MACC_Solicitation_RFIs-Government_Responses.pdf
PDF 12 KB Posted
- Attached to
- Repair/Sustain Control Tower Facility 306 Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA4877-16-R-A004
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_01.pdf | ||
| FBNV140003_Project_Specifications.pdf | ||
| Attachment_III_-_Past_Performance_Questionnaire.pdf | ||
| Signed_roster_for_site_visit_7.18.16.pdf | ||
| Site_Visit_Minutes.pdf | ||
| Wage_Determination_Schedule_AZ33_Pima_County.pdf | ||
| Section_01011_Design_Requirements.pdf | ||
| Solicitation_Control_Tower.docx | DOCX document | |
| Attach_6_Bid_Schedule_Blank.pdf | ||
| Attach_4_Blank_Cost_Estimate.pdf | ||
| Specifications_for_FBNV_140003.pdf | ||
| Section_01010_Summary_of_Work.pdf |
Show all 12
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
RPR (SUSTAIN) CONTROL TOWER, FAC 306
RFI QUESTIONS/GOVERNMENT RESPONSES:
1) The Current Intercom system is Analog. Do you wish to replace the existing system with analog technology or go with an IP based intercom system? (The IP system can be programmed to do all calls and also be selected for specific floors).
ANSWER:
The existing analog system will be demoed and replaced with new. For bidding purposes the Government requests that the new Intercom system requirement be Internet Protocol (IP) based.
2) The Current camera and Monitor are analog. Do you wish to replace it with analog technology or go with IP based CCTV?
ANSWER:
The existing analog system will be demoed and replaced with new. For bidding purposes the Government requests that the new CCTV systems requirement be Internet Protocol (IP) based.
3) 1.6.10.5 of the design requirements call for all new emergency lighting thought the control tower. Does this include new Exit signs as well?
ANSWER:
Provide new exit signs located throughout the Control Tower per NFPA/UFC code requirements and the Davis-Monthan Fire Dept.
4) During the site visit there was mention of the small building next to the control tower needing an intercom tied into the tower. Please verify if this is required.
ANSWER:
The small separate building adjacent to the Control Tower (Annex Bldg 304) will NOT be required to be tied into the new intercom system being installed in the Control Tower (Bldg 306). However, provide the required infrastructure-intercom system capacity, conduit, wire, stub-out to a location (within 5’ of the Control Tower) that will allow future tie in to Annex Building 304.
5) 1.6.9.8 of the design requirements calls out to repair the VESDA system. Please clarify how many floors the VESDA samples from?
ANSWER:
The VESDA system samples from 2 floors-the Fifth and Sixth Floors (radar and equipment areas). There is local alarm notification/enunciator device at the 9th Floor Cab.
6) 1.6.10.10 of the design requirements calls out to provide new receptacles/ switch plates in all rooms. Will the receptacles and switches need to be replaced as well?
ANSWER:
Yes-the requirement includes the receptacles and switches as well.
7) During the Contractor’s site walk the Base Fire Dept and Anti-terrorism-Force Protection (ATFP) Representatives noted that there should be three (3) LOC’s provided throughout the Control Tower in lieu of the two (2) required in paragraph 1.6.10.11 of the Design Requirements.
ANSWER:
Section 01011-Design Requirements-Paragraph 1.6.10.11 is changed to require three (3) LOC’s throughout the Control Tower at no more than 200’ separation. The Final locations will be determined during the design process per the approval of the Base Fire Dept. and ATFP Officer.
8) During the Contractor’s site walk the Base Fire Dept noted that the Control Tower existing Fire Alarm and Mass Notification System (FA/MNS) strobes included two (2) separate colors-amber for MNS and clear for FA- and combined onto one devise. Will these devises have to be changed out to a single clear strobe per new pending UFC changes?
ANSWER:
NO-The existing FA/MNS devises (dual strobe) in the Control Tower will remain as is.
There is no change in the requirement to provide a single clear strobe. Any new strobes added as required for this project scope will match existing (dual strobe-amber for MNS and clear for FA).
File details come from the government source that posted it. Updated .