B08_-_Attachment_4_-_Answers_to_common_questions.pdf

PDF 51 KB Posted

Attached to
Yellowstone National Park Septic Pumping Services Federal contract opportunity
Solicitation number
140P1423Q0002
Issued by
Department of the Interior National Park Service Intermountain Region

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Yellowstone National Park Septic Pumping Services, newest first.
File Type Posted
Amendment_1_-_QAs_0001.docx DOCX document
Sol_140P1423Q0002_Amd_0001.pdf PDF
B08_-_Attachment_3_-_Wage_Determiantion_Park_County_Montana.pdf PDF
Sol_140P1423Q0002.pdf PDF
B08_-_Attachment_5_-_Map.pdf PDF
B08_-_Attachment_2_-__Wage_Determiantion_Park_County_Wyoming.pdf PDF
B08_-_Attachment_1_-_SOW.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1. How close are powerlines to the tank and manhole (dump site hole)? This is for safety concerns.

Answer 1. Power is underground.

Question 2. Is there a warm shop that the truck can be parked during the very cold weather at Mammoth or Gardiner?

Answer 2. Currently we have no available space for a truck to be stored inside.

Question 3. Is the road between Gardiner and Mammoth paved?

Answer 3. Yes, the road is paved and maintained during the winter - Sanding and plowing.

Question 4. How close can the pump truck get to the septic tank in Mammoth and the manhole in Gardiner?

Answer 4. Within 20 feet

Question 5. How large is the opening for pumping out of the tank?

Answer 5. Standard manhole

Question 6. Are the solids in the bottom of the tank thick and dry (really solid) or thick liquid type of solids.

Answer 6. Solids are a thicker liquid solid.

Question 7. Can the hose be left at the tank to be pumped, so that the hose does not have to be loaded each time? This would make the pumping easier and quicker to get the tank pumped.

Answer 7. YES, the hose can be left at the tank in Mammoth

Question 8. Is there an outlet to plug an engine heater or perhaps heat tape on the truck at Mammoth and at the housing in Gardiner?

Answer 8. Yes, we can supply outlets to plug heat tape and block heaters into.

Question 9. How close is the water source/ hose to the tank?

Answer 9. Hose is 20-25 feet from septic tank inside of lift station

Question 10. What is the shape of the bottom of the tank? Does the bottom of the tank slope as to a “V” or is the floor flat or does it slope to one end?

Answer 10. The tank has a flat floor.

Question 11. Can a hose be left at the dump site / manhole in Gardiner?

Answer 11. YES.

Question 12. Is there a certain rate of speed for dumping into the manhole.? Can the 6 inch out let hose on the truck just be opened to dump into the manhole?

Answer12. Yes, we can dump truck full open into the dump manhole.

File details come from the government source that posted it. Updated .