Question 2.pdf

PDF 261 KB Posted

Attached to
Computer Specialist Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4830-12-Q-0011
Issued by
Department of the Air Force Air Combat Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Computer Specialist, newest first.
File Type Posted
SOW Computer Specialist FY12 2012-02-23 Rev 2.pdf PDF
Question 1.pdf PDF
FY12 PWS Computer Specialist --(Final) 23 FSS —
wd.pdf PDF
Combined Synopsis Computer Specialist.pdf PDF
FY12 PWS Computer Specialist --(Final) 23 FSS —

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

This attachment contains questions and answers regarding this solicitation. This document does not change the terms in the solicitation.

Question 1:

However, because of the prospects we are encountering in pursuing this opportunity, we have questions: Is it permissible under the terms of the PWS and future contract for a candidate to negotiate with the Contracting Officer and Moody AFB Program Manager to elect to work all afternoons (Mondays through Thursdays) after 5 p.m. instead of working two days (Mondays and Tuesdays) starting at 8 a.m. ?

Answer 1:

No.

Question 2:

Additionally, is it permissible of a bidder to submit more than one resume as part of a larger technical response – if all the candidates’ qualifications match the requirements to fulfill the tasking described in the PWS of this requirement? Or is only one resume allowed as already stated in the combined synopsis/solicitation?

Answer 2:

Please submit them as separate quotes.

Question 3:

Our company has submitted a bid for this solicitation prior to the original closing date. I would like know if the bid will need to re-submit as the solicitation has been modified.

Answer 3:

No, however, please send an email to jennifer.harper@moody.af.mil acknowledging all amendments.

Question 4:

When do you plan to award this contract? Where are you at in the timing of this contract/award? Acquisition timing.

Answer 4:

The government anticipates an award to be made by 16 March 12. This award is in the solicitation/pre-award phase.

Question 5:

Have you done any interviews for this contract yet? What type of vehicle will you be using for this award?

Answer 5:

This is not relevant. Award will be made to the offeror who’s quote is lowest price and technically acceptable.

Please see solicitation regarding how quotes shall be evaluated.

mailto:jennifer.harper@moody.af.mil

Question 6:

Are there any firms that you are currently considering for this contract?

Answer 6:

Not relevant.

Question 7:

Is there an incumbent for this contract? (Is the current work new?)

Answer 7:

Inventory Operating Logistics Agency Jacqueline Meyers

Question 8:

Who is the Contracting Officer (if applicable)?

Answer 8:

SSgt Jennifer Harper, jennifer.harper@moody.af.mil, (229) 257-4712

Question 9:

Who is the government PM?

Answer 9:

PM will be assigned upon award of this contract.

Question 10:

Is this contract funded?

Answer 10:

Yes.

mailto:jennifer.harper@moody.af.mil

File details come from the government source that posted it. Updated .