Video Wall Q&A with Answers.docx

DOCX document 15 KB Posted

Attached to
Conference Room A/V Upgrade Federal contract opportunity
Solicitation number
FA445220Q0003
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Conference Room A/V Upgrade, newest first.
File Type Posted
Amendment 3.docx DOCX document
Attachment 2 -Specs (Updated).docx DOCX document
Amendment 2.docx DOCX document
Amendment 1.docx DOCX document
Combo.docx DOCX document
Attachment 2 -Specs.docx DOCX document
Attachment 1 - Provisions.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Q&A

1. Please confirm if you would like us to quote a 1.7mm or better yet, 0.88mm. To give you an idea, with a 3.7 mm bezel, the first seat should be 50 feet from the wall. In the conference room, the first seat is very close, so the smaller the bezel, the better!!!! I can quote both options, but I am trying to keep the quotes "apples to apples".

Answer: Please propose both 3.7 mm bezel and a 1.77 mm bezel.

2. Also, a 2x4 video wall is 4.5’ x 15.9’, please confirm his is acceptable.

Answer: Yes

3. Under SYSTEM DESCRIPTIONS, VIDEO

a. "Video sent to projector and monitors will be sent using HDBaseT protocol". Is there a projector in this room?

Answer: No, nor will one be added in this project.

b. "A 12 INCH confidence monitor must be provided and installed on the existing lectern" Please confirm the size of 12".

Answer: 1 – 10” monitor for presenter and 1 – 5” for the desk.

4. Under CONTROL, please confirm what is meant by the lighting system?

Answer: This lighting system will provide the classification for the room; “SECRET” and “UNCLASSIFIED”

5. From our previous conversation, there was a dedicated laptop connection at the table, this was not mentioned in the SOW, is this a requirement?

Answer: No dedicated laptop connection is required

6. Are we providing a blu-ray system (from previous discussions)?

Answer: No

7. How many sources are needed to be displayed on the video wall at one time? IE. All or multiple inputs displayed at the same time in different windows or a single image at a time from any selected source?

Answer: All or multiple inputs will need to be displayed I.E. Presentation/Document being presented, location/input for the video display of conference attendees (at minimum)

8. Can you send a photo or give dimensions of the wall the video wall is to be mounted to.

Answer: Dimensions are 54”H x 14’W

9. Do you know the model numbers to the four (4) Extron speakers that are mounted in the conference room?

Answer: Not provided

10. If speakers and microphones cannot adapt to the new system, will we be allowed to replace with new?

Answer: Yes

11. Would you consider a rack workstation set up which will allow operator the ability have a work surface?

Answer: Yes, highly desired.

Clarifications

1. Two separate networks (SIPR and NIPR and the utilization of the DCS network)?

Answer: Yes

2. One NIPR PC mounted in rack/workstation?

Answer: Yes

3. One SIPR Laptop placed on a slide out tray when needed?

Answer: Yes

4. If power is required for Video Wall, will base facilities install? Panduit?

Answer: Yes but will involve contracting out is not desired due to crunched timeline. Utilize the (xx) amount of power outlets available.

File details come from the government source that posted it. Updated .