09-T-0014 00001 Amendment.doc

DOC document 75 KB Posted

Attached to
Test Administrator Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4887-09-T-0014
Issued by
Department of the Air Force Air Education and Training Command

About this file

Amendment to correct start date and to extend response time and to post answers to questions asked.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Test Administrator, newest first.
File Type Posted
09-T-0014 Text Administrator Sol.doc DOC document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 31-Mar-2009 04:30 PM to 10-Apr-2009 04:30 PM.

SECTION F - DELIVERIES OR PERFORMANCE

The following Delivery Schedule item for CLIN 0001 has been changed from:

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-JUL-2009 TO

30-JUN-2010

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

FOB: Destination F2U348

To:

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-AUG-2009 TO

31-JUL-2010

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

The following Delivery Schedule item for CLIN 1001 has been changed from:

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-JUL-2010 TO

30-JUN-2011

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-AUG-2010 TO

31-JUL-2011

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

The following Delivery Schedule item for CLIN 2001 has been changed from:

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-JUL-2011 TO

30-JUN-2012

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-AUG-2011 TO

31-JUL-2012

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

The following Delivery Schedule item for CLIN 3001 has been changed from:

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-JUL-2012 TO

30-JUN-2013

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-AUG-2012 TO

31-JUL-2013

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

The following Delivery Schedule item for CLIN 4001 has been changed from:

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-JUL-2013 TO

30-JUN-2014

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

DELIVERY DATE
QUANTITY
SHIP TO ADDRESS
UIC

POP 01-AUG-2013 TO

31-JUL-2014

N/A
56 MISSION SPT/DPE (ED)- F2U348(FA4887)

DONNA I. TAYLOR

7383 N. LITCHFIELD ROAD

BLDG-1150 RM 3140

LUKE AFB AZ 85309

623-856-4530

F2U348

Questions for

FA4887-09-T-0014

1. What is the exact start date for this solicitation?

Answer: The exact date is 1 Aug 09 all delivery dates has been changed.

2. Is transcript required?

Answer: No, cite the college, degree and date graduated.

3. The anticipated scheduling lead time before on-site testing is required. Advise whether or not any on-site test locations other than Luke AFB will be required.

Answer: On-site testing would be required to begin 1 Aug 09. Luke AFB will be the only site for testing.

3. Is there a specific schedule available that is associated with current or past fees fo4r service? Are there different fee schedules associated with different test groups or test types?

Answer: Normal testing is 16-17 sessions per month (4 sessions per week with possible additional session for special testing each month). There are no different fees associated with different test groups or types.

4. Are you to submit the first/second pages only?

Answer: All pages will be submitted pages 1-38.

5. Are there any provisions for GSA rate-based travel and per diem expenses associated with delivery of this service?

Answer: No, there is not any GSA rate based expensed – price submitted must include all cost associated with this service must be included with the prices submitted by each offeror.

6. Are there any addenda or revisions to the PWS since March 1?

Answer: There have not been any revisions or addenda to the PWS.

7. is surface mail the only accepted method of submittal?

Answer: Surface mail is not the only method of submittal – there is the fax 623-856-3447, email – maria.woolford@luke.af.mil.

8. Is there a minimum number of sessions guaranteed on a weekly basis?

Answer: No, there is no guaranteed number of sessions – normally 4, sometimes more or less.

9. Since wages are based on an hourly rate, would you consider payment of services on an hourly rate basis?

Answer: Testing sessions are 3-4 hours in length – sometimes more and sometimes less. Bill by the sessions.

10. Is there an incumbent?

Answer: Yes, there is.

11. What was the FY2008 budget for this service?

Answer: This is an FOIA request.

12. What is the estimated number of hours per week that a test administrator will work?

Answer: Normally 12-16 hrs, this is not guaranteed.

13. Will the contractor need to be available for on an on-call basis?

Answer: Normally this is not required, but can cancel with 24 hrs notice.

14. Are they any other locations for work performance beyond Luke AFB?

Answer: No, there are no other testing locations.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .