Addendum_1_RFP2025-012_Neighborhood_Stabilization_Program_Design-Build_Contractor_Services.pdf
PDF 132 KB Posted
- Attached to
- Neighborhood Stabilization Program Design-Build Contractor State and local contract opportunity
- Solicitation number
- RFP2025-012
- Issued by
- Polk County, Lake Harbor CDP, Florida
About this file
This document is Addendum No. 1 for the Neighborhood Stabilization Program Design-Build Contractor Services (Bid No: RFP2025-012) from the City of Kissimmee, Florida. The addendum provides clarifications and responses to eight specific questions from potential proposers regarding a residential construction project. Key project details include a total build of 1,800 square feet, a project budget of $250,000, and a lot size of 62.50' x 100'. The city requires the entire lot to be covered with sod and/or landscaping, and a garage is to be included as part of the project.
The addendum indicates that no preliminary designs exist, and proposers have flexibility in design while being asked to keep the square footage approximately 1,800 sq ft. The project involves constructing a house with a standard design, with trees on the lot site included in the total project cost. Potential contractors are expected to submit proposals with the understanding that the city seeks a normal house and garage without extravagant features. The document includes an acknowledgment section where proposers must complete and submit a form recognizing the addendum with their proposal.
View the file
Other files for this state and local contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| abstract.RFP2025-012_Neighborhood_Stabilization_Program_Design-Build_Contractor_Services.pdf | ||
| Non-Mandatory__Prebid_RFP2025-012_Neighborhood_Stabilization_Program_Design-Build_Contractor_Services.pdf | ||
| RFP2025-012_NSP_-_Design-Build_Contractor_Services.pdf | ||
| RFP2025-012_NSP_-_Design-Build_Contractor_Services.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
August 7, 2025
Addendum No. 1
Project: Neighborhood Stabilization Program Design-Build Contractor Services Bid No: RFP2025-012
TO ALL PROPOSERS:
The following items are clarifications, corrections, additions, deletions and / or revisions, which shall take precedence over the original documents.
Question 1: The 1800 square feet is living space only or the total?
Answer: 1,800 square feet is the total of the build.
Question 2: The city does not want anything super fancy or just a normal house and garage, are there preliminary designs firm or flexible?
Answer: We do not have any preliminary designs.
Question 3: We visited the lot site and there are a few trees are those included?
Answer: Those would be included in your total cost.
Question 4: What is the lot size, and can we get a copy of the survey?
Answer: 62.50’ x 100’. Correction – It does not appear that we had a survey done when we purchased the property so, unfortunately, we do not have a survey available.
Question 5: Are we required to sod the entire lot and do what the city/county allows?
Answer: Yes, it is expected that the entire lot be covered with sod and/or landscaping
Question 6: What is the budget of this project?
Answer: $250,000
Question 7: Is a garage included?
Answer: Yes, please review page # 13 under Statement of Work.
Question: 8 Can the square footage go over the 1,800 square feet?
Answer: We would like to keep it approximately 1,800 (sq footage)
ACKNOWLEDGMENT OF ADDENDA:
1. The proposer shall acknowledge receipt of this addendum by completing the applicable section in the RFQ. The Proposer shall submit said Form with the proposal.
2. All other terms and conditions of the RFQ remain unchanged.
Brandon Durango Procurement Manager
ACKNOWLEDGMENT OF ADDENDA NO.(S) _________ (IF APPLICABLE)
(Signature)
COMPANY NAME _______________________________________
COMPANY ADDRESS _______________________________________
BY: _________________________ DATE:________________________
(signature)
_____________________________ EMAIL:_______________________
(typed name/title of signer)
File details come from the government source that posted it. Updated .