both Circuits; condenser: Air Cooled; Capacity Control: APR Valve on 1st Circuit; Heat Type: Indirect - Fired (IF); Fuel Type: Natural Gas; 439 Stanless Steel Furnace: 250 Mbtu/h (10:1 Turndown NG, 8:1 Turndown LP); Unit Controls: Trane UC600 - Space Control w/BACNET w/Display; Damper Options: Modulating OA/RA Damper w/Economizer Controller; Filters: MERV-8; Curb Selection: Horizontal Discharge Cur; Warranty: 5 Year Standard Scroll Compressor/25 Year Heat Exchanger: Supply Discharge Air Sensor (FLD); 2" double wall construction; Stainless Steel Drip Pan Question #33: Line Item #119 - Powersonic does not recognize that # Answer: Powersonic Part/Model # PS628 Question #34: Line Item 175 - Description and Part Number Differ Answer: See Answer #5 Question #35 - Line Item #219 – Is the U/M per set or each? There are 56 poly and 54 wire in a kit. These are usually sold per kit.

Answer: Yes - Kit; Refill 46” x 18”, Wafer, P/W 13#, Part #907-92071, Replacement Kit of 108 Spacer, 56 Poly, 54 wire per kit for flightline snow broom Question #36: Coller King manufactures filess – correct manufacturer?

Answer: Cooler King manufacturer is correct.

Question #37: Line Items #254, 278 – 280. Do you know the pase and voltage that the motors on these pumps need to be? Do you have a duty point (flow and head pressure) for these pumps? The CB1 impellers are called out, but there are various trim sizes available based on the duty points that the pumps need to be.

Answer: See answer 11.

File details come from the government source that posted it. Updated .