Questions and Answers Rev. 1.pdf

PDF 337 KB Posted

Attached to
Desktop Plexiglass Sneeze Guards Federal contract opportunity
Solicitation number
15JE1R-20-PR-0648
Issued by
Department of Justice Offices Boards and Divisions

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Desktop Plexiglass Sneeze Guards, newest first.
File Type Posted
Attachment A Rev. 1- Price and Delivery.xlsx XLSX spreadsheet
Questions and Answers.pdf PDF
Sneeze Guard Example.pdf PDF
Attachment A - Price and Delivery.xlsx XLSX spreadsheet
Combined Synopsis Solicitation Amend 00.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers Rev. 1

Question 1) Do you have any dimension requirements for the pass through cut out for the subject RFQ?

Answer – The pass through cut out shall be 3” tall by 12” wide.

Question 2) I have a Question about the term “Inside Delivery”. Can you tell me what that means? I see that the delivery person is to have ID at certain locations 2 weeks prior etc etc… This implies to me that contract winner is to go to each 59 locations and do the install. Can you please confirm?

Answer – Inside delivery is not required as part of this requirement. Standard delivery is fine. See attached revised Attachment A.

Question 3) for CLIN 0002 Inside Delivery” is that really required for this quote?

Answer – No, standard delivery is fine. See revised Attachment A.

Question 4) The specs indicate ¼” thickness for the plexi. Are you open to thinner options to increase the stability of the overall unit?

Answer – No.

Question 5) Can the size of the pass-thru be increased?

Answer – No.

Question 6) Also, for purposes of yield, can we assume the finished units can be 35.75x35.75 overall?

Answer - Yes

Question 7) I assume you are looking for a firm all-in price on freight?

Answer – Yes one FFP for shipping to all locations shall be quoted.

Question 8) Would you accept sneeze guards using freestanding clamps?

Answer – Yes, freestanding clamps are acceptable.

Question 9) I see the bid has to be submitted by email to you Kenny.Peoples@usdoj.gov.

Answer – Yes, please submit bids via e-mail.

Question 10) Most of these we have made were 3/16” thick acrylic plastic is that ok for this quote or does it need to be ¼” like the solicitation says?

mailto:Kenny.Peoples@usdoj.gov

Answer – Per the solicitation, they must be ¼” thick.

Question 11) Could you please confirm that the vendor does not have to install the sneeze guards ?

Answer – Yes, installation is not required. Only delivery.

Question 12) Is payment through WAWF automated system for electronic payments, standard written invoices or govt credit card?

Answer – Invoices

Question 13) Is packaging standard commercial? We use a military qualified packaging house but they can do commercial.

Answer – Use whatever packaging you deem necessary.

Question 14) I saw the items were to be delivered inside - is Fed-EX or courier acceptable?

Answer – Inside delivery is no longer required. A standard courier like Fed-Ex is fine.

Question 15) Also there is not a government source inspection required, correct?

Answer – The government will only inspect the product at their destinations for damage prior to accepting them.

File details come from the government source that posted it. Updated .