Amendment_A00001.docx
DOCX document 18 KB Posted
- Attached to
- MSU Expeditionary Shelters Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 70z04019QPRN00400
About this file
This Amendment A00001 is issued to provide responses to questions submitted.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| MSU_Expeditionary_Shelters_Final.doc | DOC document | |
| MSU_Shelters_SOW.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation Number: 70Z04019QPRN00400: Combined Synopsis / Solicitation Amendment A00001 This Amendment is issued to provide responses to questions submitted.
1. QUESTION: Is a vinyl floor required with each shelter?
ANSWER: No, standard flooring
2. QUESTION: What are the minimum salient characteristics of the shelter fabric materials?
Fabric materials able to withstand extreme weather conditions such as high humidity and
ANSWER: 60mph winds
3. QUESTION: What is the minimum snow/roof load required in pounds per square foot?
ANSWER: None
4. QUESTION: Are independent test reports required with the quotes that verify that the proposed shelters meet the required wind and snow loads?
ANSWER: No
5. QUESTION: Is the shelter frame required to be powder-coated or anodized which provides corrosion protection in salt-air environments?
ANSWER: Yes
6. QUESTION: What type of doors is required on each shelter, soft zipper doors or hard doors?
ANSWER: Zipper
7. QUESTION: What are the maximum dimensions of the ECU?
ANSWER: None
8. QUESTION: What is the maximum allowable weight of the ECU?
ANSWER: None
9. QUESTION: Are the external power distribution systems required to be packed in rotationally molded containers or are wood crates acceptable?
ANSWER: Molded containers
10. QUESTION: What types of lights (LED, fluorescent or incandescent) are required?
ANSWER: LED, minimum of 8 strings per shelter
11. QUESTION: What is the minimum quantity of electrical outlets required per each shelter?
ANSWER: Minimum 8 per shelter
12. QUESTION: Is an internal power distribution box required with each shelter?
ANSWER: Yes
13. QUESTION: What is the minimum length of time required with the warranty?
ANSWER: Minimum 5 years
14. QUESTION: Alaska can deliver in 30 days. Will the Coast Guard give a preference for expedited delivery?
ANSWER: No, the RFQ will be awarded as lowest price technically acceptable (LPTA)
15. QUESTION: SOW Section 2.0, Subsection h.2. requires “Enough cabling and power distribution boxes to run 4 separate pods of 4 shelters with ECU’s and all associated lights and loads.” Since the requirement is for 12 shelter systems, is Subsection h.4 supposed to require enough cabling and power distribution boxes to run 3 separate pods of 4 shelters?
ANSWER: Yes, enough cabling & power distribution boxes to run 3 pods of 4 shelters
16. QUESTION: The RFQ is for a single CLIN with a quantity of 12. If the offeror is required to include sufficient cabling and power boxes to run 12 shelters, how are the cabling and power distribution boxes supposed to be priced within that single CLIN. For example, if 3 power boxes are required to run the 12 shelters, should we include 25% of the price of the power distribution box in the CLIN, so that when the Coast Guard orders 12 CLINs, it will pay for and receive a total of 3 power distribution boxes? Please provide detailed clarification of how the cabling and power distribution boxes are to be priced (any ambiguity regarding pricing must be resolved before the deadline for quotes).
ANSWER: The pricing of cabling & power distribution should be rolled into CLIN 0001 in accordance with the clarification above in Question 15.
17. QUESTION: Is it possible to request a deposit for the scope of work, and if so, how long would that deposit take to arrive?
ANSWER: There will be no financing available for this acquisition.
(END OF AMENDMENT NUMBER A00001)
File details come from the government source that posted it.