Response_to_Questions_Received_from_Industry.pdf

PDF 110 KB Posted

Attached to
Closed Circuit Video (CCV) System Federal contract opportunity
Solicitation number
70RFP319QEH000010
Issued by
Department of Homeland Security Office of Procurement Operations

About this file

Response to Questions Received from Industry

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Closed Circuit Video (CCV) System, newest first.
File Type Posted
Amendment_0001.pdf PDF
Redacted_Brand_Name_Justification.pdf PDF
70RFP319QEH000010.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Responses to Questions Received from Industry

CCV Project for 800 North Capital Street, Washington, DC

70RFP319QEH000010

1. Question: Is the combined synopsis/solicitation posted under

70RFP319QEH000010 on FBO contains requirements similar to any work performed currently or in the past, or will this be a new requirement?

Answer: This is a new requirement.

2. Question: What is the estimated number of FPS personnel attending the training for each training class: Operating Training Basic; Operating Training Advanced;

Administrator Maintenance

Answer: No more than four (4) FPS personnel will be in attendance at each training session.

3. Question: Please confirm that the CCTV will be a “stand alone” system connected to itself only. Section E of the SOW implies that the CCTV system will be on/added to a network environment.

Answer: The CCTV system will be a STAND-ALONE system connected to itself only.

4. Question: Please clarify the wireless or WLAN requirements or the new CCTV

System. Section C.5.1 describes the new CCTV systems as a “stand alone” system connected to itself.

Answer: Refer to Sections C.7 and C.7.1. All Wi-Fi capable components will be disabled, and default passwords changed.

5. Question: Please provide any available design plans of the existing CCTV system.

Answer: There are no design plans available for the existing system.

6. Question: The equipment list calls for ACC6-ENT- Enterprise Licenses and unlimited client workstations. Avigilon has recently released the next version of software-ACC7. Should offerors quote ACC6-Enterprise Software or does the

Government want to upgrade to Avigilon’s newest release, ACC7 Enterprise with unlimited client workstations?

Response to Questions Received from Industry

CCV Project for 800 North Capital Street, Washington, DC

70RFP319QEH000010

Answer: Vendors may provide Avigilon’s newest release, ACC7 Enterprise with unlimited client workstations.

7. Question: The server specified in solicitation is end of life and will need to quote the newer Avigilon Server

Answer: Reference section B.2.1 of the SOW

8. Question: Is the due date still 19 June 2019?

Answer: The quote submission due date is not June 19, 2019. See block 8 of

Standard Form 1449. Reference Amendment #0001 to correct page 72 of the solicitation.

File details come from the government source that posted it.